Η Βασιλιάς η απλή αναλογική...τίποτα άλλο δεν μας σώζει !


Κοιτώντας τον τρόπο που λειτουργεί η βουλή των Ελλήνων και ο πιο ανίδεος καταλαβαίνει οτι εκτος απο τους 151 βουλευτές του κυβερνητικού κόμματος ολοι οι υπόλοιποι βουλευτές δεν εχουν κανενα πραγματικό ρόλο στην κυβέρνηση της χώρας και ο ρόλος τους ειναι μονο αυτός του ΠΑΙΡΝΩ 7 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ μαλάκα λαε για να ξυνω τ αρχίδια μου..
Η απλη αναλογική ειναι οτι καλύτερο σε μια δημοκρατία ωστε να μην μπορεί να κανει οτι γουστάρει το κάθε κυβερνών κόμμα ...για αυτο και δεν το θέλουν με τιποτα τα λαμογια της πολιτικής εξουσίας...οποίος δεν το καταλαβαίνει αυτο είναι απλα ηλίθιος ψηφοφόρος και πολίτης .
Η δεύτερη επιλογή ειναι να εχεις ΒΑΣΙΛΙΑ ... ωστε τουλάχιστον να ξέρεις ποιος είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις και ευθύνεται ειται για τα καλά ειτε για τα άσχημα..να ξέρεις ποιον να δείρεις η να παραδεχτείς ρε παιδακι μου πως το λενε..
Με λιγα λόγια...Η Βασιλιάς η απλή αναλογική...τίποτα άλλο δεν μας σώζει !


loading...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

3 σχόλια :

 1. ο βασλιας θα ηταν να ανοιξει η γη και να τους καταπιει ολους μαζι
  για να ησυχασρι Η ΕΛΛΑΣ απο τους εφιαλτες που λυμαινονται τη χωρα
  εναν αιωνα τα ιδια πολιτικα και δημοσιογραφικα αποβλητα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ποιός Βασιλιάς καί απλές αναλογικές κλπ παραμύθια;.... Ένας Έλληνας Kim Jong-Un θα μας σώσει!.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτό που περιγράφεις είναι απλή αναλογική χωρίς όριο εισόδου το 3% στην βουλή. Αυτό που περιγράφεις είναι άκρως επικίνδυνο διότι ένα κόμμα που μπορεί να είναι ανθελληνικό, αποσχιστικό ή πεμπτοφαλαγγίτικο θα έχει την δυνατότητα να εκπροσωπείται στο εθνικό κοινοβούλιο και να υποσκάπτει το ίδιο το πολίτευμα αλλά και ακόμα χειρότερα την εθνική ανεξαρτησία καθώς επίσης να διαρρέει κρατικά μυστικά και εμπιστευτικά έγγραφα σε ξένες πρεσβείες γειτονικών κρατών που έχουν άμεσο συμφέρον από αυτές τις γνώσεις.
  Θα μου πεις ρε μεγάλε και τα δύο γίνονται ήδη. Δεν είναι το ίδιο. Άλλο να έχεις κάποιους μεμονωμένους βουλευτές που αυτοπροσδιορίζονται ως Τούρκοι και ορκίζονται στο κοράνι από διάφορα κόμματα και άλλο να έχεις έναν κομματικό μηχανισμό-σχηματισμό-οργάνωση που να δηλώνει ότι εμείς είμαστε Τούρκοι και θα υποστηρίξουμε την Τουρκία μέσα στην ελληνική επικράτεια όπως το DEP(κίνημα ισότητας ειρήνης και φιλίας)με δηλώσεις τις ίδιας της προέδρου της (ή άλλο κόμμα που θα δηλώνουν ως κόμμα Αλβανοί ή Σκοπιανοί η Βούλγαροι ή Ρουμάνοι ή αποσχιστές από τον ελληνικό κορμό).
  Επίσης και τώρα τα κρατικά μυστικά τα μαθαίνει η ΗΠΑ, η Γαλλία, η Γερμανία, το Ισραήλ και άλλο να τα μαθαίνει πρωτογενώς(απευθείας από την πηγή η τούρκικη, η Αλβανική, η Σκοπιανοί, η Βουλγαρική Πρεσβεία μέσω των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων.
  Η Ελληνική Λύση θέλει απλή αναλογική χωρίς όριο εισόδου στην βουλή. Τα σκεφτήκατε όλα τα παραπάνω; Λένε ότι θα απαγορεύουν σε κόμματα ανθελληνικά και αντεθνικά να συμμετέχουν στις εκλογές. Ρωτώ. Ποιος μας διαβεβαιώνει ότι η ευχή σας θα γίνει πράξη. Το παρελθόν δείχνει ότι στην Ελλάδα κανείς δεν τιμωρήθηκε επειδή λειτουργεί σε βάρος της χώρας. Θα εφαρμοστεί τώρα; Του αγίου ποτέ που θα γίνετε κυβέρνηση θα τα εφαρμόσετε αυτά; Και που ξέρω εγώ αν δεν λειτουργείται προς όφελος του μπατηρόγυφτου του Σώρρας που ζητάει το απίστευτο να εγγυηθεί ιδιώτης το χρέος της Ελλάδας με αντάλλαγμα την εθνική ανξαρτησία; Και που ξέρω εγώ αν από πίσω κρύβονται σιωνιστικά κεφάλαια; Ε συνέλληνες, έτσι δεν λέει και ο Βελόπουλος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή