ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ στην κυβέρνηση τι ζητάτε και τι διαπραγματεύεστε με τους Αμερικανούς

Δεν είναι ‘αμερικανάκια” όπως νομίζετε! ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ θα το πουμε ?
Οι μεγάλοι κοιτάνε ΠΑΝΤΑ τα συμφέροντα τους ! Η Αμερική δεν θέλει να χάσει την Τουρκία και ο κ. πρέσβης ετοιμάζει την κοινή γνώμη για την επόμενη μέρα !
Οι Σιωνιστές Εβραίοι κινούν τα νήματα της ΝΤΠ και αυτοί είναι που δίνουν τις εντολές …και οι πολιτικοί και στην Αμερική και στη Ρωσία και στην Ελλάδα …απλά τις εκτελούν ! κι αυτά δεν τα λέμε εμείς ….μας τα έχουν πεί οι Αγιοι μας !
Οταν λοιπόν οι Αμερικανοί θα βγάλουν τον Ερτογάν απο τη μέση …και θα τα βρούνε με τους Τούρκους …τότε θα μας ζητήσουν το αντάλλαγμα το “καζαν-καζαν -καζαν” 60-20-20 το μοίρασμα δηλαδη των πετρελαίων,γι αυτό ο κ,πρέσβης μιλάει οτι τα πετρέλαια στο Αιγαίο είναι “γκρίζα ζώνη” ! Η αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ απο τον Τράμπ πρίν ενα χρόνο μας έβαλε στα τελευταία χρόνια της Αποκάλυψης (σημεία των καιρών) ! επομένως όπως πολύ σωστά λέει και ο Μ.Μόρφου τις κινήσεις του Ισραήλ πρέπει να βλέπουμε ! Η Τουρκία του Ερντογάν που τώρα στέκεται εμπόδιο στα σχέδια του Ισραήλ και για το λόγο αυτό θα βγεί απο τη μέση ο Ερτογαν .. αυτοί που θα αναλάβουν μετα απ αυτόν θα επιτεθούν στην Ελλάδα (2-3 νησιά) και στην Κύπρο ,μετά απο συμφωνία και με ανταλλάγματα των Αμερικανοεβραίων με την Τουρκία και την “ακυβέρνητη Ελλάδα του Yes man ” .(.ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ το εκεί στην Κυβερνηση για να ξέρετε τι έρχεται )…αλλά στη συνέχεια οι Ρώσοι επειδη θα τους πουλήσουν οι Τούρκοι και θα κλείσουν παράλληλα τα στενά για να μη μπορούν να τα περνάνε οι Ρώσοι για να μπορέσει ετσι το Ισραήλ να επιτεθεί στο Ιράν , θα καταστρέψουν οριστικά την Τουρκία μεσα σε μια εβδομάδα ! Οι Τουρκοι και το Ισραήλ κάνουν τις πρόβες τους, είναι έτοιμοι και περιμένουν την ευκαιρία !
Η επίθεση του Ισραήλ στα πυρηνικά του Ιράν ,παράλληλα με τα δικά μας Ελληνοτουρκικά ,θα είναι η επίσημη αρχή του ΓΠΠ και θα τους χαλάσει τα σχέδια ! και ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ! τα πετρέλαια μας είναι το “δόλωμα ” για να μαζευτει “το ξένο χιλιάρμενο” στο Αιγαίο ! Όταν λέει ο π.Παίσιος , «θα ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί ο ΓΠΠ” !
Ο Θεός είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΕΡΔΥΜΑΜΗ και εχει το δικό του σχεδιο !!!
Οι ΕΛΛΗΝΕΣ τότε θα ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ,και ο Θεός και η Παναγία θα προστατεύσει και θα αναδείξει ξανά την Ελλάδα μας !!!
Ζούμε μέσα στα αποκαλυπτικά και προφητευμένα γεγονότα της επέμβασης του Θεού στον κόσμο για να καθαρίσει ” η ήρα απο το σιτάρι ” και για να ακολουθήσει μετά η Αναλαμπή της Ορθοδοξίας και η διάδοση του Ευαγγελίου σ ολο τον κόσμο πρίν φτάσουμε στα 7,5 τελευταία χρόνια του Αντιχρίστου !
Εμείς σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε πνευματικά ΕΤΟΙΜΟΙ και να εντείνουμε τον αγώνα και την προσευχή μας ,Μετάνοια ,Εξομολόγηση ,Θεία Κοινωνία ,Προσευχή ,Υπομονή και Πίστη στην πρόνοια του Θεού χρειάζεται ..και την κατ άνθρωπον υλική μας προετοιμασία !
καλή φώτιση και καλή δύναμη !

αναγνωστης

loading...