Εξώδικο στον Καράογλου έστειλε ο Σ. Παππάς για τα ελλείμματα και την διαφθορά στον ΟΑΣΘ


Εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία προς τον υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας – Θράκης και βουλευτή της ΝΔ, Θεόδωρο Καράογλου, απέστειλε ο πρόεδρος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ), Στέλιος Παππάς. Μιλάει για συκοφαντίες!

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το εξώδικο αφορά σε «συκοφαντικές και ψευδείς δηλώσεις» του κ. Καράογλου στην εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής» σχετικά με τον ΟΑΣΘ, σύμφωνα με τις οποίες «από τότε που ανέλαβε η κρατική διοίκηση, τα προβλήματα, τα ελλείμματα και η διαφθορά υπάρχουν σε μέγιστο βαθμό».

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, στην εξώδικη δήλωση που απέστειλε χαρακτηρίζει τη δήλωση του κ. Καράογλου «τελείως ψευδή και συκοφαντική», ζητά να ανακαλέσει άμεσα τις «συκοφαντικές και αναληθείς δηλώσεις» του και επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του.

«Βλάπτει την τιμή και την υπόληψη, όχι μόνο τη δική μου αλλά και του ίδιου του ΟΑΣΘ, καθώς και ολόκληρου του διοικητικού συμβουλίου του, όπως και των εργαζομένων του. Έχετε ενδεχομένως δικαίωμα να χαρακτηρίζετε "προβληματική" μια διοίκηση και έναν Οργανισμό, δεν έχετε όμως κανένα απολύτως δικαίωμα να συκοφαντείτε, να προσβάλλετε και να διαδίδετε ψεύδη περί ελλειμμάτων και διαφθοράς, χωρίς βέβαια να αναφέρετε κανένα απολύτως γεγονός ή στοιχείο» αναφέρει στην εξώδικη δήλωση ο κ. Παππάς.

Σημειώνει επίσης ότι, «για πρώτη φορά δημοσιεύτηκε ισολογισμός με κέρδη 5,4 εκατ. ευρώ στο πρώτο έτος και 4,6 εκατ. ευρώ στο δεκάμηνο του δεύτερου έτους, οι δε εξοικονομήσεις για το Ελληνικό Δημόσιο υπερβαίνουν τα 150.000.000 ευρώ στην περίοδο των δύο ετών, η οποία θα κλείσει στο τέλος του μήνα».
loading...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

2 σχόλια :

 1. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ? ΗΛΘΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΕΙΣ 3 ΩΡΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΕΤΣΙ ΕΦΕΡΕ ΚΕΡΔΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΠΟΥ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αλλος ένας ανίκανος Παπάς.
  Θαυμαστής κι αυτός του Μαδούρο.
  Αυτός αποτελείωσε τις συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή