Μ.Κριθαρίδης: «Χρήσιμοι οι αναρχικοί στην κοινωνία – Γιατί μέσα στο πανεπιστήμιο, υπάρχουν ιδεολογικές ζυμώσεις»

Αντιδράσεις προκάλεσε σε τηλεοπτικό πάνελ η άποψη του εκπροσώπου Τύπου του Μέρα25, Μιχάλη Κριθαρίδη, ότι οι αναρχικοί είναι χρήσιμοι στην κοινωνία και τα πανεπιστήμια.

«Φυσικά και είναι χρήσιμοι και οι αναρχικοί στην κοινωνία. Οι αναρχικοί είναι χρήσιμοι, γιατί μέσα στο πανεπιστήμιο, υπάρχουν ιδεολογικές ζυμώσεις», είπε o Μιχάλης Κριθαρίδης στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra.

O εκπρόσωπος Τύπου του Μέρα25, επιτέθηκε στους εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας και του Κινήματος Αλλαγής που συμμετείχαν στο τηλεοπτικό πάνελ και διαφώνησαν με την άποψή του.

«Η θέση του Μέρα25 είναι ότι το πανεπιστημιακό άσυλο ανήκει σε όλο το λαό. Ο λαός μαζί με το φοιτητικό κίνημα πρέπει να το προστατέψουν από τα κοράκια της Νέας Δημοκρατίας και του Κινήματος Αλλαγής. Εμείς καλούμε τους φοιτητές να βγουν στους δρόμους. Οι αναρχικοί είναι χρήσιμοι για την κοινωνία», ανέφερε ο Μιχάλης Κριθαρίδης.

loading...

2 thoughts on “Μ.Κριθαρίδης: «Χρήσιμοι οι αναρχικοί στην κοινωνία – Γιατί μέσα στο πανεπιστήμιο, υπάρχουν ιδεολογικές ζυμώσεις»

  1. ΑΜΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΩ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΨΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΑΛΙΟΑΡΧΙΔΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΥΝΙΚΣΤΕΣ ΞΕΥΤΙΛΙΕΜΕΝΕ ΚΙ'ΈΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΕ 100 ΔΙΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ

  2. Χθες το βράδυ (Τρίτη 28η Απριλίου 2015), στην περιοχή των Εξαρχείων, η σύζυγός μου Δανάη Στράτου κι εγώ δεχθήκαμε επίθεση από ομάδα αντιεξουσιαστών στο εστιατόριο όπου δειπνήσαμε. Αντίθετα με τις εικασίες που ακούστηκαν, δεν επρόκειτο για οργανωμένο επεισόδιο, προσπάθεια σοβαρού τραυματισμού μας, προβοκάτσια ή για μέρος της συνολικότερης προσπάθειας πολιτικής «αποδόμησής» μου των τελευταίων ημερών…..

    Παρα τριχα την σκαπουλαρε η μηχνη στην μια ροδα εφυγε κανοντασ σουζα το παλτο της μανδαμ σερνοτανε και σκουπιζε την ασφαλτο και τωρα ρε λεχριστη βγαινεις και μας κανεις θεωρια περι ζυμωσεων και μυκητων για ποιους? απο τους απλυτους χασισοποτες κοκαινομανεις τροφιμους των υπογειων των πανεπιστημιων και μας λες λεχρα οτι ειναι καλη επικοδομητικη η παρουσια των τρομοκρατων απλυτων θρασυμιων? Επρεπε να του κανουν τυρογαλο την καραφλα να εβλεπα εαν θα ελεγες αυτες τις μαλακιες σημερα καραμαλακα…αιντε τσακισου βλαμενε ουυυστ!

Comments are closed.