Αυτός που ξεπλενε τον Άκη λέγοντας ότι οι λογαριασμοί στην Ελβετία ήταν τηλ νούμερα…αυτός που κράταγε το στικακι με τη λίστα Λαγκαρντ στο συρτάρι του….αυτός που έφτιαξε το νόμο περί ευθύνης υπουργών….αυτός που έριξε τον Παπανδρέου προτού κάνει το δημοψήφισμα το 2010 και αργότερα έβαλε το Ελληνικό χρέος στο Αγγλικό δίκαιο με αποτέλεσμα να φάμε 10 χρόνια μνημόνιο…. Αυτός που με το Psi έσωσε της Γαλλικές και Γερμανικές τράπεζες και κατέστρεψε το ελληνικό τραπεζικό σύστημα και τα ασφαλιστικά ταμεία….αυτός που έβαλε τον ΕΝΦΙΑ και μάλιστα να τον εισπράττει η ΔΕΗ….διπλό strike….κατάστρεψε και την ΔΕΗ με τους απλήρωτους λογαριασμούς και τα έφαγαν τα λεφτά οι ιδιώτες που εισέπραξαν το χαράτσι αλλά δεν το απέδωσαν ποτέ στο κράτος….Φλωρος κλπ…. ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ

αναγνωστης

loading...

3 thoughts on “…Αυτός

  1. Ο τούρκογλου καθάρισε. Δεν θα μας απασχολήσει πιστεύω ποτέ πια γιατί μπήκε στα αζήτητα λόγω παρελθόντος. Θα σέρνει την κοιλάρα του (και τον γουρουνοσβέρκο του φυσικά) από ΄δω κι΄από κει για μερικά χρόνια πουλώντας μούρη ακόμα και τέλος. Τι να κάνουμε όμως, έπρεπε να τον υποστούμε και τούτον… Δεν άκουσα; Αν είμαι σίγουρος γι΄αυτά που λέω; (Ουρλιάζοντας νευριασμένα) ΑΠΟΛΥΤΩΣ !!!

  2. ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΑ ΕΒΑΖΕ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ…….ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ…..ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ………..ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΥΑΛΟ Ο……ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΣ.

  3. Ο Βουβουζέλος (η κουραδομπετονίερα της Πασοκο-ληστείας )…

    Το άκρον άωτον της φαυλότητας…της παπαρολογίας … και της συγκάλυψης …

    Ο συνταγματολόγος, που στις δεκαετίες του αίσχους προστάτευσε όλους τους διεφθαρμένους, οι οποίοι απειλούνται από τους νόμους και το Σύνταγμα , αλλά που κατά “σύμπτωση” δεν προστάτευσε ποτέ το Σύνταγμα από κανέναν από αυτούς.

    Η δική του “επιστημοσύνη” και ο εσμός που τον συντροφεύει είναι αυτός που μας έχει οδηγήσει στο χάος και τον όλεθρο.

    Αυτός είναι ο πραγματικός Εφιάλτης της Μεταπολίτευσης.

Comments are closed.