Παπανικολάου: Οι Παπαροκάδες ήταν καθαρή μπίζνα

Τι αποκαλύπτει ο πρώην μοναχός και τραγουδιστής των Παπαροκάδων

Αποκαλύψεις σχετικά με τους Παπαροκάδες έκανε ο Γιάννης Παπανικολάου, ο βασικός τραγουδιστής των «Ελεύθερων», δηλαδή του συγκροτήματος των Παπαροκάδων, καθώς όπως λέει το συγκρότημα είχε καταλήξει να γίνει καθαρή «μπίζνα».

Ο Παπανικολάου πέταξε τα ράσα το 2005 και πλέον ηγείται της heavy metal μπάντας Diviner.

«Το μουσικό κομμάτι το ήθελα. Κάποια στιγμή έγινε ένα CD που έφτασε στα χέρια ενός δημοσιογράφου, ο οποίος έκανε μια παρουσίαση με εμένα και τον ηγούμενο. Δεν είχαμε ιδέα τι θα ακολουθούσε. Μετά πήραν τη σκυτάλη τα κανάλια. Το ράσο σε συνδυασμό με τη ροκ μουσική και έναν στίχο που ήταν μανιφέστο τράβηξαν. Ήταν και η εποχή με τον Χριστόδουλο», ανέφερε σε συνέντευξη του στο newsbeast.gr ο Παπανικολάου.

«Η δημοσιότητα νομίζω ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Δεν κινούσα εγώ τα νήματα του πράγματος αυτού. Ήταν υπερβολικό. Χάλασε τον ρομαντισμό της πρώτης εποχής. Δεν μπορείς να λες ότι κάνω πνευματική ζωή και από την άλλη να είσαι 365 μέρες τον χρόνο με κόσμο», συνέχισε.

«Προέκυψε η ιδέα από τον ηγούμενο ότι όλο αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και οικονομικά. Οπότε άρχισαν να ανοίγουν μαγαζάκια για να αγοράζει ο κόσμος κομποσκοίνια, εστιατόρια για να τρώει και μαγαζί για να πουλάει χυλόπιτες. Εκεί κατάλαβα ότι ξεφύγαμε. Έγινε καθαρή μπίζνα», δήλωσε ο Γιάννης Παπανικολάου, επιρρίπτοντας ευθύνες στον πατέρα Νεκτάριο Μουλατιώτη, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί ξεκάθαρα στο όνομά του.

«Η διαχείριση της δημοσιότητας ήταν λάθος. Η διαχείριση έγινε για ίδιον όφελος και την… κονόμα. Δεν ήθελα να μετέχω σε μια ομάδα που ο κόσμος μας έβλεπε σας επιχειρηματίες».

«Είχαμε έσοδα και χωρίς όλα αυτά. Εγώ εκεί ήμουν κτηνοτρόφος. Είχα 250 γίδια, 50 πρόβατα, αγελάδες, γουρούνια» εξήγησε στη συνέχεια και ολοκληρώνοντας ανέφερε: «Έφυγα όταν κατάλαβα ότι αυτό που είχα μέσα στη ψυχή μου κάποιοι το εκμεταλλεύονταν. Αυτοί καλά κάνανε και συνέχισαν την μπίζνα. Εμένα ο δρόμος μου ήταν έως εκεί. Όλο αυτό μας έκανε… celebrities, τρώγαμε με πολιτικούς, με μουσικούς, γενικά με διάσημους και για κάποια χρόνια ήμασταν και εμείς αυτό το πράγμα. Είδα πράγματα που είναι πολύ χειρότερα από αυτά που γνωρίζει ή φαντάζεται ο κόσμος. Δεν με ενδιέφερε να κάνω κάτι επειδή το είπε ο ηγούμενος», κατέληξε.

loading...

6 thoughts on “Παπανικολάου: Οι Παπαροκάδες ήταν καθαρή μπίζνα

  1. Ποιος μιλάει, αυτός που έγινε χέιβμεταλάς και έκανε το σήμα του Βάαλ, του ΒΑΑΛ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΕΞΕΧΟΥΝ, στις συναυλίες του. Ο Χριστός και σταυρός σου πήγαν, μήπως εσύ τα πρόδωσες πρώτος από όλους. Είσαι ο τελευταίος του συγκροτήματος που δικαιούσαι να μιλάς μιας και είσαι ο πρώτος που πρόδωσε τα πιστεύω του.

  2. δυστυχως και η εκκλησια ειναι χειροτερη απο τους σατανιστες διοτι και η εκκλησια θελει την νεα ταξη πραγματων διοτι και η εκκλησια πιστευει μονο στο χρημα και θελει οι λαοι να πιστευουν στις ιδεες της αλλα αυτοι να οικονομανε. ο χριστος εδιωξε τους εμπορους απο το ναο του σολομωντος αλλα η εκκλησια και τα μοναστηρια το μονο που κανουν ειναι το εμποριο και δικαιολογουν τα παντα οτι ειναι διαβασμενα καλη δικαιολογια αριστη. εχει πολυ βαθος και η εκκλησια αλλα δεν θελει και ο λαος να του λες την αληθεια διοτι ειναι λαος κοτες παντελης ορφανιδης 6978174827

  3. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑ ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΛΟΝΥΚΤΙΕΣ "ΣΥΝΕΥΡΕΣΕΙΣ" ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ,ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΤΡΕΜΑΜΕΝΩΝ ΚΑΝΔΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑΤΩΝ …

    ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΟΝΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ …

  4. Παπαροκα μου την κουναγε την "καμπανα" ο ηγουμενος στον ρυθμο της ΡΟΚ μουσικης η οχι ???

    Αυτο ειναι το βασικο ερωτημα των θρησκοληπτων προσκυνητων της μονης της "αρπαχτης" …

    Οτι ο ηγουμενος τον επαιρνε … και εξακολουθει να τον παιρνει το "παρα", ειναι τις πασι γνωστον …

  5. ΠΑΠΑΡΟΚΑΣ : ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ Ο ΑΜΟΙΡΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ … ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΑΓΕ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ !!! ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΒΑΡΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΟΝΟΚΡΟΥΣΤΗ !!! ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΘΕΤΕΤΕ … ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΟΛΟΝΥΚΤΙΕΣ ΚΑΤΑΝΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΥΨΕΙΣ …

  6. ΜΑΣ ΠΕΡΔΕΨΕΣ ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΟΚΑ …
    ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ ΚΟΥΝΑΓΕ … Η ΤΙΝΑΖΕ ΤΗΝ ΑΧΛΑΔΙΑ ???

Comments are closed.