Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...


ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ...


Γράφει ο ο Γεωκών


Στον κάθε Έλληνα ζουν όλοι οι Έλληνες που πέρασαν, αυτοί που είναι τώρα και όσοι θα έλθουν

Είμαστε τώρα ακριβώς όπως ήταν οι παλαιοί χριστιανοί μαζί με τα λιοντάρια στη Ρωμαϊκή αρένα.

Ή Ελλάδα ήδη σταυρωμένη, παρακολουθεί τον Γολγοθά της Κύπρου και τρόπον τινά ξανασταυρώνεται μαζί της!

Η θλίψη και η οργή περισσεύουν στην καρδιά του περήφανου Ελληνικού Κυπριακού λαού καθώς η πατρίδα μας η πολύπαθη Κύπρος ανεβαίνει τον δικό της γολγοθά! Από το 1974.

Η σταύρωση είναι πολύ κοντά , ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ , (OIMOS )

τα γεγονότα είναι δραματικά, με ρυθμούς ραγδαίους, Όλα γύρω μας, στην πολύπαθη περιοχή μας, αλλάζουν και ο ευρύτερος ελληνισμός (σε Ελλάδα, Κύπρο και αλλού) εξακολουθεί να συρρικνώνεται, δεχόμενος ανελέητη επίθεση από τα άδηλα κέντρα που διοικούν μυστικά τον πλανήτη!

Οι ώρες και οι μέρες που έρχονται είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.

Αναπόφευκτη τη διάλυση της Τουρκίας ( πολύ σύντομα ). Όμως αυτό ακριβώς το γεγονός, της τριχοτόμησης δηλ. της τουρκικής επικράτειας, θα έχει τραγικές συνέπειες για τον ελληνισμό…( διότι ένα ετοιμοθάνατο θηρίο είναι απρόβλεπτο στην αντίδραση του)

Ήδη γίνεται λόγος, για «εκτόνωση» της αρνητικής ενέργειας της Τουρκίας έναντι του ελληνισμού, σε Ελλάδα και Κύπρο! Μια αρνητική ενέργεια, η οποία σωρεύεται εδώ και καιρό, οδηγώντας νομοτελειακά στη τριχοτόμηση της Τουρκίας, με απρόβλεπτα επακόλουθα για τη μοίρα των απανταχού Ελλήνων.

Άλλωστε, τον τελευταίο καιρό η Τουρκία έχει πραγματοποιήσει απίστευτη αριθμητικά σωρεία παραβιάσεων του ελληνικού εναέριου χώρου στο Αιγαίο, και προχώρησε σε εισβολή στην κυπριακής ΑΟΖ…

Θέμα χρόνου είναι πλέον να συμβεί το κακό! Και ήδη διακινούνται στα άδυτα των αδύτων του διεθνούς παρασκηνίου, εκεί όπου κρίνονται οι μοίρες όλων μας, πολλά και διάφορα εφιαλτικά σενάρια…

Εξάλλου, όπως έχουμε και άλλοτε τονίσει, ο ελληνισμός σήμερα είναι εξαιρετικά αδυνατισμένος και υπερευαίσθητος: τον Απρίλιο του 2010 η Ελλάδα απώλεσε την εθνική της κυριαρχία λόγω της απόφασης του Γιώργου Παπανδρέου να ρίξει τη χώρα στη «σκοτοδίνη» της Τρόικας, ενώ τον Μάρτιο του 2013 εκτελέστηκε οικονομικά και η Κύπρος, μέσω του «Αττίλα-3», που αυτή τη φορά έγινε χωρίς όπλα, αλλά με εξίσου αρνητικές παρενέργειες με τους πολεμικούς «Αττίλες» του καλοκαιριού του 1974…

Ιδού το κυρίαρχο σενάριο, το οποίο μας θυμίζει ασφαλώς το περίφημο πρόγραμμα γεωπολιτικής ανάπλασης της περιοχής μας «Φάρος της Ανατολής» (κατασκεύασμα μυστικής υπηρεσίας).

Η κυβέρνηση της Άγκυρας, μην μπορώντας να αποφύγει τη τριχοτόμηση της χώρας, θα θελήσει οπωσδήποτε να «διοχετεύσει» την αρνητική της ενέργεια αλλού: στον ελληνισμό Ελλάδας και Κύπρου!

Θα πραγματοποιήσει λοιπόν ξαφνικό χτύπημα σε Αιγαίο-Κύπρο, καταλαμβάνοντας και πάλι ελληνικά εδάφη και θεωρώντας την κίνηση αυτή ως «αντάλλαγμα» για την απώλεια του ανατολικού της τμήματος (όπου και θα ιδρυθεί το νέο κράτος του Κουρδιστάν)!…ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑloading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :


  1. Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...

    Να μη φοβόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή