Πως αναρριχώνται οι πολιτικοί;

Πως αναδεικνύονται τα πολιτικά πρόσωπα;

Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη συνταγή ή είναι θέμα δεξιοτήτων και αξιοσύνης;

Αναγνωρίζονται από κάποια ή κάποιες άξιες;

Έχουν αναδειχθεί στο κοινωνικό μέτωπο με πράξεις μεγάλης αξίας;

Έχουν αναδειχθεί μέσα από κοινωνικούς αγώνες με στόχο το κοινό καλό;;;

Έχουν αναδεχθεί με άπατες, ψέματα και πλάγιους τρόπους;;;

Αγαπητοί φίλοι, οι απαντήσεις σας θα μου είναι εξαιρετικά χρήσιμες καθώς θα τις συμπεριλάβω στο νέο μου βιβλίο γύρω από την Δημοκρατία-Πολίτευμα. Δεν χρειάζομαι ονόματα και δνσεις, απλά η μέθοδος ή ο τρόπος μου φτάνουν. Αν κάποιος θέλει να δώσει περισσότερα στοιχεία είναι καλοδεχούμενα και μην ανησυχεί, δεσμεύομαι εξαρχής ότι δεν θα υπάρχουν ονόματα στο τελικό κείμενο. Μπορείτε να μου στείλετε την δική σας εμπειρία ή γνώση εδώ στο [email protected].

Σας ευχαριστώ.

Φάνης

loading...

2 thoughts on “Πως αναρριχώνται οι πολιτικοί;

  1. Αναδεικνυονται μεσα απο τις ''ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΄΄ των ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ μεγαλων πανεπιστημιων τησ ΑΜΕΡΙΚΗΣ(ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΥΗΣΗΣ κα ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ οχι παντα κατα φυσιν),κατα τον ιδιο τροπο μεσα απο αναλογες διαδικασιες στα ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΛΕΓΙΑ της πατριδας μας, και τελος ΠΡΟΣΚΥΝΩΝΤΑΣ σε ΛΕΣΧΕΣ, ΣΤΟΕΣ Κ.Λ.Π

    ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και του ΛΑΟΥ

    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!!

  2. Διαγκωνιζονται οι πολιτικοι γονοι (και οχι μονον) τινι τροπω θα αναλαβουν την επισημη αντιπροσωπεια της ΝΤΠ στο Κρατισταν.Θα κανουν τα παντα για τα αφεντικα τους.Κανονικη και ενσυνειδητη προδοσια διαπραττουν ευελπιστωντας οτι ο εν υπνωσει λαος δεν θα τους παρει χαμπαρι.Χρωστανε τα παντα στα αφεντικα αυτα.Τις σπουδες τους(τι διδακτορες,τι μεταπτυχιακα και τι καθηγητηλικια) την "επαγγελματικη" τους ανελιξη(τι ΟΟΣΑ,τι ΔΝΤ,τι Παγκοσμια τραπεζα και δεν συμμαζευεται).Η ΝΤΠ τους δημιουργει σε συνθηκες θερμοκηπιου και τους εξαπολυει μετα στις χωρες τους αρματομενους με απιστευτα βιογραφικα για να "κυβερνησουν".Το φαινομενο βεβαιως δεν ειναι μονο Ελληνικο.Οι δεξαμενες τετοιων στελεχων απ οπου τους αγρευουν ειναι ατελειωτες.Ειναι πρωτιστως οι στοες και οι μυστικες λεσχες.Εκει ενδημουν συνηθως οι βλαστοι των δεξιων και σοσιαλδημοκρατικων κομματων.Οι φιρφιρικοι της κοινωνικης αναριχησης και ανελιξης.Τα κομμουνιστικα και τα σοσιαλεπαναστατικα κομματα ειναι μια κατηγορια απο μονα τους.Δεν χρειαζονται αυτα τα στελεχη ειδικη εκπαιδευση και κατηχηση.Ουτε κινητρα.Φροντισε απο πριν ο θειος Μαρξ.Βεβαιως υπαρχουν και μερικες εξαιρεσεις γιατι μονο ετσι δενει το γλυκο για οσους ξερουν καλα την κυβερνητικη.Μονο η γενικοτερη αφυπνιση του λαου (αν θα υπαρξει) μπορει να σταματησει τα φαινομενα αυτα.Η αμεση δημοκρατια των μικρων κοινωνιων των δημων και των κοινοτητων μαζι με την ΚΛΗΡΩΣΗ και την αιρετοτητα των αρχοντων μπορει να περιορισει τα φαινομενα της υφαρπαγης της εκπροσωπησης του λαου απο ΞΕΝΑ συμφεροντα.Γιατι περι αυτου προκειται.

Comments are closed.