Ραλλία Χρηστίδου: «Εγκαταλείπω το τραγούδι – Θα αφοσιωθώ στην πολιτική!»

Η Ραλλία Χρηστίδου, με αφορμή την είσοδό της στη Βουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso, η οποία αποκάλυψε πως πρόκειται να εγκαταλείψει προσωρινά το τραγούδι, ώστε να αφοσιωθεί στην πολιτική.

Είχατε μια πετυχημένη πορεία ύστερα από ένα μουσικό ριάλιτι στο οποίο συμμετείχατε το 2004. Σήμερα θα το προτείνατε σε έναν νέο τραγουδιστή; Είναι τελικά σωστός αυτός ο δρόμος;

Οι εποχές έχουν αλλάξει. Δεν συγκρίνονται τα προγράμματα τηλεόρασης προ δεκαπενταετίας με τα σημερινά. Τότε η εποχή ήταν πιο ρομαντική. Τώρα τις περισσότερες φορές επικρατεί κυνισμός. Τα πάντα βέβαια εξαρτώνται από το τι θέλεις και πώς το θέλεις να το κάνεις στη ζωή σου, οτιδήποτε είναι αυτό. Προσωπικά δεν θα έκανα ποτέ κάτι μόνο και μόνο για να είμαι στην επικαιρότητα ή για να κερδίσω αναγνωρισιμότητα. Δεν διαθέτω αυτού του είδους ναρκισσισμό. Ποτέ μου δεν το είχα.

Τέλος το τραγούδι για εσάς; Μπήκε τελεία σε αυτή την καριέρα;

Ποτέ μου δεν έκανα τίποτα με όρους καριέρας. Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται δεν είναι τι θα κάνω με την πολιτική και κατά πόσο σκοπεύω να αφοσιωθώ σε αυτήν. Δεδομένου λοιπόν ότι η πολιτική είναι ένα πεδίο που χαρακτηρίζεται από την ευθύνη και την προσφορά, θεωρώ πως δεν έχω πολλά περιθώρια επιλογής και θα αφοσιωθώ σε αυτήν.

loading...

7 thoughts on “Ραλλία Χρηστίδου: «Εγκαταλείπω το τραγούδι – Θα αφοσιωθώ στην πολιτική!»

  1. Χα..χα..χα.. αυτή και αν είναι είδηση!
    Ειδησάρα θα έλεγα, όπως το τρομερό:
    Από φωνή μουνί, από μουνί φωναρα!

  2. Στη βουλή βγάζει 7.000 ευρώ καθαρά και βρέξει-χιονίσει τον μήνα, συν τα εξτρά από επιτροπές της βουλής που πληρώνονται χώρια, συν το βουλευτικό αυτοκίνητο, τα τσάμπα διόδια, τους δωρεάν αριθμούς τηλεφώνου, την θέση για συνεργάτη, τον κρατικό αστυνομικό-αχθοφόρο. Τι άλλο θέλει! Να ξεκουραστεί και λίγο το λαρύγγι, μόνο θα τραγουδάει; Επάγγελμα βουλευτής, παρέχει την μέγιστη εξασφάλιση (βέβαιο μέλλον)!

  3. ΧΟ ΧΟ ΧΟΟΟΟ ΧΕΣΗΚΑΜΕ ΠΟΥ ΚΛΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΕ Η ΒΑΡΚΑ….ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ…ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΕΙΝΑΜΣΕΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ…

  4. Τα τσιμπούκια θα τα συνεχίσεις ????

  5. Ε ΤΩΡΑ ΗΡΕΜΗΣΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

  6. ΧΑΑΑΑΑΠΠΠ ΦΤΟΥΥΥΥ! ΡΟΧΑΛΑ ΣΤΑ ΠΟΡΔΟΦΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΕΡΟ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΟΥ

Comments are closed.