Μήνυμα της Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης για τις Εθνικές Εκλογές

Θυμηθείτε  το δημοψήφισμα του 2015  Παίδες Ελλήνων . Τότε που , 62% φωνάξαμε ΟΧΙ στο 3ο μνημόνιο που μας ισοπέδωσε και που λίγο μετά , η Εθνική μας αντιπροσωπεία , οι Βουλευτές που
εμείς ψηφίσαμε σε ποσοστό 88%  είπαν ΝΑΙ . Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο γι αυτό απόγονοι του Πλάτωνα και του Μέγα Αλέξανδρου .  Τι εμπιστοσύνη μπορείς να τους έχεις μετά από αυτό ;
Θυμηθείτε τη Συμφωνία των Πρεσπών  . Φοβήθηκαν το δημοψήφισμα γιατί ήξεραν το αποτέλεσμα όταν , όλες οι δημοσκοπήσεις καίτοι συνταγμένα ευνοϊκά κείμενες  στα συμφέροντα που στήριζαν τη Συμφωνία , έδειχναν ότι λέγαμε ΟΧΙ στους ψυχοβγάλτες μας σε ποσοστό 66% που στην πραγματικότητα ήταν ,  72% .  Για άλλη μια φορά το ΟΧΙ έγινε από την Εθνική μας αντιπροσωπεία ΝΑΙ , για άλλη μια φορά μας είπαν ανόητους και ότι , δεν ξέρουμε να σκεφτόμαστε σωστά .
Τι εξήγηση δίνετε γι αυτά ;
Τώρα οι ίδιοι , με το προσωπείο πλέον του ψευτο-πατριώτη , του προοδευτικού  Έλληνα πολίτη  της ΕΕ  , μέσα από παραλλαγές ,  τακτικές απόκρυψης και νέα διλλήματα , ζητάνε πάλι την ψήφο μας. Μάχονται για το ποιος έχει την καλύτερη συνταγή , για το ποιος νοιάζεται για το καλό μας περισσότερο .
Ξέρετε γιατί ;
Διότι , για άλλη μια φορά βλέπουν την Εκλογική διαδικασία , τον ιερότερο θεσμό της Δημοκρατίας μας , ως εργαλείο στα σχέδιά τους . Θέλουν να ξεχάσουμε , θέλουν να νομίζουμε ότι πιστεύουν στη λαϊκή κυριαρχία και στους Δημοκρατικούς θεσμούς , θέλουν να τους νομιμοποιήσουμε ,θέλουν να τους διατηρήσουμε , να μην τους χαλάσουμε τα σχέδιά τους
Μας δημιουργούν ψευδαισθήσεις ότι βγήκαμε από τα μνημόνια ,προβάλλουν πιστευτά  πολεμικά σενάρια για να μας καθηλώσουν  , απευθύνονται στα Πατριωτικά μας αισθήματα , τα ρίχνουν ο ένας στον άλλο , κι όλα αυτά για να τους εμπιστευτούμε ξανά και να κάνουμε αυτό που θέλουν .
Μια σκέψη είναι η ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ σε ποσοστό 62%  , όσο και το ποσοστό του ΟΧΙ στο 3ο μνημόνιο . Για να τιμωρηθούν οι ίδιοι και να καταλάβει η ξενοκρατία που τους ελέγχει  ότι , εμείς , ο Ελληνικός λαός ,  ορίζουμε τις ζωές μας , εμείς επιλέγουμε το μέλλον μας , εμείς θέτουμε τα υπαρξιακά μας όρια .
Πάλι όμως θα κάνουν αυτό που θέλουν , πάλι θα επιβάλλουν στην Ελληνική πραγματικότητα τις δομές που εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα και όχι μόνο , αν δουν ότι χάνουν τον έλεγχο θα μας οδηγήσουν σε εμφυλιακές καταστάσεις , ακόμα και σε πόλεμο με την ανόητη Τουρκία .
Γι αυτό , για πρώτη φορά Παίδες Ελλήνων θα πρέπει να δώσουμε  όλοι μας , ΕΘΝΙΚΗ ΨΗΦΟ !!
Να ψηφίσουμε όποιο μικρό κόμμα θέλει ο καθένας, ΕΚΤΟΣ από τα τρία μεγάλα Κόμματα που ελέγχονται όπως με πόνο διαπιστώσαμε και καθημερινά διαπιστώνουμε . Εκτός από τα τρία μεγάλα κόμματα , μέσα από τα οποία η ξενοκρατία επιβάλλει τα δικά της συμφέροντα , έχει στηρίξει και διαιωνίζει τα δικά της σχέδια   , πάντα σε βάρος των ζωών μας και του μέλλοντος  των παιδιών μας .
Όλα μαζί τα μικρότερα κόμματα , συνιστούν το ΑΝΤΙΒΑΡΟ που βαθιά μέσα μας θέλουμε να λειτουργήσει . Έτσι θα σπάσουμε τα δεσμά .
Αν αγαπάτε τους δικού σας , εάν θέλετε αύριο να είστε περήφανοι , εάν θέλετε τα παιδιά σας να έχουν μέλλον , αν θέλετε πραγματικά να αλλάξουμε σελίδα , αν θέλετε να συμμετάσχετε σε κάτι εκπληκτικό , που θα γραφτεί στην Ιστορία και θα παραδειγματίσει άλλα κράτη και άλλους λαούς .
Τώρα είναι η ώρα για να κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τη μεγαλύτερη κοινωνική αλλαγή που έγινε μέχρι σήμερα , τώρα ήρθε η ώρα να δείξουμε τη δύναμη της δημοκρατίας και  να απαντήσουμε σε όλα όσα μας πρόδωσαν  και μας υποτίμησαν .
Δείξτε τους τη δύναμη σας και ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ , τη δύναμη της μεγαλύτερης πολιτισμικής αυτοκρατορίας , της Ελλάδας .
Αύριο θα είστε περήφανοι γι αυτό .
Καλή ψήφο !!
Αθήνα , 5 Ιουλίου 2019
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

loading...

3 thoughts on “Μήνυμα της Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης για τις Εθνικές Εκλογές

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΥΤΟΠΙΑ. ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ.ΕΙΤΕ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ ΟΣΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΙ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. ΕΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  2. Με'τσΑψηλους Αστυνομους μπροσταρηδες
    θα κλασουμε αρχιδια και σαν επιδορπιο
    θα φαμε ακτινιδια……χα χα χαααααα εχει και ζεστα τωρα ταλαιπωρε πως να περνας τωρα στο δαφνι…

Comments are closed.