Η Σημαία επιστρέφει στους άριστους - Κατάργηση της κλήρωσης - Ριζικές αλλαγές στην Παιδεία


Η κυβέρνηση επαναφέρει την Σημαία στους άριστους και καταργεί την κλήρωση με την οποία η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μπορούσε να την δώσει κυριολεκτικά στον οποιονδήποτε.

Ριζικές αλλαγές στην Παιδεία προωθεί η νέα υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

Έπειτα από την ανακοίνωση με το νέο Λύκειο που προετοιμάζει η κυβέρνηση, η νέα υπουργός, κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων ανέφερε εμφατικά πως όσοι εκπαιδευτικοί έχουν αποσπαστεί σε φορείς θα πρέπει να «ξεσκονίσουν» τα βιβλία τους γιατί θα επιστρέψουν στις σχολικές αίθουσες ανακοινωνοντας ουσιαστικά τη μείωση των αποσπάσεων εκπαιδευτικών σε φορείς, για να επιστρέψουν περισσότεροι εκπαιδευτικοί στις τάξεις».

Για όσους δεν το γνωρίζουν, σε υπουργεία, φορείς του Δημοσίου, αλλά και εντός της Βουλής υπάρχουν αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί που έχουν ακόμη και δέκα χρόνια να πατήσουν σε σχολικές αίθουσες. Αυτή πλέον η προνομιούχα τάξη δασκάλων και καθηγητών θα επιστρέψει στα θρανία.

Το πιο σημαντικό όμως από τις αλλαγές, ή πιο σωστά από τις «επαναφορές» που ετοιμάζει η κυβέρνηση, όπως αναφέρουν τα parapolitika.gr είναι «τέλος» σε κάθε φήμη, συζήτηση ή διαρροή επί κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ για δήθεν κατάργηση του αγιασμού στα σχολεία ή της πρωινής προσευχής και φυσικά την κατάργηση της κλήρωσης για τη σημαία, αφού επανέρχεται το προηγούμενο καθεστώς με τους άριστους να είναι -ξανά- οι σημαιοφόροι κατά τις παρελάσεις.
loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :

  1. STΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΤΕΚΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΛΑΒΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΄''ΒΑΛΟΥΝ'' ΚΑΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΥΥΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΠΟΝΟΨΥΧΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΕ Ε ΑΥΤΟΣ ΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΕΝΑ ΞΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Π.Χ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΕΕΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΑΠΕΛΑΥΝΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή