ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ;

Της Λέττας Καλαμαρά
Την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019 τερματίζεται η βρώμικη Μεταπολίτευση που εξαθλίωσε τους Έλληνες και υποθήκευσε την Ελλάδα για δεκαετίες. Τελευταίος Αρχηγός, εκτελεστής ενός σχεδίου διάλυσης της χώρας και των Ελλήνων, ο Αλέξης Τσίπρας. Ένας αριβίστας, καταληψίας που γαλουχήθηκε με μίσος απέναντι στο Κράτος και σαν “λύκος της δημοκρατίας” μεταμφιέστηκε σε ηγέτη του για να το ξεθεμελιώσει εκ των έσω.

Τα εγκλήματα του πολιτικού απατεώνα της Αριστεράς είναι γνωστά. Μέχρι και τις τελευταίες ώρες της καταχρηστικής εξουσίας του ξεπούλησε την Ελλάδα. Έθαψε τη Μακεδονία για πάντα και ξέθαψε και παρέδωσε τον ορυκτό πλούτο της Κρήτης με άγνωστα ή ανύπαρκτα ανταλλάγματα. Μετέτρεψε το ξέπλυμα χρήματος σε πλημμέλημα και δώρισε στους ολιγάρχες από ένα κρατικό περιουσιακό στοιχείο σε είδος ή χρήμα για την προστασία του. Θλιβερή τελευταία εικόνα ενός αμετανόητου εξουσιολάγνου η τηλεοπτική εμφάνιση του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ προς αναζήτηση σανίδας σωτηρίας που τόσο πρόθυμα τού προσφέρθηκε.

Ο λαός θα “δικάσει” τον Αλέξη Τσίπρα την Κυριακή κοντή γιορτή. Το μείζον ζήτημα της Ελλάδας είναι ποιος θα δικάσει τους πολιτικούς εγκληματίες της Μεταπολίτευσης που εν γνώσει τους στέρησαν από τους Έλληνες την ευημερία συνεργαζόμενοι με διεθνή ανθελληνικά σκοτεινά κέντρα. Ποιος θα δικάσει τον Αλέξη Τσίπρα που χρέωσε την Ελλάδα δισεκατομμύρια ευρώ και βίασε την ανάπτυξή της επί τέσσερα πέτρινα χρόνια.

Ενότητα με το Παρακράτος δεν υπάρχει, Κυριάκο Μητσοτάκη, και όποιος το επιχείρησε είτε μεταλλάχθηκε σε όργανό τους είτε εξαφανίστηκε πολιτικά και όχι μόνο. Τα δεκανίκια Τσίπρα της τελευταίας Βουλής των Ελλήνων που έσπασαν στις Ευρωεκλογές δείχνουν το δρόμο των συνεργατών του ελληνικού βαθέος Κράτους και της ολιγαρχίας. Την ίδια τύχη και χειρότερη θα έχει όποιος συνεχίσει να συνεργάζεται με εξωκοινοβουλευτικά παράκεντρα αγνοώντας τη βούληση του λαού στην κάλπη της 7ης Ιουλίου 2019.

Η εξουσία οφείλει να πηγάζει από το λαό και να ασκείται για το λαό αποκλειστικά. Έτσι δεν είναι Μαντάμ “Ο” ή μήπως η ελληνική Κυβέρνηση υπάρχει για τα καράβια της ναυτοσύνης φορτωμένα με το παράνομο εμπόριο και επισκευαζόμενα σε κλειστές ειδικές οικονομικές ζώνες της ελληνικής επικράτειας ευπατρίδων αχυρανθρώπων, εις βάρος του λαού μας…

loading...

1 thought on “ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ;

  1. Ποιός νά των δικάσει κυρία μου; Ο Μητσοτάκης; Αφού και αυτός στο κόλπο είναι. Δυστυχώς ή πατρίδα είναι καταδικασμένη κυρία μου. Πολιτικοί δικαστικοί στρατιωτικοί όλοι μαζί στη μάσα.

Comments are closed.