ΣΥΡΙΖΑ: Χ...ΑΣΕ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ...


ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ

Τέλειωσαν οι εκλογές του «ο ένας στους δύο ψηφίζει», σχηματίστηκε «ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση» με πανελλαδικό ποσοστό 22,3% «κυβέρνηση πλειοψηφίας».


Σε μια χώρα που όλα πουλήθηκαν, οι Μακεδόνες της Α΄Θεσσαλονίκης ψήφισαν τους προδότες της γης τους σε ποσοστό 31,29%, κάτι δεν πάει καλά με την ψυχή μας....


Όταν στο Κιλκίς οι 10.228 που ψήφισαν τους πωλητές της Μακεδονίας, δεν ακούνε τα κόκκαλα των 8.828, που έδωσαν το αίματους για την ελευθερία της Μακεδονίας, να τρίζουν;

Κουράστηκα, δεν έχουν πλέον νόημα τα λόγια πρέπει να πράξουμε! Και να κράξουμε! Τους προδότες αλλά και τους επίδοξους τοιούτους!

Βγάλανε απ΄έξω τους ναζιστές της Χ.Α αφού επετέλεσαν το έργο τους της κατασυκοφάντησης των εθνικών συμβόλων και αξιών (δια της ταυτίσεώς τους με το ναζιστικό κόμμα).

Αλλά και της ηρωοποίησης των λαθρομεταναστών (δια των άνανδρων επιθέσεών εναντίον τους) ενώ παρά την αντιμνημονιακή ρητορική τους. δεν κάνανε καμμία αντιμνημονιακή πράξη .

Τη θέση τους παίρνει το συνοθύλευμα «ααορίστων αξιών» που υποκαθιστά και ευτελίζει τον πατριωτισμό, η «Ελληνική λύση» που θα μπορούσε να λέγεται και «Ελλήνική πλύση» αφού ξεπλένει όλα τα ιδανικά και τις αξίες μέσα σε «μωρόν ύδωρ», έτσι ώστε κάθε τι πατριωτικό να φαντάζει και μωρόπιστο!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI ΔEΙΤΕ TΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑloading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :

  1. Στο σκίτσο του Αρκά(δα), θα μπορούσε να υπογράψει ο τσίπρας και ως "ο κωλοτούμπας σου", ως "ο Ρομπέν σου" (ξέρει αυτός ποιος Ρομπέν και με ποιανού τα λεφτά) ή και απλά ως "ο σαρσέμης σου"...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή