Όχι επιδόματα!! Αυτά θα τα παίρνουν μόνο οι Ρομά και οι ελληνοποιημενοι Αλβανοί που δηλώνουν μηδενικό εισόδημα!

Οι Έλληνες για να κάνουν παιδιά, χρειάζονται δημόσιους παιδικούς σταθμούς, περισσότερες εκ του νόμου γονικές άδειες, μεγαλύτερη άδεια μητρότητας. Επίσης, στις επιχειρήσεις στις οποίες εργάζονται έγκυες να δίνεται ποσοστό φοροαπαλλαγής, ώστε να μην απολύουν τις έγκυες

Ρε ποιος Έλληνας θα κάνει παιδί για 2.000 ευρώ, το οποίο δίνεται μια φορά. Ο Έλληνας πριν κάνει παιδί σκέφτεται το μέλλον, πως θα το μεγαλώσει, θα το σπουδάσει και θα το παντρέψει. Δουλειά θέλει ο Έλληνας με καλύτερους μισθούς και λιγότερη φορολογία. Έτσι θα ανεβάσετε τα ποσοστά γεννήσεων. Όχι με 2.000 που θα τα δώσετε μια φορά. Και μόλις φαγωθούν τα 2.000 πως θα ταϊζει το παιδί εάν δεν τα βγάζει πέρα γενικά ή είναι άνεργος ή πληρώνεται με 500 ευρώ το μήνα;; Αυτά τα σκέφτονται καθόλου;; Οι Ρομά τι ανάγκη έχουν. Πουλάνε παράνομα διάφορα, βγάζουν τα φράγκα, έχουν χρυσό στα σπίτια τους και δηλώνουν όλοι άνεργοι ή με μηδενικό έως χαμηλό εισόδημα. Ο Έλληνας δεν λειτουργεί έτσι και το ξέρουμε πολύ καλά. Δεν θα φτιάξει οικογένεια βασιζόμενος σε ένα επίδομα του κράτους.

αναγνωστης

loading...

3 thoughts on “Όχι επιδόματα!! Αυτά θα τα παίρνουν μόνο οι Ρομά και οι ελληνοποιημενοι Αλβανοί που δηλώνουν μηδενικό εισόδημα!

  1. Πολύ σωστά! Να σταματήσει η φηφοθηρική επιδοματική πολιτική που ξεκίνησαν οι αναρχοφασιστες Συριζαίοι άμεσα!
    Τα χρήματα να πηγαίνουν στο δημόσιο ταμείο για να μειωθούν οι φόροι και να μπορέσει έτσι να ανασάνει ο σκληρά φορολογούμενος Έλληνας. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι, που μπορεί να ήρθαν και να διαμένουν παράνομα στη χώρα μας, να παρασιτούν σε βάρος μας.

  2. Συμφωνω απολυτα.Γυφτοι και Μουσουλμανοι με ενα παιδι καθε χρονο δεν τους παιφτει και ασχημα.Αν ειναι ετσι να λυσουμε το δημογραφικο καικαμε.τελειωμενοι ειμαστε εμεις οι Ελληνες.

  3. ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ 2.000 € ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 99,9%……………ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.-

Comments are closed.