Χίος: Πέθανε ρακένδυτος αν και είχε ένα εκατομμύριο στην τράπεζα

Ποσό σχεδόν ενός εκατομμυρίου ευρώ βρέθηκε στον τραπεζικό λογαριασμό του 90χρονου Χιώτη, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Ο 90χρονος Χιώτης ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία, διέμενε σε ένα ετοιμόρροπο σπίτι και κυκλοφορούσε ρακένδυτος.

Η μεγάλη του περιουσία, όπως έγινε σήμερα γνωστό, παραμένει αδιάθετη αφού δεν υπάρχουν κληρονόμοι του.

Σύμφωνα με το politischios, οι παλαιότεροι θυμούνται ότι έπειτα από διένεξή του, πριν χρόνια, με συγκεκριμένη τράπεζα, ο ηλικιωμένος έφθασε έξω από το υποκατάστημα με μαύρες σακούλες, προκειμένου να παραλάβει τα χρήματά του και να τα μεταφέρει σε άλλη ιδιωτική τράπεζα.

Το χρηματικό ποσό στον λογαριασμό του, προς το παρόν παραμένει στην τράπεζα.

loading...

1 thought on “Χίος: Πέθανε ρακένδυτος αν και είχε ένα εκατομμύριο στην τράπεζα

  1. Ειδικα σε μικρες τοπικες κοινωνιες που οι υπαλληλοι των τραπεζων γνωριζουν τα παντα για τον καθενα καταθετη ειμαι βεβαιος οτι γινεται το ελα να δεις.Σιγα μην ελεγχονται.Οι ελεγχοντες συνηθως ειναι πρωην ελεγχομενοι και τουμπαλιν.Παπουδες και γιαγιαδες χωρις κληρονομους πεθαινουν και τα λεφτα τι γινονται??Υποτιθεται οτι μετα απο 20 χρονια πανε στο κρατος.Η εφορια εκανε αρραγε ποτε ελεγχο σε αυτους τους λογαριασμους??Οι ορκωτοι λογιστες που υπεγραφαν τα πιστοποιητικα και η ΤτΕ δεν εχουν ευθυνες???ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΔΙΣ!!!!!!Επισης by the way με τις σχολαζουσες κληρονομιες καιτα κληροδοτηματα τι γινεται?????Εκει το φαγοποτι γινεται στο Υπ.Οικ.για να ειμαστε δικαιοι……Τα περιπτερα και τα ψιλικατζιδικα τα εχουν ξεσχισει!!Σε τομεις ομως του βαθεως κρατους ακρα της συνενοχης σιωπη!!!!!!

Comments are closed.