Γιατί ο πύραυλος είχε στόχο την Τουρκική σημαία στον Πενταδάκτυλο .Να εκκινήσει εκστρατεία συλλογής υπογραφών για να αφαιρεθεί η σημαία του ψευδοκράτους.

Εξαιτίας της σοβαρότητας των όσων θα αναφερθούν παρακάτω , δεν θα παραθέσουμε αποδεικτικά στοιχεία ώστε εν πρώτοις , να τα θεωρήσετε σενάρια . Εσείς όμως σε μερικά λεπτά θα ξέρετε την αλήθεια .

Θα ξέρεις ποιος και γιατί !
Εάν είσαι Έλληνας στην ψυχή , είσαι στην Κύπρο και δεις βράδυ ψηλά προς τον Πενταδάκτυλο θα δακρύσεις ,θα δεις στο βάθος έντονα φωταγωγημένη την τεράστια τουρκική σημαία στην πλαγιά του βουνού να προκαλεί και να θυμίζει , μια εικόνα που οι ντόπιοι είναι αναγκασμένοι να βλέπουν καθημερινά χρόνια τώρα θυμίζοντάς τους την Τουρκική Εισβολή , το αίμα που χύθηκε και την παράνομη κατοχή που συνεχίζεται .
Τοποθετήθηκε στις 28 Οκτωβρίου 2003, την ημέρα της ελληνικής εθνικής επετείου και φωταγωγήθηκε κάνοντάς την έτσι ορατή την νύκτα από εκατόν και πλέον χιλιόμετρα . ( το αναμμένο τσιγάρο την νύκτα εντοπίζεται από 2000 μέτρα )
Η σημαία αυτή σήμερα , που προσβάλλει ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση , είναι μαζί με το συνοδευτικό σύνθημα του Κεμάλ Ατατούρκ «Ne mutlu turkum diyene» (τί ευτυχία να λες είμαι Τούρκος) και καλύπτει μια συνολική έκταση πέραν των 200.000 τετραγωνικών μέτρων, με χιλιάδες λαμπιόνια ( κόκκινα στην πλειοψηφία τους ) να τη φωταγωγούν το βράδυ, έχει εμβαδόν 425 μέτρα πλάτος και 250 ύψος και είναι η μεγαλύτερη φωταγωγημένη στον Κόσμο.
Δυο τα σενάρια λοιπόν ως το πως βρέθηκε ο πύραυλος στα κατεχόμενα και συντρίμμια του, μερικές εκατοντάδες μέτρα πριν την Τουρκική αυτή σημαία .Και τα δύο όμως δείχνουν ότι ο στόχος ξεκάθαρα ήταν στον Πενταδάκτυλο .
Το 1ο , να πρόκειται για «απελπισμένη κίνηση» δυνάμεων που στηρίζουν το Μπααθικό καθεστώς του προέδρου Μπασάρ αλ-Ασαντ , όπως τεκμαίρεται παρακάτω .
Το 2ο , η εκτόξευση να έγινε με τις ευλογίες των ΗΠΑ προκειμένου , δεδομένης της άρσης τους εμπάργκο όπλων στην Κύπρο , να ανοίξει νέα αγορά πολλών δις για την Αμερικανική Οικονομία στην Κύπρο και όχι μόνο , και έτσι , να καλύψει τη χασούρα , αφού όπως φαίνεται θα αναγκαστεί να μη δώσει τα F-35 στην Τουρκία . Σε αυτό συνηγορούν το ότι , δεν είδαν τίποτα οι Ισραηλινοί , δεν άκουσαν τίποτα από τις Βρετανικές βάσεις στην Κύπρο και έπαψαν να ασχολιούνται απότομα στην Ελλάδα .
Ας δούμε τις ¨αποδείξεις ¨


Στο να πρόκειται για «απελπισμένη κίνηση» δυνάμεων που στηρίζουν το Μπααθικό καθεστώς του προέδρου Μπασάρ αλ-Ασαντ
Οι Σύριοι στρατιωτικοί έχουν εκπαιδεύσει τη Χεζμπολάχ στη λειτουργία των πυραύλων εδάφους-εδάφους Scud Ρωσικής προέλευσης , ορισμένες υποδομές των οποίων έχουν μεταφερθεί στο ανατολικό Μπεκάα (κοιλάδα ) του Λιβάνου. Η Συρία έχει αναπτύξει περισσότερους από 1.000 Scud C και D κοντά στην κοιλάδα Μπεκάα.
Ο πύραυλος εδάφους-εδάφους τύπου Scud c με εμβέλεια 550 χιλιομέτρων εκτοξεύτηκε ξεκάθαρα προς την κατεύθυνση της Κύπρου με στόχο την Τουρκική σημαία στον Πενταδάκτυλο μέσα από μια απόλυτα μελετημένη διαδικασία , εκμεταλλευόμενοι αυτοί που πάτησαν την σκανδάλη , μια γνωστή συγκυρία που συμβαίνει συχνά ,ήτοι ισραηλινά αεροσκάφη να επιχειρούσαν στην πόλη Χομς της Συρίας, κινούμενα στην περιοχή ανάμεσα στον Απόστολο Ανδρέα και στον Λίβανο.
Αυτό θα πείσμωνε και θα έδινε δικαιολογία στην Τουρκία να αγοράσει τους S-400 , θα ολοκλήρωνε τη ρήξη της έτσι με τις ΗΠΑ που με την σειρά της θα ακύρωνε την πώληση των F-35 στην Τουρκία . Η Τουρκία στην συνέχεια θα αναγκαζόταν να πέσει στην αγκαλιά της Ρωσίας , μιας Ρωσίας που υποστηρίζει σθεναρά τον Σύρο πρόεδρο, Μπασάρ αλ Άσαντ σε βάρος του οποίου η Άγκυρα , στηρίζει τους μαχητές που πολεμούν εδώ και χρόνια για να τον ανατρέψουν .


Ποιους εξυπηρετεί συνεπώς στην τελική , δεδομένου του ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ υποχωρούσε την ίδια ώρα στο θέμα των S-400 , κάνοντας των Ερντογάν σχεδόν να πανηγυρίζει ;
Είναι φανερό ότι , εάν ήταν αντιαεροπορικός πύραυλος S-200 και είχε εκτοξευτεί κατά Ισραηλινών αεροσκαφών δεν θα αυτοκαταστρεφόταν πάνω από την Κύπρο , από όπου δεν θα πετούσαν τα ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη , αλλά (όλοι οι αντιαεροπορικοί πύραυλοι έχουν μηχανισμούς αυτοκαταστροφή έτσι ,εάν αποτύχουν να χτυπήσουν τον στόχο αυτοκαταστρέφονται αμέσως στον αέρα ) θα εκρηγνυόταν ψηλά στον αέρα και θα έπεφτε στην θάλασσα .
Τον Απρίλιο του 2010 η μεταφορά πυραύλων στην Χεζμπολάχ, εντοπίστηκε από τους ισραηλινούς δορυφόρους αναγνώρισης, και προέρχονται τόσο από το Ιράν όσο και από τη Συρία. Σήμερα , γιατί δεν μπόρεσε να εντοπιστεί από τα Ισραηλινά αεροσκάφη που δέχτηκαν την επίθεσή του ;
Ας δούμε τώρα τι συνέβη!
Πέρυσι τον Απρίλιο ο Σύρος πρόεδρος, Μπασάρ αλ Άσαντ φυγαδεύτηκε στο ρωσικό καταφύγιο Khmeimim. Ο Σύρος πρόεδρος εγκατέλειψε άρον-άρον το Προεδρικό Μέγαρο στη Συρία συνοδευόμενος από ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις, υπό τον φόβο επίθεσης νατοϊκών δυνάμεων μετά τις απειλές του Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και του ενδεχόμενου ανάληψης στρατιωτικής δράσης από ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γαλλία και η Μ. Βρετανία, εις απάντηση στην επίθεση με χημικά κατά πολιτών στη Ντούμα της Ανατολικής Γούτα .
Λίγους μήνες μετά , επαναλειτούργησε η πρεσβεία των Ενωμένων Αραβικών Εμιράτων στη Δαμασκό, σηματοδοτώντας την έμμεση διπλωματική στήριξη του συμμάχου αυτού των ΗΠΑ στο καθεστώς Ασαντ και περιπλέκοντας τα πράγματα
Παράλληλα βλέπουμε την Ουάσιγκτον να ενδυναμώνει τη συνεργασία της με το Ισραήλ για τη Συρία με σκοπό την πλήρη ανάσχεση της ιρανικής διείσδυσης στη χώρα και μέσα σ όλα αυτά βλέπουμε την πεποίθηση της Βρετανίας ότι δεν θα υπάρξει μόνιμη ειρήνευση στη Συρία υπό το καθεστώς Ασαντ στη Δαμασκό , παραδεχόμενη έτσι την παραμονή του και την Άγκυρα , να στηρίζει τους μαχητές που πολεμούν εδώ και χρόνια για να ανατρέψουν τον πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ
Κάπου εδώ έγινε η λάθος κίνηση .
Τέλη Φεβρουαρίου 2019 , ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ Ασάντ, πραγματοποίησε την πρώτη του επίσκεψη στο Ιράν – τον πιο στενό περιφερειακό σύμμαχο της χώρας του από την αρχή του πολέμου πριν από οκτώ χρόνια και ορκισμένο εχθρό των ΗΠΑ . Η συριακή κρατική τηλεόραση μάλιστα , μετέδωσε την είδηση της επίσκεψης, παρουσιάζοντας βίντεο από τη συνάντηση του Άσαντ με τον ανώτατο ηγέτη του Ιράν Αγιατολάχ Χαμεϊνί , αναφέροντας ότι «οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα για το συμφέρον των δύο φιλικών εθνών».


Η κίνηση αυτή επιβεβαιώνει την τάση η Συρία να γίνει υποτελής του Ιράν , ενός Ιράν που μαζί με την Ρωσία στηρίζουν τον Μπασάρ αλ Άσαντ, ενώ η Τουρκία την αντιπολίτευση και που ταυτόχρονα , δηλώνει άκρως δυσαρεστημένη με την υποστήριξη που παρέχει η Ουάσιγκτον στις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), όπου κυριαρχούν οι κουρδικές πολιτοφυλακές, στον αγώνα κατά του Ισλαμικού Κράτους
Όλη η ανωτέρω μπερδεμένη κατάσταση , ασκεί ΠΛΕΟΝ τεράστια πίεση στην στην Χεζμπολάχ (σύμμαχος του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ ) που έχει πλέον εξελιχθεί σε έναν δυναμικό στρατό που συνδυάζει τον ανταρτοπόλεμο με τον συμβατικό πόλεμο. Τέλη Μάιου 2018 άλλωστε , έξι πύραυλοι που εκτοξεύθηκαν από αεροσκάφη της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας έπληξαν αποθήκες όπλων που ανήκαν στο λιβανέζικο αυτό σιιτικό κίνημα , τη Χεζμπολάχ , κοντά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Νταμπάα, στην κεντρική Συρία.
Η υπόθεση συνεπώς των S-400 και τα όσα κρέμονται από αυτήν , σε συνδυασμό , με την κλιμάκωση των εντάσεων στην ΑΟΖ της Κύπρου και την εν γένει κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο , έδωσε την Ιδέα σε γνωστό στρατηγό της Χαζμπολάχ .
Ποιο λέτε να ισχύει από αυτά τα δυο σενάρια ;
Σίγουρα ΕΝΑ ισχύει , και αυτό διότι , όχι μόνο η απόκλιση του πύραυλου είναι απίθανη αφού , δεν μπορεί να σημαδεύεις δεξιά με ένα τέτοιο όπλο και να πέφτει αριστερά , αλλά και όλες οι ερμηνείες που δόθηκαν στα πρώτα κρίσιμα 24ωρα απέκρυψαν μια σειρά από ενδεχόμενα , η κοινή συνισταμένη των οποίων δείχνει αυτό που συμπεράνατε και εσείς .
Σημ: Μην ξεχνάτε ότι , το σχέδιο «ΦΑΛΑΓΓΑ» για την προστασία της πατρίδας μας και τώρα , και της Κύπρου , είναι σε εξέλιξη
Λευκωσία 3 Ιουλίου 2019 , Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης ( Τομέας Κύπρου )

loading...

1 thought on “Γιατί ο πύραυλος είχε στόχο την Τουρκική σημαία στον Πενταδάκτυλο .Να εκκινήσει εκστρατεία συλλογής υπογραφών για να αφαιρεθεί η σημαία του ψευδοκράτους.

  1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ……..ΣΕ Ο Λ Α ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΥΠΑΧΟΥΝ Ι Δ Ι Ε Σ ΠΟΛΛΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ……….

Comments are closed.