ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ…

ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΙΣΚΟ….






Γράφει ο Χρήστος Λαμπρούδης 

Αγαπητέ κύριε Ερντογάν
Πολλά είναι αυτά που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα αλλά και συμβαίνουν μεταξύ των δύο
χωρών μας. Είναι απόλυτα κατανοητό το γεγονός που λένε¨μεγάλα καράβια μεγάλες φουρτούνες¨, κάτι τέτοιο προφανώς ισχύει και για εσάς.

Είστε στα ηνία ενός μεγάλου κράτους και έχετε να αντιμετωπίσετε αλλά και να χειριστείτε πολλά θέματα στο εσωτερικό του. Αυτός πιστεύω ότι είναι ο κυριότερος λόγος αυτής της εχθρικής ρητορικής σας αλλά και των ενεργειών σας εναντίον της Ελλάδος.

Οφείλω πάντως να ομολογήσω, ότι είστε εξαίρετος ηγέτης. Εκπροσωπείτε την χώρα σας και διεκδικείτε τα συμφέροντά της με αξιοθαύμαστο τρόπο και θεωρώ πολύ κρίμα που εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν εδώ και δεκαετίες (τουλάχιστον) ηγέτες και πολιτικοί τόσο μαχητικοί και πρόθυμοι να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της πατρίδας τους όπως εσείς.

Ακούω πάντως τα λόγια σας πάντα με μεγάλη προσοχή. Πολλές είναι οι στιγμές που αναρωτιέμαι μάλιστα ακούγοντάς σας, τι άλλο θα λέγατε και θα κάνατε εάν είχατε έστω και ελάχιστο δίκιο.

Οι δικοί μας πολιτικοί –που υπάρχουν τόσα δίκια με το μέρος της χώρας μου– βάσει του διεθνούς δικαίου απλά σας κοιτούν άφωνοι και λένε ότι παρακολουθούν προσεκτικά και με ψυχραιμία (ίσως μέχρι να σας ματιάξουν και να ζαλιστείτε), όπως βέβαια κάνουν και με όλους σε κάθε περίσταση, διότι αυτή και μόνο είναι πλέον η πρακτική τους.

Πιστεύω πάντως, ότι μπορώ να κατανοήσω την ψυχολογία σας. Γνωρίζετε καλά προφανώς πως τα πάντα στην επικράτειά σας είναι κλεμμένα από άλλους και δεν σας ανήκουν οπότε και αντιδράτε σαν τον κλέφτη που παρότι ξεγέλασε την αστυνομία, γλύτωσε από τα δικαστήρια φοβάται μήπως στο τέλος αποκαλυφθεί, συλληφθεί και του πάρουν πίσω όλα τα κλοπιμαία.

Αυτή φαίνεται να είναι η ψυχολογία σας από τις αντιδράσεις σας κύριε Ερντογάν. Φοβάστε πως πλησιάζει η ώρα να επιστραφεί στην Ελλάδα, ότι της έκλεψαν οι προκάτοχοί σας εδώ και πέντε αιώνες;

Διαβάσατε τους Έλληνες γεροντάδες όπως τον Άγιο Παίσιο και τον πατρο Κοσμά τον Αιτωλό κύριε Ερντογάν; Ξέρετε, έχω μία ικανότητα να βλέπω πράγματα πίσω από την επιφάνεια και άσχετα πως δείχνουν φαινομενικά, οπότε και παρατήρησα κάποιες λεπτομέρειες που άλλοι ίσως να μην τις διέκριναν, εγώ όμως τις είδα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...