Ινδία: Πολιτικός επικήρυξε τους βιαστές και πληρώνει όποιον τους σκοτώνει

Ο Ρατζές Ρανγιάν, γνωστός ως Παπού Γιαντάβ, έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση μετά από δημοσιοποίηση στοιχείων που δείχνουν ότι στην ανατολική επαρχία Μπιχάρ και μόνο, στην οποία πολιτεύεται, έχουν καταγραφεί 7.300 βιασμοί τα τελευταία έξι χρόνια.

Ο Ρανγιάν προχώρησε στην ανακοίνωση της απόφασής του μετά από συνάντησή του με δύο δίδυμες που βιάστηκαν ομαδικά από επτά νέους στα βόρεια της επαρχίας.

Τα δύο κορίτσια απήχθησαν από τους βιαστές τους, οι οποίοι τις οδήγησαν σε απομακρυσμένη περιοχή. Οι δράστες, μάλιστα, κατέγραψαν τον βιασμό και ανήρτησαν βίντεο στα social media.

«Ο βιασμός “δηλητηριάζει” τις ζωές των θυμάτων που εγκαταλείπονται και βιώνουν έναν αργό θάνατο καθημερινά. Κανείς δεν θα θέλει να παντρευτεί αυτά τα κορίτσια. Ακόμα κι αν υπάρξει κάποια συμφωνία για γάμο, πιθανότατα θα ακυρωθεί μόλις γίνει γνωστό ότι έχουν πέσει θύματα βιασμού» δήλωσε ο Ινδός πολιτικός, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail.

Ο Ρανγιάν επίσης απαίτησε οι υποθέσεις βιασμού να εξετάζονται κατά προτεραιότητα από τα δικαστήρια και όσοι κρίνονται ένοχοι να εκτελούνται μέσα σε διάστημα τριών μηνών.

loading...