Προκλητικός μέχρι τέλους ο Πολάκης για την άρση ασυλίας: «Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ»

Για πολιτικό ρεβανσισμό, πολιτική δειλία και προαποφασισμένη διαδικασία κάνει λόγο ο Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας την άρση της ασυλίας του που εισηγήθηκε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής για τις υποθέσεις της υποκλοπής τηλεφωνικής συνομιλίας του διοικητή της ΤτΕ, Γ. Στουρνάρα αλλά και της μήνυσης του πρώην προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σ. Πουλή.

Παράλληλα, κατηγορεί το Κίνημα Αλλαγής και την Ελληνική Λύση, ότι κρατάνε το φανάρι στην κυβέρνηση, επειδή τα δύο κόμματα ψήφισαν υπέρ της άρσης.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Πολιτικός ρεβανσισμός-πολιτική δειλία-προαποφασισμένη και οργανωμένη διαδικασία.

Κρατάνε φανάρι το ΚΙΝΑΛ και η Ελληνική Λύση.

Δεν τολμούν να φτιάξουν προανακριτική για να ειναι εν κρυπτώ απ το λαό αυτά που θα πω.

“ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΩ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΩ”

Ραντεβού στην ολομέλεια που θα ψηφιστεί με ονομαστική ψηφοφορία η άρση ασυλίας μου (που είχε ήδη αποφασιστεί για Τετάρτη 31 Ιουλιου απο χτες πριν καν συνεδριάσει η επιτροπή Δεοντολογιας της Βουλης σήμερα !!)

ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΛΑ !»


loading...

4 thoughts on “Προκλητικός μέχρι τέλους ο Πολάκης για την άρση ασυλίας: «Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ»

  1. Καιρός είναι οι προοδευτικοί και κατά φαντασία Αριστεροί Συριζέοι να ανακηρύξουν τον χοιροβοσκό Εθνικό Ήρωα

  2. ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΧΟΙΡΟΒΟΣΚΟΙ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΠΑΡΑΠΕΜΘΗΚΑΝ.ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ?ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ,ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΠΟΙΟΝ.Ο ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Ο ΜΙΖΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ..ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ,Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ.ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ…………….ΑΦΕΡΙΜ……………

  3. ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΝΤΑΒΑΝΟΥΣ ΚΑΤΙ ΧΟΝΤΡΟ-ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΑΥΤΟΣ ΕΕ ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΒΟΓΓΑΕΙ Η ΧΕΣΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΣΑ…ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΥΡΑΔΟΒΟΣΚΟΣ..

  4. Η επιχείρηση "Αρτος και θεάματα" καλά κρατεί από αρχαιοτάτων χρόνων. Τσακώνονται στα επουσιώδη και τα βρίσκουν μια χαρά στα ουσιώδη ΝΔ και ΣΥριζα. Κι η πλειοψηφία του λαού αποχαυνωμένη χειροκροτά τους μεν και αναθεματίζει τους δε. Κι οι πλούσιοι τρίβουν τα χέρια τους αφού το πολιτικό τους προσωπικό φροντίζει για την ευημερία τους και την αισχροκέρδειά τους σε βάρος του λαού.
    ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΥΤΙΚΟΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ.

Comments are closed.