Κ. Καραμανλής για όσους δεν κόβουν εισιτήριο στο μετρό: «Πρέπει να νιώθουν ως αποβράσματα της κοινωνίας»

Ο νέος υπουργός Υποδομών Κωνσταντίνος Καραμανλής μίλησε για όσους δεν κόβουν εισιτήριο περνώντας τις πύλες του μετρό, χαρακτηρίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ως «αποβράσματα της κοινωνίας».

Απαντώντας σε ερώτηση ακροατή στην εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε για τους επιβάτες που περνούν τις πύλες δύο δύο, ο Κ. Καραμανλής είπε πως «ο άνθρωπος που κάνει αυτή την πράξη, πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας».

loading...

6 thoughts on “Κ. Καραμανλής για όσους δεν κόβουν εισιτήριο στο μετρό: «Πρέπει να νιώθουν ως αποβράσματα της κοινωνίας»

  1. Καλα θα εχουμε μεγαλη πλακα με αυτον περιμενετε και θα δειτε εκτοσ αν του δωσει κανενα σουτι ο κουλιμπαλι και παει συριζα κιάυτοσ…ααα χα χα χααααααα

  2. Mεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες Καραμανλή.

  3. ΚΑΚΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
    ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ

  4. Στην αρχή έλεγα "λένε βλακείες ο κόσμος τους έδιωξε και δεν μπορούν να το χωνέψουν". Τώρα τους πιστεύω. Οι συριζαίοι θα είναι πολύ σύντομα πίσω ως κυβέρνηση.

  5. ο καραμανλής κρίνει από τον Εαυτόν του

  6. ΟΡΜΑΤΕ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ! ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑΛΕΞΗ ΠΟΥ ΣΉΚΩΝΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΜΑΡΩΝΑΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΝΕΤΕ .ΤΗ ΦΑΓΑΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΡΕΖΙΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΔΥΟ ΔΥΟ (ΚΩΛΟ -ΠΟ@ΤΣΑ ) ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ . ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ .

Comments are closed.