Πρωτοφανής δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου: «Γεμάτα χασίς τα γραφεία του Μαξίμου»!

Ο βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου προχώρησε σε μία δήλωση στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΙ που σίγουρα θα συζητηθεί: «Στα γεμάτα καπνό -και χασισοκαπνό
κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους»!

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, την Τρίτη φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε και η κουβέντα των δύο, έφτασε κάποια στιγμή στο δημοσίευμα της Liberation για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα, το οποίο είχε τίτλο: «Δυναστεία Μητσοτάκη – Ο μικρός «Κούλης» στην εξουσία».

Εκεί λοιπόν, ο νεοεκλεγείς βουλευτής της κυβέρνησης, εξαπέλυσε επίθεση με βαριές εκφράσεις, κατά μερίδας ξένων ανταποκριτών που καλύπτουν τις εξελίξεις στην χώρα μας, λέγοντας μεταξύ άλλων πως μέσα στο Μαξίμου υπήρχαν άνθρωποι που κάπνιζαν χασίς.

Αναλυτικά στο επίμαχο σημείο, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, είπε: «Οι ανταποκριτές πολλών ευρωπαϊκών εφημερίδων, έγραφαν για μια Ελλάδα που δεν υπάρχει. Για μια Ελλάδα που τους διηγήθηκαν στα γεμάτα καπνό γραφεία του Μαξίμου τα στελέχια του αποδημούντος ΣΥΡΙΖΑ.

Όχι όλοι. Υπάρχουν ανταποκριτές ξένου Τύπου που κάνουν εξαιρετική δουλειά και ξέρουν τα θέματα αλλά και όταν δεν τα ξέρουν κάθονται και τα κοιτάζουν σωστά.

Yπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των ΣΥΡΙΖΑίων στα γεμάτα καπνό -και χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους. Στα γεμάτα καπνό -και χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους!».

Μήπως να ασχοληθεί κάποιος εισαγγελέας με αυτή την δήλωση; Χρήση ναρκωτικών στο Μαξίμου;

loading...

1 thought on “Πρωτοφανής δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου: «Γεμάτα χασίς τα γραφεία του Μαξίμου»!

  1. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ…….Β Ο Λ Ε Υ Τ Ε Σ………ΤΑ Χ Α Λ Ι Α ΜΑΣ……..

Comments are closed.