Ελληνισμός τέλος

Όλη η Μεταπολίτευση συμφωνεί ότι ο χώρος δεν είναι πια εθνοκρατος των Ελλήνων , αλλά άεθνος κι ουδετερόθρησκος χώρος . Αυτό έχει ως άμεση συνέπεια , οι σοβαροί άνθρωποι να συγκρίνουν πλέον τον χώρο με οποιονδήποτε άλλη χώρα του πλανήτη ,ψυχρά , χωρίς καθόλου συναίσθημα , αφού πια δεν είναι πατρίδα τους (αν πουν κάτι τέτοιο είναι φασίστες). Οπότε , αντικειμενικά , για μιαν ελληνική οικογένεια , υπάρχουν δεκάδες καλύτερες επιλογές με χαμηλή φορολογία και χαλύβδινα σύνορα , από Βουλγαρία μεχρι Σιγκαπούρη . Και με κάθε έναν που μπαίνει παράνομα , ο συναισθηματικός δεσμός των Ελλήνων εξασθενεί , αφού ο χώρος γίνεται όλο και λιγότερο πατρίδα . Ο τελευταίος που μίλησε για πατρίδα και τόλμησε να πει να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας , ο Σαμαράς , έχασε από τους ΜηΣυνορακηδες το 2015, το έτος ληξιαρχικού θανάτου του ελληνισμού . Έχω λίγες ελπίδες για Μητσοτάκη , αλλά έχω και κορίτσια , θέλω να ζήσουν χωρίς Σαρία , όποτε πρέπει να είμαι ρεαλιστής . Αν δεν κοπεί μαχαίρι η λαθρομετανάστευση και δεν απελαθούν μαζικά οι ήδη εισελθόντες , θα αναγκαστούμε να πουλήσουμε και να φύγουμε τώρα , ήρεμα , πριν ξαναβγεί η ΙσλαμοΑριστερα και φύγουμε κυνηγημένοι .

αναγνωστης

loading...

5 thoughts on “Ελληνισμός τέλος

  1. ελεος ρε ξεκληρισατε τους ελληνες

  2. Το δηθεν μεταναστευτικο θεμα λογω του ογκου και του καταναγκαστικου τροπου που λαμβανει χωρα ειναι προβλημα ΒΙΑΙΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ στον εθνικο χωρο των Ευρωπαικων κρατων που καταλυει βαναυσα την Εθνικη κυριαρχια τους.Προκειται περι καραμπινατης ΑΙΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ!ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ και εν προκειμενω η ΕΛΛΑΣ.Διοτι οι λαθρο θα μεινουν στην Ελλαδα και αυτο ειναι το σχεδιο!!Το κρατος κανει οτιδηποτε ειναι δυνατον για να μη φυγουν και αυτο ειναι ολοφανερο οταν η ΕΕ δεν δεχεται ουσιαστικα ουτε ποσοστωση ουτε κοινη φυλαξη των συνορων και αποτροπη.Για ξεκαρφωμα καποιοι λαθροεισβολεις θα πανε και πιο πανω αλλα ο κυριος ογκος θα παραμεινει στην Ελλαδα.Απο εδω η Ευρωπη οταν τους χρειαζεται θα τους ανακαλει στα εργοταξια και στα εργοστασια της αφου πρωτα υποχρεωσει εμας τους να τους δωσουμε Ελληνικα χαρτια, ιθαγενειες και τα τοιαυτα.Να σκεφτουμε οτι τους 'συλλαμβανουν' στα συνορα και στα λιμανια μονο και μονο για να τους δωσουν τα χαρτια πρωτης εισοδου.Για να ξαναγυρισουν πισω λογω του Δουβλινου-2!!Καποιοι γνωστοι αγνωστοι ισως θελουν να κανουν το ιδιο και στον υπολοιπο Νοτο αλλα εκει υπαρχουν ακομα κρατη που ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.Ειδαμε πως αντιδρα η Ιταλια!Οχι μονο τωρα με τον Σαλβινι. Βλεπουμε καθημερινα και πως αντιδρα η Ισπανια!!Να μη μιλησω για τον Βορρα που μολις εφτασε το προβλημα στο οπτικο τους πεδιο πεταξαν τις πλερεζες της υποκρισιας και του δηθεν ανθρωπισμου και εκλεισαν τα συνορα.Μεχρι και πολυβολα εβγαλαν!Μπραβο Ορμπαν!! !Και πολυ καλα εκαναν!! Στο αγυριστο η Σενγκεν στον αγυριστο οι ντιρεκτιβες και οι κατευθυνομενες διεθνεις οργανωσεις.Ετσι δεν εγινε???Λειτουργησαν εθνικα για τους πολιτες τους πλην ομως μυωπικα, ακρως υποκριτικα και φοβικα λογω και των δεσμευσεων τους με την νεοταξικη ΕΕ!! Κατα μια εννοια η Ελλαδα τους ξεμπροστιασε δια των μειοδοτων που την κυβερνουν.Κατι σαν θεωρια του χαους.Αναγκαστηκαν να λαλησουν γιατι ισως δεν ειχαν προβλεψει τοσο ελλειμμα εθνικης κυριαρχιας απο την Ελλαδα.Οταν στην Ελλαδα εισβαλουν απο παντου χωρις φρενα!! Ουτε καν την θανατικη ποινη για τους διακινητες δεν εχουμε θεσπισει!!! Κατι που χωρις πολλες ενστασεις και αντιρρησεις θα σμικρυνε κατα πολυ το προβλημα.Δεν μας αγγιζει που ακομα και η Νεοταξικη Αμερικη που μας κουνουσε το δαχτυλο δια του Τραμπ λεει τα αυτονοητα.Ουτε που το Ισραηλ που κανοναρχει τους λαθρο εφαρμοζει ακρως εθνικη πολιτικη στα συνορα του!!Λυπαμαι πολυ για την καταντια του Ελληνικου λαου για την παρακμη του και για τοσους αδικους αγωνες που εγιναν για την παλινορθωση του Ελληνικου κρατους μετα απο δυο χιλιαδες εκατον τοσα χρονια σκλαβιας και δουλειας!!!!

  3. ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΜΙΥΝΙΣΤΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ Ε? ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?

  4. ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΣΤΗΝ……ΤΟΥΡΚΙΑ…….ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΜΕ 400 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ……….ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.

  5. ΑΙΣΧΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΜΜΙΥΝΙΣΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΤΕ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΕΙΤΕ ΑΠΛΥΤΟΣ ΣΥΡΙΧΑΙΟ=ΠΕΟΘΛΑΣΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΤΒ ΙΣΚΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΒΟΛΕΩΝ ΕΠΙΒΗΤΟΡΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΑΦΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΚΑΘΙΩΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΨΩΦΗΣΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕ8ΙΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΧΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΙΣΘΟΚΑΒΑΛΗΜΑΤΟΙΣ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΩΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΚΥΒΑΛΑ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΜΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ….ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΥΠΟΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!!

Comments are closed.