Ε.Αχτσιόγλου: Δεν μπορούμε να έχουμε καμία εμπιστοσύνη στον Κ.Μητσοτάκη και τη ΝΔ – Θα υπερασπιστούμε όσα κάναμε»

«Δεν μπορούμε να έχουμε καμία εμπιστοσύνη για τα εργασιακά σε έναν πρωθυπουργό που έθεσε συντονιστή του κυβερνητικού έργου τον πρώην γενικό διευθυντή του ΣΕΒ, μιας οργάνωσης με πολύ σαφή θέση για τα εργασιακά δικαιώματα και τους μισθούς. Δεν μπορούμε να έχουμε καμία
εμπιστοσύνη στο κόμμα που δεν ψήφισε καμία από τις κρίσιμες ρυθμίσεις για την προστασία της εργασίας που θεσπίσαμε τα προηγούμενα χρόνια», τόνισε η κ. Αχτσιόγλου μιλώντας στο ΑΠΕ.

«Δεν μπορούμε να έχουμε καμία εμπιστοσύνη στο κόμμα που μείωσε τον κατώτατο μισθό, θέσπισε τον υποκατώτατο, κατάργησε τις συλλογικές συμβάσεις, απαξίωσε το Σ.ΕΠ.Ε., εκτίναξε την ανεργία και την ανασφάλιστη εργασία, στις προηγούμενες κυβερνητικές του θητείες. Δεν μπορούμε να έχουμε καμία εμπιστοσύνη στους υπουργούς της κυβέρνησης Σαμαρά που θεωρούν ότι η συρρίκνωση μισθών και δικαιωμάτων είναι ο δρόμος για τη ανάπτυξη», συμπλήρωσε η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Αχτσιόγλου: Θα υπερασπιστούμε όσα κάναμε«Αναμένουμε από τη ΝΔ να μιλήσει καθαρά για το σχέδιό της να ιδιωτικοποιήσει την κοινωνική ασφάλιση, για την εμμονή της στον κανόνα 1:5 στις προσλήψεις στο Δημόσιο που αποδυναμώνει και υποβαθμίζει τους τομείς της Υγείας και της Παιδείας, για το σχέδιό της να αποδυναμώσει την προστασία των εργαζομένων επικαλούμενη την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα», δήλωσε ακόμη η κ. Αχτσιόγλου.

«Κάθε μέτρο και πολιτική που υπονομεύει το εισόδημα, τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων και της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας, κάθε μέτρο που συρρικνώνει δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες, κάθε μέτρο που στοχοποιεί κοινωνικές ομάδες και περιθωριοποιεί τους πιο αδύναμους θα μας βρει αποφασιστικά και δυναμικά απέναντι», τόνισε η κ. Αχτσιόγλου.

Αχτσιόγλου για την εκλογική ήττα
Οσο για το γιατί ηττήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές, η κ. Αχτσιόγλου απάντησε: «Υπήρξαν πολλοί τομείς και πεδία του κράτους και της οικονομίας που δεν καταφέραμε να υλοποιήσουμε όσα θα θέλαμε με δεδομένη την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων, ιεράρχηση που προέκυπτε από την αντικειμενική συνθήκη της κρίσης αλλά και από δικές μας αδυναμίες». Ως παράδειγμα, ανέφερε: «τα οικονομικά μέτρα ενίσχυσης του εισοδήματος της πλειονότητας των πολιτών ξεκίνησαν μόλις τον περασμένο Αύγουστο», επίσης, «οι αλλαγές στη λειτουργία των κρατικών δομών και των δημόσιων υπηρεσιών δεν ήταν επαρκείς ώστε να βελτιώσουν ριζικά την καθημερινότητα των πολιτών στην επαφή τους με το κράτος».

loading...

5 thoughts on “Ε.Αχτσιόγλου: Δεν μπορούμε να έχουμε καμία εμπιστοσύνη στον Κ.Μητσοτάκη και τη ΝΔ – Θα υπερασπιστούμε όσα κάναμε»

  1. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΥΤΕ Σ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥ … ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ… ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΙΟ ΑΠΑΙΣΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΔΥΤΙΚΗ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ…

  2. …"Αχτσιόγλου: Θα υπερασπιστούμε όσα κάναμε". Τι κάνατε ρε νιάνιαρο και δεν το καταλάβαμε; Το μόνο που καταλάβαμε ήταν πως ο "Ρομπεν με τα δικά μου λεφτά" έλεγε ανεφάρμοστες παπαριές και μας άδειασε τις τσέπες! Ποιοί νομίσατε πως ήσασταν και μεις δεν πήραμε χαμπάρι τα "όσα κάνατε";

  3. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΧ ΤΣΟΓΛΟΥ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  4. Η ΕΛΑΣ μπήκε επιτέλους στο ΑΠΘ.

    Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική ομάδα που χρησιμοποιούσε το Πανεπιστήμιο γιά την αποθήκευση ναρκωτικών, όπλων ακόμα και χρημάτων.

    Η συμμορία δρούσε χρόνια με την προστασία της κυβέρνησης Τσίπρα, αφού απαγορεύετο η είσοδος της αστυνομίας στο Πανεπιστήμιο.

Comments are closed.