ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΦΕΛΟΥΣ ΓΙΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ» ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


Ευριπίδης Μπίλλης

Ο κ Μητσοτάκης (του Εθνικού Σκοπού των Χοτ Σποτ), ως «φιλάνθρωπος» δεν είπε ότι θα φυλάσσει τα σύνορα.

Επίσης  ως γνωστόν και ο κ. Χρυσοχοϊδης, από τότε που υπήρχαν μόνον οικονομικοί μετανάστες (ως κατά 90% σήμερα), είχε πει το «αξέχαστο» να «μην υπάρχουν ποσοστώσεις στους λαθραίους».

(Ούτε φρουροί είχε πει στα ΑΤ,  θα επανέλθουμε, αφού ως είχε πει «τα Αστυνομικά Τμήματα δεν πρέπει να λειτουργούν σαν φρούρια αλλά σαν δημόσιες υπηρεσίες εξυπηρέτησης του πολίτη, δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη»)

Ερωτάται λοιπόν ο κ. Χρυσοχοϊκής (και δι αυτού ο κ. Μητσοτάκης), που δεν θα φρουρεί τα σύνορα αλλά θα επιταχύνει τους ρυθμούς ελέγχου κτλ. Τι θα κάνει όταν ο σουλτάνος αυξήσει ως απειλεί τους ρυθμούς;

Προφανώς ο κ. Χρυσοχοϊδης θα αυξήσει τον ρυθμό των ελέγχων έστω και αν απαιτηθεί υπηρεσία αγνώστου εξαιρετικά μεγάλου αριθμού υπαλλήλων έλεγχου. Και άπειρων θαλάσσιων δρομολογίων επιστροφής τους. Αν βέβαια το επιτρέψει ο σουλτάνος.

Και επιστροφών τους στην τουρκία, από όπου από τα  «ανύπαρκτα»  θαλάσσια σύνορα μας («μπράβο» ρε «αξέχαστε Αλέξιε) ο σουλτάνος θα μας τους επιστρέφει!!!

Να ερωτήσω και τι θα κάνει, ο «φιλάνθρωπος» κ. Μητσοτάκης τω ανοικτών νεοταξικών συνόρων του χώρου Ελλάς, αν σουλτάνος, ως απείλησε ήδη, ανοίξει ο τελείως την «κάνουλα»;

Να υποθέσω ότι ο φανατικός των ΟμπαμοNεοναζιστικών «open borders» κ. Μητσοτάκης,  θα «δώσει» λύτρα στον σουλτάνο για την αποφυγή του; Που ήδη κάλεσε τον σουλτάνο να συζητήσουν τις «διαφορές»;

Δηλαδή ποιες διαφορές κύριε Μητσοτάκη;; Το καζάν – καζάν του σουλτάνου;

Ή το win win που διέταξε ακόμα και χθες αυτός ο γελοίος Αμερικανός πρέσβης

Που πολιτεύεται σε όλα εναντίον του Προέδρου του;

Ας μην το επεκτείνουμε προς το παρόν.

Ευριπίδης Μπίλλης

loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :

  1. Ο ΠΑΣΟΚΟΣ.....ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ...….ΑΠΕΤΥΧΕ...….ΤΩΡΑ ΣΤΗ...Ν Δ...….ΠΑΛΙ ΤΑ Ι Δ Ι Α...….ΕΛΕΟΣ......ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Δ Ε Ν ΕΙΝΑΙ.....Ζ Ω Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή