Για μια ακομα φορα ο Ελληνικος Λαος απεδειξε οτι ειναι ο εξυπνοτερος Λαος στον Κοσμο !!

Καθομαστε ολοι και λεμε λεμε λεμε …αλλα δεν βλεπουμε το αυτονοητο ..!

Ρε παιδια , ρεε παιδιααα , αν εβγαιναν 7 κομματα στην βουλη θα επαιρνε ο Κουλης αυτοδυναμια; … αν εβγαιναν 8 ;;…

Οχι ..αρα ο Ελληνικος Λαος με την τεραστια ενσυναισθηση καταφερε τηλεπαθητικα να συμφωνησει με ακριβεια χειρουργικη να ψηφισει μεν διασπαρτα αλλα να καταφερει να μην μπουν μεσα κομματα που μεχρι χτες ειχαν την δυναμη σε ψηφοφορους να μπουν μεσα στην βουλη ως βολτα εις το παρκον ..!

Τι οχι; .. Ξυπνατε .. Σαν την κυψελη των μελλισων…σαν τα μυρμηγκια στρατιωτες ο Ελληνικος λαος απεδειξε παγκοσμια οτι εχει τεραστιες εγκεφαλικες δυναμεις και τηλεπαθητικες ωστε να κινειτε ως ενα πανσοφο ον και να ελεγχει σε επιπεδο μοναδικης ψηφου ποιος μπαινει και ποιος μενει εξω…και φαντασου και το χαος…ΩΩωωωω αδερφε φαντασου το χαος οτι η εκλογικη αναμετρηση κρατα ωρες και μπορει και απο τυχη η απο αγανακτηση η απο εκδικηση αν θες αδερφε μου του μπαμπη του σουγια προς την μεγαιρα πεθερα του …να εφευγε και κανα κουκι παραπανω και να γινοταν το λαθος και το κομμα που ηθελε λιγα ψηφουλακια ακομα να εμπαινε τελικα…..ΑΛΛΑ ΟΥΧΙ αδερφια …ειναι απλο και λεγεται τηλεπαθεια , ενας στρατος ψιονικων ο Ελληνικος λαος μοιρασε οσα επρεπε εκει που επρεπε την στιγμη που επρεπε !!…

Ειμαι σιγουρος οτι ο Πλανητης εχει μεινει αφωνος απο το σχεδιασμο της στρατηγικης και την εκτελεση του σχεδιου ενος ολοκληρου λαου οπου καταφερε χωρις αρχηγο , χωρις πληροφορια, χωρις επικοινωνια να εκτελεσει στο δημοκρατικο του δικαιωμα αυτο που επρεπε για να μην εχουν προβλημα οι 300 υπαλληλοι της νεας ταξης πραγματων και να συνεχισουν το εργο τους αβασανιστα … στον χωρο τους !

Οποιος αλλος σκεφθει οτι δεν συνεβει ακριβως ετσι ειναι επι σκοπου , ειναι ενας επικινδυνος γραφικος που πρεπει να του στερησουμε την σκεψη και την ελευθερια του λογου ..!

Η δημοκρατια μεσω της εταιριας σινγκουλαρ για μια ακομα φορα κερδισε …!

Ο λαος για μια ακομα φορα απεδειξε οτι το μοναδικο και πανισχυρο οπλο του ..την ψηφο του στην δημοκρατια μπορει να το χρησιμοποιησει ως οπλο και δεν παιζει …και ειναι αυτος που πραγματικα χτιζει το μελλον του ..!

Η δημοκρατια δεν θα πεθανει ποτε κουφαλες … γιατι ειναι αποτελεμσα μονο του Λαου ….!!

Μετα ο παπους εγειρε στην καρεκλα για να μπορεσει να αφησει μια μικρη εξαερωση και αναμοχλευσε τα τελευταια καρβουνα κοιτωντας με παθος την γιαγια …τωρα παιδια μου θα παμε για υπνο με περηφανεια μεγαλη γιατι αυριο ξεκινα μια νεα μερα οπου η Ελλαδα μας θα σηκωθει ψηλα …και εκλεσει το ματι στην Γιαγια πονηρα να πανε προς το υπνοδωματιο !!..

Stranger…

katohika

loading...

1 thought on “Για μια ακομα φορα ο Ελληνικος Λαος απεδειξε οτι ειναι ο εξυπνοτερος Λαος στον Κοσμο !!

  1. Πολύ καλό το ευφυολόγημά σου μπορείς όμως να μου πεις σε ποιο κράτος βρίσκεται ο server των υπολογιστών του Υπουργείου Εσωτερικων που βγάζει τα αποτελέσματα των εκλογών?

Comments are closed.