Περιπολίες «υπεράσπισης καταλήψεων» στα Εξάρχεια

Ομάδα περιπολίας για την «υπεράσπιση» των καταλήψεων φαίνεται πως έχουν δημιουργήσει άτομα στα Εξάρχεια και μάλιστα με ανάρτηση τους σε σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου δημοσιεύουν φωτογραφία τους στην οποία απεικονίζονται άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους να κρατούν μαύρες σημαίες με ξύλινα κοντάρια.

Στο κείμενο που συνοδεύει τις φωτογραφίες, αναφέρεται ότι η ομάδα, μετά την σχετική της περιπολία, πέρασε από το σημείο που δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος από τον αστυνομικό Κορκονέα, αλλά και από το σημείο που δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Καλτεζάς. Μάλιστα, αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τις καταλήψεις, τις γειτονιές μας, τη μνήμη του αγώνα. Θα πολεμήσουμε».

Οι Αρχές παρακολουθούν με προσοχή την κίνηση αυτή των ατόμων, ενώ εκτιμούν ότι ίσως πρόκειται για ένα μήνυμα και επίδειξη δύναμης καθώς τον τελευταίο καιρό έχει γίνει σαφές ότι μέσα στα θέματα που θα απασχολήσουν αρκετά είναι οι καταλήψεις δεκάδων κτηρίων στα Εξάρχεια, ενώ δεν αποκλείονται και επιχειρήσεις της αστυνομίας για την εκκένωσή τους.

loading...

2 thoughts on “Περιπολίες «υπεράσπισης καταλήψεων» στα Εξάρχεια

  1. ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΠΛΑ…ΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΟΙ ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΙ ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΠΑΖΕΙ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΑ…ΞΥΛΟ ΠΟΛΥ ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗ….!!!!ΠΟΛΥ ΓΑΜΗ… ΜΕ ΤΑ ΓΚΛΟΜΠ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΝΤΙΟ ΑΝΑΡΧΟΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΕΤΟΥ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΝ ΨΥΧΡΩ…ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΝ…Α ΣΠΑΤΣΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΕΡΑΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΕΝ ΑΝΑΓΚΕΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝ ΨΥΧΡΩ…ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΑΞΗ!!! ΠΡΩΤΑ ΠΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΠΡΑΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

  2. TO OTI H MANNA SOY ΕΚΑΝΕ ΠΙΠΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΟΛΑ

Comments are closed.