Έτοιμη να βάλει «λουκέτο» στα κεντρικά γραφεία της η Χρυσή Αυγή!

Ένα βήμα πριν βάλει λουκέτο στα κεντρικά γραφεία του κόμματος επί της λεωφόρου Μεσογείων 131 βρίσκεται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος
Μιχαλολιάκος μετά την εκλογική αποτυχία, τις σοβαρές δικαστικές εξελίξεις που αναμένονται το προσεχές διάστημα και τις διασπαστικές κινήσεις που ξεκίνησαν με την προχθεσινή αποκλειστική αποκάλυψη του newsbeast.gr ότι το σημαίνων στέλεχος και ευρωβουλευτής του λαϊκού συνδέσμου Γιάννης Λαγός αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί.

Η δραματική μείωση των εσόδων του κόμματος οδηγεί στην αδυναμία συντήρησης του αρχηγείου της Μεσογείων αφού το ενοίκιο είναι αρκετά υψηλό. Ήδη αναζητούνται άλλα κτίρια, σαφώς μικρότερα και φθηνότερα, που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν το κόμμα στην περιοχή των Αθηνών. Παράλληλα αναμένεται σίγουρα να κλείσει και μια σειρά τοπικών οργανώσεων ανά την Ελλάδα που παραμένουν ακόμη ενεργές.

Όπως μαθαίνουμε, η Χρυσή Αυγή όλο το προηγούμενο διάστημα μπορεί να μη λάμβανε κρατική χρηματοδότηση (καθότι από το 2013 έχει ανασταλεί με τροπολογία η χρηματοδότηση σε κόμματα των οποίων τα στελέχη διώκονται για εγκληματικές ενέργειες και τρομοκρατικές πράξεις), αλλά είχε αρκετά έσοδα τόσο από δωρεές Ελλήνων, κυρίως ομογενών, όσο και από τις συνδρομές. Τώρα όμως που το κόμμα έχει πάρει την κατιούσα, οι ενισχύσεις έχουν μειωθεί δραματικά και μοιραία θα πρέπει να υπάρξουν περικοπές στα έξοδα.

loading...

7 thoughts on “Έτοιμη να βάλει «λουκέτο» στα κεντρικά γραφεία της η Χρυσή Αυγή!

  1. Μα ουτε ένας εφοπλιστής…. εεεε συγνώμη ομογενής ήθελα να πω δεν βρίσκεται να συνδράμει τη Χρυσή αυγή; Αίσχος!!!!

  2. Pαντως εσυ ειδικα συντροφε να εισαι σιγουρος οτι ουτε ενα ευρω απο αυτα που πληρνεις για τα κομματα δεν πηγε στα ταμεια της χρυσης αυγησ! ολα πηγαν στα κομματα του λεγομενου Δημοκρατικου τοξου χρηματα τα οποια εσπαταληθησαν για προεκλογικο αγωνα γλεντια κερασματα μπαξισια σε κομματικα στελεχη και πασσν αλλην νομιμον και ''δημοκρατικη χρηση'' οπως λεει το τροπαριο ετσι συντροφε? τιποτα ντιπ για ντιπ στην χρυση αυγη ολα μαζι τα φαγανε οι δημοκρατες δυναμεις και να εισαι χαρουμενος και υπερηφανος για αυτο….

  3. to megalo lathos tis hrysis augis itan i esostrefeia kai to klisimo sto kavouki tis apo tote pou arhisan oi dioxeis,an evgenan kai 'fonazan' kai anoigontan ston kosmo den tha apomononontan.an auta ginontan se aristera komata tha ginontan hamos ti heropoiiseis ti tragoudia ti diadiloseis k,a.i hrysi augi tipota.me liga logia kai diko na eheis an den fonaxeis den antidraseis apla to haneis.o kosmos sou leei autoi den milane den fonazoun ara kati ginetai.kai auta pou leo vgenoun apo tin koini logiki alla kai me syzitiseis me kosmo.to proto pragma pou lene einai pou einai autoi,oute fainontai oute akougontai.apli apantisi pou exigei ta panta.

  4. ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ…
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΑΤΕ!!!!!!!

  5. Δυστυχώς,οι πολιτικές δυνάμεις και τα συστημικά μέσα της χώρας,πέτυχαν αυτό που ήθελαν. Την διάλυση της Χρυσής Αυγής. Φταίτε όμως και σεις κύριοι του εθνικιστικου κόμματος,καθ όσον δεν εμπνεύσατε την σοβαρότητα που χρειαζόταν,πλην λίγων εξαιρέσεων. Ο τόπος χρειάζεται μια πατριωτική,εθνικιστική και σοβαρή πάνω απ όλα δύναμη,όπως γίνεται σε όλα τα κράτη σχεδόν της Ευρώπης,και που τα ΜΜΕ,προσπαθουν με νύχια και δόντια να θάψουν. Και όπως φαίνεται,εν μέρει το πέτυχαν.

  6. Ράντως;;; Ποιος σου είπε ότι για τη χρυσή αυγή δεν πλήρωνα τίποτα; Τα λεφτά που μου άρπαζανκαι μου αρπαζουν με τη βαριά φορολογία και τις κρατήσεις απ' τη δουλειά μου πού πάνε; Κυριως στους βιομήχανους και τους εφοπλιστές που έχουν φοροαπαλλαγές και ζεστό χρήμα για να κάνουν τις δουλειές τους. Δηλαδή στα αφεντικά των εκαστοτε κυβερνήσεων και της χρυσής αυγής. Απ' αυτούς πληρώνονταν οι κότες της χρυσής αυγής. Κατάλαβες; Και συντροφοι δεν είμαστε.

Comments are closed.