Τσιάρας: Θα αλλάξουν άμεσα άρθρα του Ποινικού Κώδικα

Αναφερόμενος στο πανεπιστημιακό άσυλο, είπε πως το ζήτημα θα προχωρήσει σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας.

Την «επαναφορά στην κανονικότητα ζητημάτων που δίχασαν την κοινή γνώμη» προανήγγειλε ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1. Σημείωσε παράλληλα, ότι η Νέα Δημοκρατία θα τηρήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις που ανέλαβε.

Υπογράμμισε ότι η δικαιοσύνη είναι ένα από τα κορυφαία ζητήματα ενώ ερωτηθείς για τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα είπε πως δεν ήταν σωστό να ψηφιστεί ο Ποινικός Κώδικας από την απερχόμενη κυβέρνηση, δύο ημέρες πριν από την προκήρυξη εκλογών. Ξεκαθάρισε πως θα αλλάξουν άμεσα άρθρα στα οποία αντιτίθεται η σημερινή κυβέρνηση.

Αναφερόμενος στο πανεπιστημιακό άσυλο, είπε πως το ζήτημα θα προχωρήσει σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας.

Για το ζήτημα της ηγεσίας της Δικαιοσύνης είπε ότι πρόκειται για ένα θέμα που θα αντιμετωπιστεί άμεσα. «Η Δικαιοσύνη δεν πρέπει να διχάζει την κοινωνία», ανέφερε.

loading...

1 thought on “Τσιάρας: Θα αλλάξουν άμεσα άρθρα του Ποινικού Κώδικα

  1. ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΑΠΛΥΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΣΕΣ ΣΥΡΙΖΟ-ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΥΙΟ ΒΟΥΤΣΗ… ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΙΣΛΑΜΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΕΛΛΑΣΗ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΛΑΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΑΠΕΛΛΑΣΕΙΣ ΑΠΕΛΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΠΟΥΣ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙΑ 4 ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΠΛΗΘΟΣ ΧΩΡΩΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ… ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΠΟΔΙΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΑΛΗΤΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ Α ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΚΛΟΜΠ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ….

Comments are closed.