"Βόμβα" Τζάκρη για το άσυλο: Να πούμε «ναι» στην κατάργησή του


Υπέρ του νομοσχεδίου της ΝΔ για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου τάχθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».


«Δεν είναι δυνατόν εν έτει 2020 μία αριστερή κυβέρνηση να μην έχει καταργήσει το άσυλο και να παραδίδει το αίσθημα ασφάλειας που ζητούν οι πολίτες στην Δεξιά και τον αυταρχισμό...», δήλωσε η κα. Τζάκρη.

«Αν κάναμε μία ιδιότυπη δημοσκόπηση μεταξύ αυτών που ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ, θα βλέπατε ότι η συντριπτική πλειοψηφία απορρίπτει το ενδεχόμενο φοιτητής να μην μπορεί να πάει σε αίθουσα διδασκαλίας, αλλά έμπορος ναρκωτικών να μπορεί να διακινεί ελεύθερα ναρκωτικά στο πανεπιστημιακό campus. Δεν υπάρχει καμία νομοθεσία που να απαγορεύει σε πανεπιστημιακό δάσκαλο ή φοιτητή να πρεσβεύουν τις ιδέες τους… Νομίζω ότι το κόμμα μου και σε πολλά ακόμη νομοσχέδια, θα πρέπει να έχει θετική άποψη», είπε ακόμη η κα. Τζάκρη, η οποία καταλήγοντας, υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε προνομιακό πεδίο στους αντιπάλους του.

«Να παίζει η Δεξιά με το αίσθημα της ασφάλειας των πολιτών, έχασε την μάχη της ασφάλειας και την μάχη της κανονικότητας, που όσον αφορά την σημαντικότητά τους υπολείπονταν της οικονομίας και της αλληλεγγύης», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Υπό αυτήν έννοια αδικήθηκε, έχασε στα σημεία, δεν έχασε στα κύρια ζητήματα. Επομένως, την επόμενη ημέρα όλα αυτά θα πρέπει να προσέξει, κάνοντας πρώτα σοβαρή αυτοκριτική για τα αίτια της ήττας…».
loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

2 σχόλια :

  1. Το «άσυλο» στην παρανομία και στην ανομία είναι ελληνικό φαινόμενο, μοναδικό παγκοσμίως. Δεν είναι δυνατόν οι πανεπιστημιακοί χώροι να μετατρέπονται σε καταφύγιο εγκληματιών και τρομοκρατών, σε χώρους διακίνησης ναρκωτικών, καθηγητές να δέρνονται, φοιτητές επίσης να δέρνονται και να εμποδίζονται να πάνε στα μαθήματα τους. Όλη αυτή η νοσηρή κατάσταση δεν έχει καμία σχέση με την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και μάλιστα στη σημερινή εποχή, όπου η δημοκρατία είναι πλέον δεδομένη.
    Να μπει ένα τέλος στη δράση των συμμοριών των αναρχοφασιστων που λυμαίνονται τους πανεπιστημιακούς χώρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Άσυλο" για τους ψευτομάγκες / καταστροφείς περιουσιών. Διαλύουν και καίνε τα πάντα και μετά κρύβονται. Είμαι υπέρ της κατάργησης ανεπιφύλακτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή