Συμφωνώ με όλα με αυτήν την κυβέρνηση εκτός απο τον Αντικαπνιστικό νόμο

Ναι στην απαγορευση εκει που δεν υπαρχει επιλογη καποιου να παει η να μην παει.
Σε οποιονδηποτε δημοσιο χωρο που ο αλλος δεν βρισκεται εκει απο επιλογη ναι στην απαγορευση.Αλλα οχι απαγορευση σε ιδιωτικους χωρους.Οπως μπορω στο σπιτι μου ιδιοκτησιας μου να καπνισω και να καλεσω και αλλους 10 βλακες να καπνιζουμε ολοι μαζι ετσι και στο μαγαζι μου μπορω να επιτρεπω το καπνισμα σε οποιον θελει να ερθει γνωριζοντας οτι εδω που θα ερθει εμεις καπνιζουμε.
Ο καταναλωτης εχει δικαιωμα να επιλεξει μεταξυ κατατηματων καπνιστων η μη καπνιστων.Καθολικη απαγορευση ειναι αντιφιλελευθερο μετρο που πλητει το δικαιωμα της ιδιοκτησιας και της αυτοδιαθεσης.Το κρατος δεν νομιμοποιηται να κρινει τις ηθικες επιλογες των ανθρωπων.Πρεπει απλα να προστατευει την ελευθερια των ανθρωπων στις επιλογες.Εκει που οι ανθρωποι δεν εχουν επιλογη υπερτερει το δικαιωμα του μη καπνιστη σε ιδιωτικους χωρους αφηστε την ελευθερη αγορα να αυτοτρυθμιστει.Και μιας και μιλαμε για δικαιωματα ανθρωπων που πληττουν τα δικαιωματα των αλλων γιατι αφηνετε ενα μηχανακι να με ξυπναει καθε βραδυ κανοντας εκκωφαντικο θορυβο που κανει τους συναγερμους να χτυπανε ; Αυτος δεν εισβαλει με το ετσι θελω στον προσωπικο μου χωρο ; Δεν παρανομει ; Γιατι κανεις δεν λεει τιποτα για αυτο ενω εγω γνωριζω ενα σωρο κοσμο αγανακτισμενο απο αυτην την κατασταση ;

αναγνωστης

loading...

4 thoughts on “Συμφωνώ με όλα με αυτήν την κυβέρνηση εκτός απο τον Αντικαπνιστικό νόμο

  1. Πάντως σε όλα τα άλλα συμφωνείς με την κυβέρνηση. Σου έχω καλά νεα. Σε ένα χρόνο θα σου δοθεί η ευκαιρία να την ξαναψηφίσεις.

  2. Nai sto kapnisma se xorous diaskedasis kai estiatoria kai cafe, To arthro ta leei ola. Oi politikoi miloun gia dimokratia kai eleftheria, alla oi nomoi deixnoun to antitheto.

  3. ΘΟΛΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΥΣΗ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ………..
    ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ?????????
    ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΠΙΝΕΙ ΑΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΟ, ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ???????
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ……………..ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.-

  4. ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΖΟΥΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ… ΕΣΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΓΙΆ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΥΡΩ ΣΟΥ…

Comments are closed.