Ντίνα ένας “αγγελος” στην κόλαση των Διονυσιακών οργίων (Η αληθινή ιστόρια της διάσημης στάρ).

Τέλειος είναι μόνον ο Θεός μας δίδαξε ο Ύπατος των Φιλοσόφων ο Αριστοκλής (Πλάτωνας), τον οποίο εκτιμούσαν όσο κανέναν φιλόσοφο οι τρείς Ιεράρχες.


Αυτό το οποίο θέλει να μας τονίσει ο Πλάτων
είναι ότι όλοι οι άνθρωποι είναι λιγότερο η περισσότερο αμαρτωλοί-άδικοι και γεμάτοι αδυναμίες. 
Η πραγματική αξία σε έναν αληθινό Έλληνα είναι να αναγνωρίζει τα λάθη του, να τα διορθώνει και όχι να τα συνεχίζει. 

Διότι εάν τα συνεχίζει, τότε δεν κάνει κάκο μόνον στον ευατό του αλλά και θανάσιμο κακό στην πατρίδα, την μητέρα Ελλάδα.


Χωρίς την τάξη του Σωτήρα Χριστού δεν υπάρχει αγάπη, ανθρωπιά, λογική, ειρήνη, προστασία, δικαιοσύνη, δημιουργικότητα, εξέλιξη και επιβίωση. Αφορμή διά την σημερινή εργασία μου, στάθηκε η συζήτηση με έναν αναγνώστη μου, και η αναφορά του σε μία πρόστυχη γυναίκα.
Με έναν απο τους αναγνώστες μου, είχαμε συζήτηση περί σεξουαλικής διαφθοράς-μόδας. Του εξήγησα ότι τίποτε δεν μπορούμε να ελπίζουμε ως έθνος, εάν η πλειοψηφία δεν εγκαταλείψει τις παρά φύσιν ερωτικές πράξεις και την μόδα.

Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ανά τους αιώνες, ότι το Ελληνικό έθνος μεγαλούργησε και επιβίωσε εξαιτίας της Ορδοδοξίας και των χρηστών ηθών. 

Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.


Εξαιτίας των χρηστών ηθών, του χριστιανισμού και της αρχαιοελληνικής παιδείας, οι πρόγονοι μας οι Έλληνες του μεσαίωνα από σκλάβοι του Ρωμαικού κράτους, έγιναν διοικητές του, χωρίς να χρειαστεί να πολεμήσουν ούτε ένα δευτερόλεπτο. Όλα αυτά διότι είχαν θρησκεία τον Χριστιανισμό (στην πράξη) και πολιτισμό τους αρχαίους Έληνες φιλοσόφους, σοφιστές, ρήτορες, κλπ. 


Ο συνδυασμός αυτών των δύο έφερε τα χρηστά ήθη ζωής, χωρίς καθόλου σεξουαλική διαφθόρα. Η αμοιβή ήταν η ελευθερία της Ελλάδος τον μεσαίωνα, χωρίς να γίνει κανένας απολύτως πόλεμος. Ο Έλληνας Ηράκλειος από την Καππαδοκία της Μικράς Ασίας, μόλις ανέβηκε στον Ελληνικό (Ρωμαικό) θρόνο, το κράτος ήταν τελείως χρεοκοπημένο. 

Ταυτόχρονα για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία, είχαμε την εισβολή και την κατάκτηση της μισής Ελληνικής (ρωμαικής) αυτοκρατορίας, από τους Πέρσες.


Είχαμε πολλές χιλιάδες σφαγμένων Ελλήνων, έγιναν κλοπές, εμπρησμοί, βιασμοί, σκλάβωμα γυναικών κλπ. Επίσης για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά πραγματοποιήθηκε εισβολή από τους Πέρσες στα Ιεροσόλυμα, όπου εκεί έλαβαν χώρα άγριες σφαγές, κλοπές, εμπρησμοί, τους βιασμοί, και το σκλάβωμα χριστιανών. 

Μαζί με όλα αυτά έκαψαν τον ναό του Παναγίου τάφου, έκλεψαν τον Τίμιο Σταυρό, και πήραν μαζί τους αιχμάλωτο τον πατριάρχη Ζαχαρία. 

Εντούτοις με όπλο τα χρηστά ήθη και την σωστή παιδεία, μέσα σε επτά μόνον χρόνια,οι Έλληνες ανέκαμψαν, με αποτέλεσμα να πάρουν πίσω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Πέρσες. 


Όμως οι προγονοί μας δεν σταμάτησαν εκεί αλλά πέρασαν στην αντεπίθεση, κατακτώντας ολόκληρη την Περσική αυτοκρατορία. Αυτό το έκανε ο Ηράκλειος με έναν τελείως απειροπόλεμο στρατό. Έναν Ελληνικό στρατό τον οποίο δημιούργησε εκ του μηδενός μέσα σε δέκα μήνες. Είδατε τι επέτυχαν οι Ένδοξοι πρόγονοι εξαιτίας των χρηστών ηθών, και της σωστής παιδείας ; 


Ακόμη και ο Μ.Αλέξανδρος με πολύ έμπειρους και περισσότερους στρατιώτες, με ένα πανίσχυρο Ελληνικό Μακεδονικό βασίλειο πολιτικά-οικονομικά, και στρατιωτικά έκανε περισσότερο χρονικό διάστημα να κατακτήσει την Περσική αυτοκρατορία, σε σχέση με τον Ηράκλειο. Την εποχή του Μ. Αλέξανδρου δεν ηταν κατακτημένη η Ελλάδα και το Μακεδονικό βασίλειο.

Στον ατνίποδα επί Ηρακλείου ήταν κατακτημένη η μισή Ελληνική-Ρωμαική αυκτρατορία.
Στην εποχή μας εξαιτίας της σεξουαλικής διαφθοράς ,σβήνουμε αργά και σταθερά. Παράνομα μνημόνια, αυτοκτονίες, ορφανά παιδιά εξαιτίας των αυτοκτονιών , άνεργοι, άστεγοι, αδικημένοι, μαζική ειβολή και κατάληψη της Ελλάδος, κατά γενική ομολογία. 

Ποτέ να μην ξεχνάτε ότι οι κόρες Χριστού, είναι ευλογία για την Ελλάδα, είναι ευλογία για την κοινωνία και το έθνος. Αποτελούν τα θεμέλια του έθνους. Για αυτό όλους τους προηγούμενους αιώνες μονίμως μεγαλουργούσαμε και επιβιώναμε ως έθνος. Πάντοτε σε κάθε κρίσιμη εθνική στιγμή όλοι οι Έλληνες γνώρίζαν πολύ καλά ότι οι πιθανότητές τους να επιβιώσουν ήταν ελάχιστες, όμως πάντοτε εκείνοι είχαν την δύναμη και το σθένος να αντισταθούν. 


Η ηθική ζωή τους έδινε τεράστια δύναμη. Όλες εκείνες τις κρίσιμες εθνικά ημέρες που είχαν να αντιμετωπίσουν τους εχθρούς αντί να πέσει το ηθικό τους τελείως, ώστε να πολεμούν με λιγότερο ζήλο και πάθος, αντ’ αυτού μέσα σε αυτήν την απελπισία πολεμούσαν με ακόμα μεγαλύτερη ορμή όπως αρμόζει στο έθνος των Ελλήνων. 

Ένοιωθαν να αυξάνονται οι δυνάμεις τους σε ηθικό, πνευματικό και σωματικό επίπεδο εκείνες τις δύσκολες στιγμές. Ενώ βρισκόταν μέσα στην τέλεια απελπισία,
καθώς το τέλος τους πλησίαζε με γοργούς ρυθμούς, εκείνοι πολεμούσαν με πολύ μεγαλύτερο ζήλο. Αυτό ακριβώς είναι ένα από τα μεγαλύτερα ηθικά αξιώματα των Ελλήνων.


Όλοι οι άλλοι λαοί σε περίπτωση που βρίσκονταν στην θέση των προγόνων μας, μετά από τόσους πολλούς εχθρούς, είτε θα είχαν παραδοθεί, είτε θα πολεμούσαν πάρα πολύ νωχελικά. Σε κάθε πρόταση παραδόσεως, οι πρόγονοι μας όλες τις φορές απαντούσαν αρνητικά. Γνώριζαν τον διαχρονικό και ιερό τρόπο εθνικής επιβίωσης και ότι εάν σε περίπτωση που θα τολμούσαν να γίνουν προδότες θα “έσπαγε” η ιερή ιστορική συνέχεια, η οποία κρατούσε το έθνος ζωντανό στο πέρασμα πολλών αιώνων. 

Ήξεραν πολύ καλά οι Έλληνες ότι αν γινόταν προδότες τότε θα κατέστρεφαν δια παντός τον Ελληνισμό.
Αυτό διότι ανα πάσα στιγμή οι επόμενες γενιές Ελλήνων θα τους είχαν ως παράδειγμα με συνέπειες τραγικές καθώς θα ακολουθούσαν και άλλοι οι οποίοι θα γίνονταν προδότες. Από την στιγμή που θα καταστραφεί η ιερή ιστορική συνέχεια των ηθικών και των γενναίων Ελλήνων θα ακολουθούσαν γενεές προδοτών και δειλών. 

Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ.



Εδω και δύο περίπου δεκαετίες παρατηρείται το φαινόμενο οτι πολλοί κατ ευφημισμόν χριστιανοί παίρνουν μέρος σε σιχαμερά σεξουαλικά όργια και ταυτόχρονα βλέπουν εμετικές σεξουαλικές ταινίες. 


Αυτό είναι ένα σοβαρότατο αμάρτημα, διότι τα όργια αποτελούν από τα αρχαία χρόνια, θρησκευτική λατρεία προς τους Αιγυπτιακούς-παγανιστικούς θεούς, και κατ επέκτασιν στον ίδιο τον σατανά και τους δαίμονες του. 

Τα σιχαμερά σεξουαλικά δρώμενα, μαζι με τις πρόστυχες ταινίες εντάσσονται στο σχέδιο των εωσφορικών δυνάμεων της νέας τάξης πραγμάτων, με σκοπό να οδηγήσουν στον αφανισμό την Ορθοδοξία και τους Έλληνες, μέσα από την σύγχρονη ειδωλολατρία. 

Όλη αυτή η προσπάθεια των υπηρετών του Εωσφόρου, γίνεται για να λατρευτεί ο “θεός” τους, σε ολόκληρο τον πλανήτη. Γιά αυτό επανέφεραν την λατρεία του δαίμονα της κραιπάλης Σαβάζιου-Διόνυσου. Στο δωδεκάθεο επιτρέπονται, πάσης φύσεως ανωμαλίες. 

Η κάθε ηθική παρεκτροπή ήταν συνδεδεμένη με την πίστη στους Αιγύπτιους δαίμονες. Ανέκαθεν σε όλα τα ειδωλολατρικά θρησκεύματα υπήρχαν οι “θεοί” των παθών, της εκδίκησης, του μίσους-φθόνου, του φόνου, της απάτης, του ψεύδους, της κλοπής, της πορνείας, της μοιχείας, και των αχαλίνωτων σεξουαλικών διαστροφών-οργίων κλπ. Όμως οταν ήρθε στην Ελλάδα τον 8ο π.Χ. αιώνα ο Φρυγικός δαίμονας των οργίων Σαβάζιος, τον μετονόμασαν σε Διόνυσο (Βάκχο) και εκείνος είχε υπό την προστασία του, όλες της ερωτικές-παρά φύσιν πράξεις.


Με τον ερχομό του νέου δάιμονα, ακολούθησαν φοβερά εγκλήματα και χωρίς όρια βία,προκειμένου να επιβάλουν την λατρεία του στην Ελληνική επικράτεια. 


Εκείνους τους αιώνες έλαβαν χώρα πάσης φύσεως ηθικές παρεκτροπές, και αισχρότατα όργια, μέχρι του σημείου της ωμοφαγίας ζωντανών ανθρώπων και ζώων. Ο ¨θεος” Διόνυσος εκτόπισε τα αξιωματα, του Απόλλωνα, το μέτρον άριστον και το μηδέν άγαν. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι η Διονυσιακή λατρεία επιβλήθηκε μόνον από τα αυταρχικά καθεστώτα, στην αρχαία Ελλάδα, ως μια στροφή των εξαθλιωμένων μαζών στα όργια, με σκοπο να μην διαμαρτύρονται για την πολιτική κατάντια. 
Αυτό είναι κάτι το οποίο βιώνουμε και στις ημέρες μας. Οι απαίδευτες μάζες συμμετείχαν με πάθος σε αυτές τις αισχρές εορτές, διότι υπήρχε ελευθερία ακόμη και για την ικανοποίηση των πιό βρωμερών ενστίκτων. 

Ανώμαλοι, μοιχοί, έκφυλοι και κάθε λογίς άρρωστοι, κρυμμένοι πίσω από της ειδεχθής μάσκες, μπορούσαν να ικανοποιήσουν τα αισχρά πάθη τους νόμιμα, εκτελώντας τα “θρησκευτικά” τους καθήκοντα. 

Το πιο θλιβερό, ήταν ότι σε αυτές τις δαιμονικές τελετές ανάγκαζαν τις γυναίκες που ήταν κλεισμένες στα σπίτια να βγαίνουν τις ημέρες των εορτών στους δρόμους και να παίρνουν μέρος στις σατανικές τελετές, υποκύπτοντας στις βρωμερές ορέξεις του κάθε ανώμαλου και αισχρού άνδρα, ως υποταγή στο θέλημα του Διόνυσου. Η βάναυση σεξουαλική κακοποίησή τους θεωρούνταν θρησκευτική πράξη λατρείας προς τον “θεό”. 


Φυσικά υπήρχαν και χειρότερα. Οι Γυναίκες-οπαδοί του Βάκχου, οι μαινάδες, καταλαμβάνονταν από τρομερή μανία, έπεφταν σε ανείπωτη έκσταση, περιπλανιόνταν στις ερημιές τις νύχτες ουρλιάζοντας σαν άγρια ζώα.


Όποιο άτυχο ζώο έβρισκαν μπροστά τους το ξέσκιζαν και έτρωγαν τις σάρκες του ωμές. Σε πολλές περιπτώσεις κατακρεουργούσαν ανθρώπους και τους έτρωγαν.


Μεταξύ άλλων γινόταν και ανθρωποθυσίες προς τιμήν του “θεού”, κατά την εορτή του Διονύσου. 

Σε όλα αυτά τα αίσχη των αισχρών Διονυσιακών εορτών, αντιδρούσαν οι Έλληνες φιλόσοφοι, σοφιστές, τραγικοί ποιητές κλπ. 

Ο ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ.

Είναι γνωστό πως η Θεοσοφία της Έλενας Μπλαβάτσκυ είναι η μήτρα του αποκρυφισμού της νέας Εποχής. 
 Η Μπλαβάτσκυ ήταν εκείνη η οποία συμπεριέλαβε όλα τα αρχαία ειδωλολατρικά θρησκεύματα, στο θεοσοφικό της σύστημα, ως δήθεν «αρχαία σοφία».

Στις αρχές του 20ου αιώνα έχουμε την στροφή πολλών Ευρωπαίων στον σατανισμό, με πρωτοπόρο τον Άγγλο αποκρυφιστή Άλιστερ Κρόολυ, ο οποίος στο δαιμονικό του σύστημα ανάμειξε και πολλά στοιχεία του αρχαίου παγανισμού. Δεν είναι τυχαίο πως ο αγαπημένος δαίμονας ήταν ο τραγόμορφος “θεός” Πάνας. 

Κατά την σύγχρονη εποχή έχουμε την αναβίωση του παγανισμού, και ειδικά της Διονυσιακής λατρείας, καθώς η σεξουαλική διαφθορά, ήταν και είναι το βασικότερο τελετουργικό των φίλων του εωσφόρου, και παράλληλα το ισχυρότερο όπλο, διά τον αφανισμό του Ελληνικού έθνους.

Στα πλάισια προωθήσεως της λατρείας του Βάκχου, έχουν γίνει εκατομμύρια πρόστυχες ταινίες, της οποίες μεταξύ άλλων της ονομάζουν “αισθησιακές”.

Εκατομμύρια γυναίκες οδηγήθηκαν στην πορνεία  εξαιτίας των ταινιών αυτών. Μία εξ αυτών όμως μου ανέφερε ο αναγνώστης μου, είναι και η σαραντάχρονη πλέον σήμερα Δανέζα Ντίνα Τζ. 

Η Ντίνα με το τέλειο σώμα είναι δυστυχώς μία απο τα εκατομμύρια των δυστυχισμένων-εξαθλιωμένων γυναικών η οποία κύλησε στον βούρκο και στην ακολασία. 

Εδώ και αρκετά χρόνια είναι πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών. Συμμετείχε σε πολλά όργια με αποτέλεσμα να γίνει αντικείμενο ακαθαρσιών από τον κάθε ανώμαλο. Εκατοντάδες η και χιλιάδες μόλυναν την άτυχη γυναίκα. 

Σε αυτές τις ταινίες η άμοιρη Ντίνα, έκανε κάθε είδους σεξουαλική ανωμαλία, όπως και εκατομμύρια άλλες γυναίκες

Τέτοιου είδους πράξεις και προσβολές προς τον δημιουργό και την δημιουργία δεν είναι ικανά να κάνουν ούτε τα κτήνη (ζώα).

Συνειδητά η όχι έγινε λάτρης του δαίμονα ΔιόνυσουKατάντημα, ξεπεσμός, εξαθλίωση, παρακμή. 


Η Ντίνα θα μπορούσε να έχει ότι θελήσει στην ζωή της, χωρίς να εκπορνεύεται, εξαιτίας της τέλειας σωματικής εμφανίσεως (πλούσιο γάμο, καριέρα κλπ). Εν τούτοις έπεσε στην ακολασία.

Είναι απάνθρωπο καθώς πρωτού να διακόψω με ευγενικό τρόπο την σχετική συνομιλία, να ευχαριστήσω τον νεαρό συνομιλητή μου, γιά να τον ενημερώσω οτι δεν θα με ενδιέφερε, να έχω μια τέτοιου είδους συζήτηση, πρόλαβε να μου ανάφερει οτι η πανέμορφη Ντίνα έκανε μεταξύ άλλων και πρωκτολειχία στους ανδρες. 

Βδέλυγμα κυρίω τω θεώ σου. Χριστε μου αναφώνησα είναι δυνατόν να γίνονται τέτοια πράγματα ; Τι άλλο θα ακούσουμε ; 

Αηδίασα, κυριολεκτικά μου ήρθε εμετός. 

Το στόμα το έδωσε ο θεός στην γυναίκα για να μετέχει στο πιό ιερό πράγμα, τα άχραντα μυστήρια. 

Επίσης το έδωσε για να υμνεί την Ορθοδοξία, να ψέλνει εκκλησιαστικούς ύμνους, να υμνεί την δημιουργία, για να επικοινωνεί, να τρέφεται και οχι να κάνει τέτοιες βρωμιές.

Πραγματικά λυπήθηκα για το κατάντημα της Ντίνας και για όλη αυτήν την κτηνωδία. 

Η άτυχη Ντινα είναι απο τα εκατομμύρια των πολύ βασανισμένων ψυχων, καθώς δεν γνώρισε την Ορθοδοξία.

Το τραγικό σε αυτές τις υποθέσεις είναι οτι τις περισσότερες εξ αυτών των γυναικών,τις έπεισε η δαιμονική νέα τάξη οτι είναι σπουδαίες διότι κάνουν όλα αυτά τα αίσχη. Δεν είναι τυχαίο το κατάντημα της Ελλάδος σήμερα. 

Αιτία είναι η σεξουαλικη διαφθορα. 


Αποκορύφωμα για την προβολή των Διονυσιακών οργίων θεωρείται η ταινία με τίτλο “Μάτια ερμητικά κλειστά”. Στην πραγματική ζωή συμμετέχουν μεταξύ άλλων, σε τέτοιου είδους όργια, γυνάικες όπως η Ντίνα.   

Η ΤΑΙΝΙΑ : “ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ”. 


Σε αυτήν την ταινία περιγραφέται, μια πλήρης Διονυσιακή-σατανιστική τελετή, απο αυτές τις οποίες κάνει η Ο.t.o Λονδίνου, προς τιμήν του υπέρταρτου δαίμονα του σεξ, του σκοτεινού Σαβάζιου. Τι βλέπουμε σε αυτήν την ταινία ; 


Επίσης μετά τον αρχιδαίμονα Διόνυσο βλέπουμε την Ιστάρ, η οποία είναι η Βαβυλωνιακή θεά της γονιμότητας, της αγάπης, του πολέμου και κυρίως, της σεξουαλικότητας. 

Η λατρεία της συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων την ιερή πορνεία και τελετουργικές πράξεις. Τα αρχαία χρόνια, οι Βαβυλώνιοι έδιναν στην Ιστάρ προσφορές με τρόφιμα και ποτά, το Σάββατο. Εν συνεχεία προχωρούσαν σε τελετουργικές ανώμαλες ερωτικές πράξεις, στις οποίες επικαλούντο την Ιστάρ, ώστε να βοηθήσει στην συνέχιση της υγείας και της καρποφορίας. Η Ιστάρ ήταν η εταίρα των θεών και είχε πολλούς εραστές. Ενώ ενέπνεε έρωτα στο κρεββάτι, ήταν παράλληλα πολύ σκληρή για τους άνδρες που συνδέοντο με αυτήν σεξουαλικά. 

Η τοποθεσία του τελετουργικού. Είδαμε στην ταινία ότι η μουσική αλλάζει δραστικά. Το τραγούδι που ακούγεται ονομάζεται “Backwards Priests” (“αντίστροφοι ιερείς”) και αφορά μια Ρουμανική Ορθόδοξη Θεία Λειτουργία, η οποία παίζεται αντίστροφα. Η αντιστροφή των ιερών αντικειμένων είναι χαρακτηριστικό της μαύρης μαγείας και των σατανικών τελετών. 

Παίζοντας αυτή την Χριστιανική λειτουργία προς τα πίσω λίγο πριν τα όργια, ο σκηνοθέτης δηλώνει ότι η ελίτ είναι σατανική. Εδώ βλέπουμε τον Nick Nightindale να παίζει το τραγούδι “Backwards Priest” “αντίστροφα ιερείς»,  Ο Nightindale έχει δεμένα τα μάτια, επειδή οι “έξωθεν”, οι βέβηλοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τις αποκρυφιστικές τελετές της ελίτ. 


Οι εσωτερικές σκηνές γυρίστηκαν σε μια ιδιωτική κατοικία στο Ηνωμένο Βασίλειο που έχει σχεδιαστεί να μοιάζει με ινδικό παλάτι. Όταν οι “γιορτές” ξεκινούν, παίζει στο παρασκήνιο ένα τραγούδι των Ταμίλ που ονομάζεται «Μετανάστευση», προσθέτοντας στην ατμόσφαιρα της Νότιας Ασίας (η αρχική έκδοση του τραγουδιού περιέχει την απαγγελία της Μπαγκαβάτ Γκιτά (Bhagavad Gita), αλλά το άσμα αφαιρέθηκε στην τελική έκδοση της ταινίας).


Αυτή η ιδιόμορφη Ινδική ατμόσφαιρα, σε συνδυασμό με τις λάγνες σκηνές στις οποίες έγινε μάρτυρας ο Μπιλ (Τόμ Κρούζ) καθώς περπατά μέσα στο σπίτι, μας δείχνει το πιο σημαντικό, αλλά και το πιο κρυφό μέρος της ταινίας, την Tantric Yoga, η οποία είναι το Δυτικό παράγωγο του αποκρυφισμού, στην Σεξουαλική-εωσφορική Μαγεία. 


Αυτή η τελευταία ιδέα “εισήχθη” από τον Βρετανό αποκρυφιστή Άλιστερ Κρόουλυ (Aleister Crowley) και τώρα πλέον είναι στο επίκεντρο των διδασκαλιών των διαφόρων μυστικών οργανώσεων. 

Οι σχέσεις του Άλιστερ Κρόουλυ, με την Ινδική Γιόγκα και την Τάντρα ήταν σημαντική και πολύπλοκη. 

Ο Άλιστερ Κρόουλυ είχε άμεση σχέση σε ορισμένες μορφές αυτών των πρακτικών και ήταν εξοικειωμένος με την σύγχρονη λογοτεχνία αυτών των θεμάτων, έγραψε εκτενώς γι ‘αυτά και – αυτό που είναι ίσως το πιο σημαντικό – τα εφήρμοζε. Στην εκτίμησή του για την αξία της Τάντρα, ήταν μπροστά από την εποχή του, η οποία συνήθως θεωρεί την Τάντρα μια εκφυλισμένη μορφή του Ινδουισμού. Αντ ‘ αυτού, υποστήριζε ότι, « ακούγεται παράδοξο αλλά οι Tantrics είναι στην πραγματικότητα το πιο προηγμένοι των Ινδουιστών”. 

Η επιρροή του Άλιστερ Κρόουλυ στην άσκηση της Ανατολικής, κυρίως ινδικής, εσωτερικής παράδοσης προς τη Δύση εκτείνεται επίσης στην ενσωμάτωση από τα στοιχεία της Γιόγκα και τηςΤάντρα στη δομή και το πρόγραμμα των δύο σημαίνοντων μαγικών ταγμάτων , του Α.: Α. και του OTO “– Martin P. Starr, “Ο Άλιστερ Κρόουλυ και ο δυτικός εσωτερισμός” 
Το παραπάνω ορίζει ότι οι Ταντρικές έννοιες ενσωματώθηκαν σε δύο σημαντικές μυστικές εταιρείες: του Α.: Α.: και του OTO (Ordo Templi Orientis). (1)

Το OTO εξακολουθεί να έχει εξαιρετικά μεγάλη επιρροή στους κύκλους της ελίτ και φτάνει τα υψηλότερα επίπεδα της πολιτικής, των επιχειρήσεων και ακόμη και τη βιομηχανία του θεάματος. 
Στον πυρήνα αυτών των εντολών είναι το «Θέλημα», μια φιλοσοφία που δημιουργήθηκε από τον Άλιστερ Κρόουλυ που συνοψίστηκε στο ρητό «κάνε ότι θέλεις”. 

Σε όλες αυτές τις οργανώσεις συμμετέχουν πολιτικοί, οι πιο ισχυροί οικονομικά, και άλλοι επώνυμοι. 

Σύμφωνα με διάφορες πηγές, οι δραστηριότητές τους συμπεριλαμβάνουν λατρεία του διαβόλου και απόκρυφες τελετές. Αν και οι λεπτομέρειες είναι ασαφείς σχετικά με αυτό το ελίτ κλαμπ, που ήταν γνωστό για την εκτέλεση στοιχειωδών σατανικών τελετών ως προοίμιο για τις νύχτες πορνείας. Οι πράξεις αυτές όμως δεν ήταν μόνο “για διασκέδαση” ή για να ” σοκάρουν τους ανθρώπους”, όπως κάποιες πηγές ισχυρίζονται, τα μέλη της ήταν μύστες των απόκρυφων μυστηρίων και τα τελετουργικά τους βασίστηκαν σε αρχαία έθιμα που αφορούν επικλήσεις και άλλες μορφές μαύρης μαγείας. 

Κλείνοντας κοινά χαρακτηριστικά όλων των λαών και των ανθρώπων πού πιστεύουν στον Εωσφόρο απο τα αρχαία χρόνια μέχρι και σήμερα, είναι τα κάτωθι :


Σοδομισμοί, στοματικά, καταπόσεις, ταυτόχρονο σεξ μιας γυναίκας με τρείς η τέσσερις, σεξ μίας γυναίκας η γυναικών με 100 η και περισσότερους, στοματικό σέξ μίας γυνάικας με 100 η περισσότερους, αιμομιξίες
παιδεραστίες, ομοφυλοφιλίες και των δυο φύλων κλπ. 


Όλα τα προαναφερόμενα προκαλούν ανομία, αταξία και καταστροφή του έθνους και των ανθρώπων. Η Ελλάδα στην σύγχρονη εποχή αποτελέι την μεγαλύτερη απόδειξη. 

Όμως πάνω απο όλα αποτελούν την μεγαλύτερη ύβρι προς τον δημιουργό.




ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ


Επικρατέειν ή Απόλλυσθαι  
Γράφει ο Άγγελος Ευάγγελος  Γιαννόπουλος
ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ - ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


         ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
(1) Ο.Τ.Ο. (Ordo Templis Occidentis) 


Αυτή η αδελφότητα είναι γνωστή στα τωρινά χρόνια (sic) ως: Ancient Order of Oriental Templars Ordo Templi Orientis Aλλιώς The Hermetic Brotherhood of Light


Είναι ένα Μοντέρνο σχολείο Μαγείας. Και, όπως τα Σχολεία Μαγείας της Αρχαιότητας, αντλεί γνώση απο την Ανατολή. 




Αυτή η γνώση δεν αποκαλύφθηκε ποτέ σε βέβηλους , γιατί έδωσε την απέραντη δύναμη είτε για καλό είτε για κακό στους κατόχους της . Ήταν καταγεγραμένη σε συμβολική , παραβολική και αλληγορική γλώσσα , προυποθέτοντας ένα Κλειδί για τη μετάφρασή της .


Τα σύμβολα της είχαν αντληθεί απο τα περισσότερα αρχαία μυστήρια .Το Ο.Τ.Ο. είναι ένα σώμα απο Μεμυημένους στων οποίων τα χέρια είναι συγκεντρωμένη η μυστική γνώση απο όλα τα Ανατολικά Τάγματα . 


Το τάγμα είναι παγκόσμιο και έχει συνδέσεις με κάθε πολιτισμένη χώρα αυτού του κόσμου . Κάθε άνδρας και γυναικά που γίνεται μέλος του Ο.Τ.Ο. έχει το αναφαίρετο δικαίωμα στο αχαλινωτο σεξ.


Μετά απο μία σύντομη σύνοψη των εννέα βαθμών του Ο.Τ.Ο. το μανιφέστο του Reuss καταλήγει με το ακόλουθο μήνυμα απο το Μέγα Θηρίο γνωστο και ώς Aleister Crowley .Για την υπέροχη ανεσή μας είναι γραμμένο στο βιβλίο του Νόμου Γέννηση και ανάπτυξη του Τάγματος


Η ιστορία του Ο.Τ.Ο. ξεκινάει το 1896 , όταν ένας πλούσιος Γερμανός κατασκευαστής σιδήρου που είχε κάνει μεταξύ των άλλων και πολλά ταξίδια στις Ινδίες και στη Μέση Ανατολή για την απόκτηση της πολυπόθητης απόκρυφης γνώσης , ο Karl Kellner ( Frater Renatus 1851 – 1905 ) , αποφασίσε να δημιουργήσει ένα τάγμα που σαν σκοπό θα είχε την αναβίωση της σεξουαλικής μαγείας ( η οποία ο Kellner πίστευε οτι ήταν το πραγματικό μυστικό των Ναιτών ) . 


Ο Κellner υποστήριξε οτι ανακάλυψε αυτό το μυστικό δόγμα διαμέσου των εκτενών μαθημάτων σεξουαλικής γιόγκας που παρακολούθησε απο τρείς μύστες της ανατολής , δύο ’ραβες ταντριστές ονόματι Μπιμα Σενα Προτάπα και Σρι Μαχατμα Αγκαμία Παραμαχάμσα και έναν Ινδό Σούφι ονόματι Σολιμάν Μπεν Αιφα . 


Πολλοί υποστηρίζουν οτι για αυτό το λόγο ονόμασε και το τάγμα Ordo Templi Orientis , επειδή προφανώς αναγνώρισε το ηθικό χρέος που είχε στους διδασκάλους του . 


Ωστόσο άλλοι ερευνητές υποστηρίζουν πως πίσω απο την επιλογή αυτού του ακρωνυμίου υποβόσκει ένα πολύ βαθύτερο νόημα , το οποίο όμως γνωρίζουν μόνο οι υψηλά μυημένοι . 


Τώρα εάν υπήρξαν όντως οι προαναφερόμενοι διδάσκαλοι ή οχι και αν δίδαξαν στον Kellner τα μυστικά που υποστηρίζει , είναι κάτι που έχει μικρή σημασία . Το γεγονός παραμένει οτι αυτός ο Γερμανός αποκρυφιστής απο κάπου αποκόμησε τη γνώση ενός αξιόλογου συστήματος μαγείας που είχε πολλές ομοιότητες με τον Ταντρισμό και με κάποιες μορφές του Σουφισμού .


Η είσοδος του Aleister Crowley


Γεγονός που δεν χωρά καμία αμφισβήτηση είναι πως η είδοδος του Aleister Crowley ( Frater Baphomet – απο τον τραγόμορφο δαίμονα που λέγεται ότι λάτρευαν οι Ναίτες – και Frater Perdurabo – ο αδερφός που αντέχει στα δύσκολα – ) άλλαξε τις ισοροπίες στο τάγμα και στη συνέχεια κατάφερε να το αλλάξει ριζικά . Ο Crowley φαίνεται να μυήθηκε στους χαμηλότερους βαθμούς του Ο.Τ.Ο. το 1911 . Στην αρχή το Ο.Τ.Ο. ήταν για αυτόν μια απλή αδελφότητα , αλλά κάποια ανύποπτη στιγμή οι απόψεις του έμελλαν να αλλάξουν οριστικά και αμετάκλητα χάρη σε μία απρόσμενη επίσκεψη . Ο Reuss είχε ταξίδεψει στην Αγγλία οπου κατοικούσε το Θηρίο , για να τον κατηγορήσει για την αδικαιολόγητη δημοσιεύση των ενδότατων μυστικών του Ο.Τ.Ο. , στο βιβλίο του ” Book of the Lies ” .

(2) Για όσους δεν γνωρίζουν, ακόμη και η φυσιολογική  πράξη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία, θεωρείται μόλυνση. Γιά αυτο υμνείται η Παναγία αλλά και οι αγίες ως άσπιλες και αμόλυντες, διότι έμειναν παρθένες. Για τον ίδιο λόγο μέχρι και σήμερα, εν έτη 2019, οι μεγαλύτερες ηλικιακά γυναίκες, λένε στις μικρότερες όταν κάνουν σέξ ότι μαγαρίστηκαν.  


loading...

1 thought on “Ντίνα ένας “αγγελος” στην κόλαση των Διονυσιακών οργίων (Η αληθινή ιστόρια της διάσημης στάρ).

  1. ΚΑΛΩΣ ΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΜΑΣ

    ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑΤΡΑΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΜΙΑ
    Μ@Λ@ΚΙ@ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ!!!!!

Comments are closed.