Επεισόδια στην εκδήλωση Βορίδη στην Παλλήνη – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδια σημειώθηκαν, το απόγευμα της Τετάρτης, σε προεκλογική εκδήλωση του υποψηφίου βουλευτή της Ανατολικής Αττικής και τομεάρχη Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βορίδη, στην Παλλήνη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα notioanatolika.gr, μία ομάδα περίπου 15 αυτοαποκαλούμενων «αντιφασιστών» έκανε την εμφάνισή του στο χώρο της εκδήλωσης, κρέμασε πανό και πέταξε φέιγ βολάν με συνθήματα που έφεραν την υπογραφή «αντιφασιστική – αντιεθνικιστική πρωτοβουλία ανατολικής Αττικής».

Οι συγκεντρωμένοι για την ομιλία του κ. Βορίδη αντέδρασαν, ενώ άμεση ήταν η παρέμβαση των ανδρών της Ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι έσπευσαν επιτόπου και περικύκλωσαν τους «αναρχικούς», ενώ άλλοι αστυνομικοί προσπαθούσαν να απομακρύνουν από το σημείο τους πολίτες, οι οποίοι δικαίως διαμαρτύρονταν.

Η ομάδα περιορίστηκε σε ένα σημείο ενώ γύρω στις 8.30 έφτασε στον χώρο και ο Μάκης Βορίδης οπότε και πάλι οι «αντιφασίστες» άρχισαν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα.
Η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων πάντως εκτόνωσε την κατάσταση και η ομιλία διεξήχθη κανονικά με τον υποψήφιο βουλευτή να αναφέρεται με χιούμορ στην ομάδα των «αντιφασιστών».

loading...