Ή θέση του Τσίπρα είναι στην αντιπολίτευση.Μόνο εκεί αξίζει να είναι.

Είδαμε που οδήγησαν την Ελλάδα τα καραγκιοζιλίκια του.Χάσαμε την πατρίδα μας από τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες που τους διευκόλυνε κιόλας να έρθουν.
Χάσαμε όλες τις Ελληνικές τράπεζες, χάσαμε την κυριαρχία μας στο Αιγαίο, την δική μας Ελληνική Μακεδονία, χάσαμε όλα τα νέα παιδιά και τα φωτεινά μυαλά της Ελλάδας που ο Τσίπρας και η βρώμικη πολιτική του τα έστειλαν μετανάστες στο εξωτερικό.Ξέρουμε ότι το Φθινόπωρο θα αντεπιτεθεί με όρους ΜΑΡΦΙΝ και καψίματος της Αθήνας το 2008.
Παλιά συνταγή από έναν επαγγελματία ταραξία και μπαχαλάκια.
Για πρώτη φορά μετά από μια πενταετία βλέπουμε αστυνομία και φάρους στους δρόμους και αυτό σίγουρα είναι θετικό.
Ό Χρυσοχοίδης που επί των ημερών του ξηλώθηκε η 17 Νοέμβρη, έχει χρέος να συλλάβει τον ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ. Ή έκπληξη του κόσμου θα είναι τεράστια αφού πολλοί από αυτούς τους κοπρίτες έπαιρναν μέρος σε συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Ίσως κάποιοι να είναι και στο payroll του μορφώματος της Κουμουνδούρου.Ή νέα κυβέρνηση κρατά χαμηλούς τόνους σε αντίθεση με ότι ζήσαμε από τους φασίστες Τσίπρα, Πολάκη, Γεροβασίλη, Παππά.

αναγνωστης

loading...

4 thoughts on “Ή θέση του Τσίπρα είναι στην αντιπολίτευση.Μόνο εκεί αξίζει να είναι.

  1. Κωλοτούμπα, ο στρατηγικός σου σύμβουλος τις πήρε όλες τις χασισόγλαστρες όταν φεύγατε σουταρισμένοι ή άφησε μερικές για όταν ξανάρθετε; Να πει σε κανέναν εκεί να του τις ποτίζει…

  2. Τι έλεγες προεκλογικά "Ρομπεν των δασών με τα δικά μου λεφτά"; Οτι δεν υπήρχε ούτε μια στο εκατομύριο να χάσεις τις εκλογές; Ρε μπας και αντί για πρωθυπουργάρα που νόμιζες τον εαυτό σου ήσουν τελικά μόνο ψωνάρα;

  3. Να λετε τετοια να θυμωσει να παει σε κανενα κοττερο για ξεκουραση και να ωναζετε υστερα

Comments are closed.