Ο θεός να μας βοηθήσει. Αναστέλλουμε για να δούμε τη νέα κυβέρνηση. Τι προτείνουμε.

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

1-Μηδέν φορολογία στο Καστελόριζο ώστε να γίνει η ¨πρωτεύουσα ¨ των Δωδεκανήσων,  και κίνητρα ¨εποίκησης¨  Νησιών και Νησίδων γεωστρατηγικής σημασίας για να αποκτήσουν ΑΟΖ ( στρατιωτικά φυλάκια , φάροι , επιστημονικές οικίες , ιχθυοκαλλιέργειες , μαρίνες  κτλ )

2-ΑΜΕΣΑ δημιουργία Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας με ¨εμπλοκή ¨και του ΠτΔ .

3-Άμεση ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ νότια της Κρήτης . Χωρίς ΑΟΖ γεωτρήσεις δεν γίνονται πουθενά . Χάνουμε το ¨διεθνές μας δίκαιο ¨

4-Αγορά ΑΜΕΣΑ ενός αντιαεροπορικού συστήματος S-400. Ξαναδείτε την αναβάθμιση των F-16 σε σχέση με αυτό .Όταν «κλειδώσει» η ισορροπία στο υψηλότερο επίπεδο αεράμυνας θα σταματήσει η Τουρκική προκλητικότητα

5-Δημιουργία ( ζητήστε το ) κοινού ταμείου εξοπλισμών Κρατών μελών  σε επίπεδο ΕΕ ως προέκταση του Ταμείου Αλληλεγγύης . Να αποκτήσουμε S-400 ως ΕΕ δηλαδή.

6-Δημιουργία Γραφείου του ΝΑΤΟ στην Λευκωσία .

7-Στην παγκόσμια καμπάνια για το , ποια είναι η αληθινή ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ( κάτι είναι για αρχή ) αναφερθείτε στον Ελληνισμό των Σκοπίων και τροποποιήστε τα σχολικά βιβλία .

8-ΑΟΖ στα  Διαπόντια νησιά και ο ρόλος της Ιταλίας , Αλβανικός Μεγαλοιδεατισμός , Βόρεια ήπειρο και Μουσουλμανικό Τόξο στα Βαλκάνια πρέπει να μπουν ψηλά στην ατζέντα.

9-Μέτρα στην εκεί Ελεύθερη Οικονομική Ζώνη και για τον έλεγχο της Οικονομικής διπλωματίας της Τουρκίας  … στη Θράκη .

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ:

1-Υπάρχουν σοβαρές  ανισότητες πλέον που αποτυπώνονται στη σωματική και την ψυχική λειτουργικότητα των εργαζομένων στα σώματα ασφαλείας, σε  σύγκριση με το γενικό πληθυσμό, καταδεικνύοντας την ανάγκη εφαρμογής παρεμβάσεων με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής αυτής της κατηγορίας εργαζομένων. Αρκετά συμπιέστηκαν .

2- Η μεταφορά της σωφρονιστικής πολιτικής από το υπουργείου Δικαιοσύνης στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ΔΕΝ θα πετύχει  εάν δεν συνδυαστεί με τις δυνατότητες που παράσχει η λειτουργία ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ .

3- Απλοποιήστε τις δομές αστυνόμευσης , σχεδιάστε αντεγκληματική πολιτική στην βάση των αληθινών στατικών , δείτε το κομμάτι  ¨πληροφορία¨ , εντάξετε την Τροχαία στην Πολιτική Προστασία και υιοθετήστε την αρχή της ΕΞΥΠΝΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ παντού ,  για αρχή .

4- ΌΧΙ κατάργηση του Πανεπιστημιακού Ασύλου με τρόπο  που θα μας πάει στο άλλο άκρο. Αν καταργείς ότι δεν μπορείς να προστατέψεις , δηλώνεις αδυναμία διαχείρισης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ :

1-Ζητήστε 5αετής περίοδο χάριτος  με μηδενικά σχεδόν  επιτόκια για να πατήσει έτσι , η  πραγματική ελληνική οικονομία στα πόδια της.

2-Δημιουργήστε Κρατικές δομές που να προάγουν την οικογενειακή και την Ατομική επιχειρηματικότητα . Φανταστείτε το Κράτος ως μια επιχείρηση και τις ανωτέρω επιχειρήσεις ως ¨εργαζόμενους ¨ που τους βοηθάτε να ¨πουλήσουν ¨ ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες.

2- Περιορίστε την οικονομική διείσδυση αλλοδαπής επιχειρηματικότητας στο τοπίο του Τουρισμού , που ενίοτε γίνεται παράτυπα .

4- Οριοθετήστε και επανεκτιμήστε τη δαπάνη της Επιδοματικής Πολιτικής , αποσυνδέστε την από την δημοσιονομική προσαρμογή και πετύχετε έτσι καλύτερα  , την αναστροφή των περικοπών των δημοσίων επενδύσεων ώστε ,  μαζί με τη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος για τις ιδιωτικές επενδύσεις, να επιτευχθεί η αύξηση των δημοσίων επενδύσεων , απαραίτητη προϋπόθεση για την ενίσχυση της απασχόλησης και τη διατηρήσιμη αύξηση των εισοδημάτων . Έτσι τελικά θα έχετε ένα φαύλο κύκλο που θα ανατροφοδοτείτε .

Είστε ΜΟΝΟΙ σε μια ζούγκλα , ΜΗΝ «χαθείτε »

 Σημ: Σε τούτες τις εκλογές έλαβε χώρα ένα αδιανόητο έγκλημα σε βάρος της Δημοκρατίας το οποία ¨κρατάμε ¨ λόγο της εξαιρετικής του σοβαρότητας . Όταν και ΕΑΝ κάποτε μαθευτεί ,η Πυρηνική έκρηξη  μπροστά του θα μοιάζει με θρόισμα φύλλων .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής ) 

 Η δική σας δύναμη !!

loading...

1 thought on “Ο θεός να μας βοηθήσει. Αναστέλλουμε για να δούμε τη νέα κυβέρνηση. Τι προτείνουμε.

  1. ΝΤΡΙΙΝ ΝΤΡΙΙΝ ΕΜΠΡΟΣ ΟΜΙΛΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ…ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΙΠΡΟΝ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΜΕΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΟΗΚΗΣΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕΝ ΕΝΑΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟς ΚΑΙ ΠΕΡΔΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΡΧΕΩΝ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑς..Ε ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?….ΘΕΛΩΜΕΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑΝ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕΝ ΝΑ ΣΤΕΛΛΝΑΤΕΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΨΗΛΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟς ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΑΒΩΜΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΨΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 12 ΑΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ…ΑΧΧ ΛΥΠΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΨΗΛΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΡΩΤΙΚΗ ΜΕ ΚΑΨΑΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕΖΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ…ΜΕΖΕΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ? ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΑΔΕΛΚΦΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥ ΚΑΨΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ…ΑΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΡΧΙΔΙΑΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΝ…

Comments are closed.