Αντί να ασχοληθούν με τίποτα πιο ουσιαστικό, ασχολούνται με το αν θα ανάψει κανείς τσιγάρο στην καφετέρια. Φοβερό!

Εν τω μεταξύ, αν έχετε πατήσει καθόλου σε σχολεία θα δείτε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το κάπνισμα. Υπάρχει ένας μικρός ειδικός χώρος δίπλα από το γραφείο των καθηγητών και εκεί πηγαίνει όποιος καθηγητής ή καθηγήτρια θέλει να καπνίσει. Σας πληροφορώ ότι δεν ενοχλούν κανέναν. Και δεν μιλάω για ένα σχολείο, μιλάω για πολλά που έχω πάει. Αυτά γιατί κάποιοι που δεν έχουν ιδέα από δευτεροβάθμια εκπαίδευση, διαβάζουν την είδηση και νομίζουν ότι τα σχολεία είναι τεκές. Απλά υπάρχει αντικαπνιστική υστερία τα τελευταία χρόνια, η χαρά του αντικαπνιστή που βγαίνει στα social και βγάζει το μένος του. Μέχρι και smoke free παραλίες θέλουν να κάνουν γιατί τους πειράζει μέχρι και σε ανοιχτούς χώρους ο καπνός! Που αν ήταν όντως τόσο ευαίσθητοι θα έπρεπε να είχαν πεθάνει ήδη από τα καυσαέρια των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν δίπλα στις παραλίες.

αναγνωστης

loading...

1 thought on “Αντί να ασχοληθούν με τίποτα πιο ουσιαστικό, ασχολούνται με το αν θα ανάψει κανείς τσιγάρο στην καφετέρια. Φοβερό!

  1. Εκανε ποτε καμια μπορδελοκυβερνηση εδωσε ποτε εντολη να κανουν ελεγχο καυσαεριων στα πετρελαιοκινητα? ο καρκινος πεταγεται ζωντανος απο αυτα τετοια βρωμα δεν υπαρχει σε κανενα πολιτισμενο κρατος τετοια καταπατησησ δικαωματων των πολιτων να εισαι υποχρεωμενος να αναπνειεσ θελεις δεν θελεις τα βρωμοκαυσαερια αυτων των οχηματων ειδικα νταλικες φορτηγακια κλπ που κανοιυν παραδωσεισ προιοντων μεσα στισ πολεις. Τετοια ανοχη τετοιο ξεχαρβαλωμα δεν υοαρχει πουθενα και επειδη οι ανωμαλοι ευρωπαιοι μας κουνανε το δαχτυλο πεσανε ολοι κατα του τσιγαρου το οποιο ειναι μια βλαβερωτατη κακια συνηθεια 40 χρονια καπνισης ημουνα και θα εξακολουθοθσα να ειμαι εαν δεν χτυοαγαν πυρακια που λενε και δεν μπορω τωρα να καπνισω αν και οταν αναβουν κατι φιλοι κανω δαγωτεσ στον αερα να μυριζω την γευση του καπνου. Ναι σε αυτοκινητο ειδικα με μικρα παιδακ9α ειναι απαγιρευτικο αλλα τωρα αφου ο αλλσ θελει να καπνισει στο αφενειο τι θα τον κανουμε τωρα θα του βαλουμε 50 ευρω προστιμο και θα πει ωω ρεε τι επαθα και χλατσ θα κοψει το τσιγαρο ετσι αυτοματα? την βρωμα απο τα καυσαερια δεν ειπε κανεις τιποτα που ειναι η ε.ε να ζητησει ελεγχους καυσαεριων ειδκα ξαναλεω στα πετρελαια? ερχετε ο πουστης με το ψυγειο να ξεφορτωσει κρεατα στο χασαπικο και αν δεν προλαβω να κλεισω τις πορτες του μπαλκονιου μυριζει ολοκληρη μερα πετρελαιο και ειμαι στο 4ο πατωμα φιλος που ειναι στο 1ο καθε βδομαδα θελκω πλυσιμο κουρτινες μου λεει βρωμαει πετρελαιο….σε γενικες γραμμες ο διαολος δουλεια δεν ειχε γ@μουσε τα παιδια του…αι σιχττρ μαλακες σας βαρεθηκα…

Comments are closed.