ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ «ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ» ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

 ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΙΑ G4S ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ   ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΡΑΤΗΣΗΣ;  
Σε ιδιωτικές επιχειρήσεις παροχής «υπηρεσιών ασφαλείας» θα ανατεθεί σύντομα η φύλαξη αλλά και η φύλαξη των «ειδικών» κρατουμένων με «βραχιολάκι», ανοίγοντας το δρόμο στην ιδιωτικοποίηση των φυλακών (και στις μεγάλες μπίζνες) στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα πρότυπα των ΗΠΑ και του Ην. Βασιλείου, αλλά των κέντρων κράτησης μεταναστών
Σύμφωνα με το EUobserver, η Βρετανική εταιρία G4S, η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας στον κόσμο είναι μεταξύ των εταιρειών που θα διαγωνιστούν για να αναλάβουν τη φύλαξη των κέντρων «φιλοξενίας» μεταναστών στο Παρανέστι Δράμας, στην Κόρινθο και στην Ορεστιάδα.
 Η χρηματοδότηση γίνεται με πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και του Ταμείου Επιστροφής της ΕΕ.[1]
Χωρίς να έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους οι ιδιωτικές εταιρείες «παροχών ασφαλείας» ας δούμε ποια είναι η μεγαλύτερη από αυτές:
Η G4S
Η G4S ( πρώην Group 4 Securicor ) είναι μια βρετανική πολυεθνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας που εδρεύει στο Crawley, στο Ηνωμένο Βασίλειο. 
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας στον κόσμο και δραστηριοποιείται σε περίπου 125 χώρες . 
Στις βασικές υπηρεσίες της G4S περιλαμβάνονται «επανδρωμένες υπηρεσίες ασφαλείας » οι οποίες παρέχουν εκπαιδευμένους και επιλεγμένους υπαλλήλους ασφάλειας. 
Η εταιρεία παρέχει επίσης «συστήματα ασφαλείας », όπως έλεγχο εισόδου , CCTV , συναγερμούς εισβολέων , πυρανίχνευση , βίντεο και τεχνολογία για την κατασκευή συστημάτων ασφαλείας. 
Οι «υπηρεσίες παρακολούθησης και αντίδρασης» είναι μια άλλη βασική υπηρεσία, όπου η G4S παρέχει περιπολικά ασφάλειας, υπηρεσίες αντιμετώπισης και υπηρεσίες λήψης συναγερμού και παρακολούθησης . 
Η G4S παρέχει επίσης «υπηρεσίες ασφαλείας εγκαταστάσεων» που περιλαμβάνουν την ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών σε μεγάλες περιοχές ή οικόπεδα για εμπορικούς πελάτες και κυβερνήσεις . 
Η G4S παρέχει επίσης ηλεκτρονική σήμανση και παρακολούθηση κρατουμένων στο σπίτι τους ή στην κοινότητα (βραχιολάκι). Η εταιρεία παρέχει λειτουργίες υποστήριξης των αστυνομικών δυνάμεων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-




loading...

2 thoughts on “ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ «ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ» ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

  1. ETSI ETSI ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΘΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑΞΗ ΝΑ ΤΗΝ ΣΑΚΟΥΛΕΥΤΟΥΝ ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ… ΑΠΟ ΚΑΖΙΝΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΔΑΛΛΟ,….ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΥΠΟΥ ''ΓΑΜΑ΄΄ ΝΑ ΤΗΝ ΣΑΚΟΥΛΕΥΤΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ Η Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΣΩΦΡΟΝΒΙΣΤΚΕ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΚΛΠ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΙΣΤΟΛΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ …ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…

  2. Φτου γαμότο. Πάλι βολεύτηκε η χρυσή αυγή. Βρήκε δουλειά.

Comments are closed.