Σκέψεις ενός ελεύθερου ψηφοφόρου πριν τις κάλπες που αναρωτιέται τι να ψηφίσει .


« Πρέπει να αποφασίσω . Ποιους όμως να  ψηφίσω σε μια χώρα οικονομική αποικία και συνάμα προτεκτοράτο που όλα είναι στημένα  ; Το 75% των αποφάσεων που καθορίζουν την
καθημερινότητά μου έρχεται από τις Βρυξέλες και μια ΕΕ που στα Ελληνοτουρκικά μόνο λόγια είναι , κυρώσεις λέει στην Τουρκία και κουραφέξαλα , στο δημοψήφισμα είπαμε ΌΧΙ και οι βουλευτές που εμείς ψηφίσαμε είπαν ΝΑΙ , μου φόρτωσαν 1,2,3 και ένα  4ο μεγάλης διάρκειας μνημόνια και μου λένε ότι βγήκαμε από αυτά, βρε ποιον δουλεύετε ; τα ίδια λεφτά με πρόπερσι έχω στην τσέπη και λιγότερα , με ενοχλεί που μια χώρα λέγεται Βόρεια Μακεδονία  , τα χω πάρει με την υποκρισία και το δούλεμα, όλοι τους φταίνε ,  σκ@τ@ τα έκαναν  , με ενόχλησε που είπαν φίλους μου ανόητους επειδή κατέβηκαν στα συλλαλητήρια , με ενοχλεί και αυτός ο Αμερικανός Πρέσβης που συμπεριφέρεται ως πρωθυπουργός , μακάρι να μπορούσα να του ρίξω μια φάπα , ποιος τον ψήφισε αυτόν για πρωθυπουργό μου  ;  Η Αμερική μας δουλεύει ψιλό γαζί με την Τουρκία, λες και δεν πήραμε χαμπάρι  .Μούγκα κάνανε με τη γεώτρηση που συνεχίζει η Τουρκία στην Κύπρο , πουλημένοι όλοι τους , για το χρήμα . Να δεις πως θα χουμε χοντρή φάση στο Λυβικό Πέλαγος , πέσανε και εκεί τώρα τα κοράκια , τσαμπουκάδες οι Τουρκαλάδες αν να δω ποιος θα πολεμήσει απ τους χλεχλέδες που βλέπω να με ζαλίζουν καθημερινά στην ΤV , σαν τα ποντίκια θα τρυπώσουν .

Ποιους να εμπιστευτώ  ανάθεμα ; Μωρέ δεν πάνε να πνιγούνε όλοι τους , ας κοιτάξω την πάρτη μου , θα στηρίξω τον (..) που εάν βγει όπως λένε οι δημοσκοπήσεις , θα βάλει το Γιωργάκη μου σε καμιά θεσούλα , θα μου σβήσει και καμιά κλήση . Εάν όμως η ΝΔ δεν βγει αυτοδύναμη ; Εε πιθανόν , βρε δε πάω να κολλήσω και του (..) , κολλητού  του Ξάδελφου μου για να είμαι καλυμμένος , δεν πρέπει  το μάθει όμως ο άλλος , άσε θα στείλω την γυναικά , αυτή τα καταφέρνει καλύτερα . ΝΑΙ πρέπει να λες σ όλους , κι ότι κάτσει , μας δουλεύουν ας του δουλέψουμε και εμείς .

Ξέρεις κάτι μεγάλε , δεν πάνε όλοι τους να ¨δούνε αν έρχομαι ¨  ΑΠΟΧΗ , έτσι κι αλλιώς ίδια μούρη έχουνε . Δεν μου πάει πάλι μωρέ απ την άλλη, να αφήσω τον κάθε λαμόγιο να ψηφίσει και να βγάλει την δική του κυβέρνηση , αλλά είπαμε , ότι και να ψηφίσει κανείς , θα προκύψει η κυβέρνηση που θέλουν οι Αμερικάνοι και οι Γερμαναράδες , ρε που κατάντησες Ελλαδίτσα μου .

Για στάσου όμως ,  μάχη που δεν δίνεται είναι εξαρχής χαμένη . Θα πάω μωρέ , δεν θα αφήσω τους προδότες να στηρίξουν τους προδότες τους και αύριο να μου κάνουν κουμάντο , θα τους σκίσω . Δε θα πάω μόνος μου όμως, θα πάρω μαζί μου όσους μπορώ , ο Κώστας θα με ακούσει το ίδιο και η Μαίρη .  Στο κάτω - κάτω , θέλω το βράδυ τον εκλογών να χω ενδιαφέρον , να αγωνιώ για κάτι βρε αδελφέ , θα πάω στοίχημα και με τον Μήτσο , του αρέσουν κάτι τέτοια , θα πιούμε και καμιά μπύρα .

Ε ρε πλάκες , πού να ξέρουν ότι θα ψηφίσω για να διασκεδάσω , Βρε δεν το παράκανα ; ας σοβαρευτώ λίγο , τα πράγματα φαίνονται σοβαρά και μα το θεό , δεν μπορώ να κάνω τίποτα  άλλο , από το να ξεγελάσω τον εαυτό μου ότι , από εμένα εξαρτούνται πολλά ,αυτό μου κοπανάνε κάθε μέρα στην TV για να ψηφίσω και να τους νομιμοποιήσω , βρε που κατάντησε και η Δημοκρατία  ,  ας μην το ψάξω παραπέρα , αρχίζω και αναρωτιέμαι εάν έχουμε Δημοκρατία »

Γιάννης Πολίτης  Α΄ Αθηνών , μέλος της Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης 
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :