ΠΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ; ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ, ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...


ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣΣχόλιο ID-ont: 

- Το πόσο προσεκτικά παρακολουθούσαν τη λειτουργία, μπορούν να το μάθουν;

- Πόσα χρήματα έριξαν στο παγκάρι, μπορούν να το μάθουν;
Μην ανησυχείτε, υπάρχουν συστήματα και για αυτά. Σιγά-σιγά εφαρμόζονται.

Για παράδειγμα, στην Κίνα δοκιμάζονται συστήματα καταγραφής του βαθμού προσοχής των μαθητών στο μάθημα (βλ. ΕΔΩ), στη Σουηδία, στο Βέλγιο και στηνΑγγλία ήδη οι πιστοί ρίχνουν"κέρματα" στο ηλεκτρονικό παγκάρι με την Κάρτα τους (βλ. ΕΔΩ ).


Τhe verge: Το 2018, ο πρώην "στρατηγός" της προεκλογικής εκστρατείας του Trump, Steve Bannon, χρησιμοποίησε δεδομένα τοποθεσίας (θέσης) κινητών τηλεφώνων, για να στείλει προεκλογικές διαφημίσεις για τον Trump σε ανθρώπους που το κινητό τους δείχνει ότι εκκλησιάζονται - σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα τοποθεσίας (θέσης) που καταγράφει το κινητό -, αναφέρει σε μια έκθεσής της η ThinkProgress Friday.

"Στέλνουμε ένα μήνυμα από την CatholicVote, όχι για να ψηφίσουμε για έναν συγκεκριμένο υποψήφιο", δήλωσε ο Bannon. "Αλλά όλοι οι Καθολικοί πρέπει να βγουν έξω και να κάνουν το καθήκον τους, να κάνουν κάτι για να υποστηρίξουν τον Πρόεδρο Trump."Η αποκάλυψη προέρχεται από μια διαγραμμένη σκηνή από το The Brink, ένα ντοκιμαντέρ του Alison Klayman που επικεντρώνεται στις προσπάθειες του Bannon να κινητοποιήσει την άκρα δεξιά στις ενδιάμεσες εκλογές του 2018.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑloading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :