Πολάκης: Κάποια “πουλάκια” μου είπαν πως οι πρώτες άρσεις ασυλίας αφορούν εμένα - Είμαι εδώ και τους περιμένω

«Επειδή κάποια ‘πουλάκια’ μου είπαν ότι την επόμενη εβδομάδα, οι πρώτες άρσεις ασυλίας που θα έρθουν, αφορούν εμένα, μήνυση του κ. Στουρνάρα και του κ. Πουλή από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Είμαι εδώ και τους περιμένω και θα ελέγξουμε και όλες τις υποθέσεις που εμείς στείλαμε στη Δικαιοσύνη για να μην κουκουλωθούν», τόνισε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατά τη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή.

Απευθυνόμενος στον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, έθεσε σειρά ερωτημάτων και συγκεκριμένα αν τα επόμενα τρία χρόνια το όριο δαπανών θα αυξάνεται τουλάχιστον κατά 100 εκατ. ευρώ ετησίως με βάση την αύξηση του ΑΕΠ.

Σημείωσε, επίσης, ότι από το 2015 έχουν προστεθεί στο σύστημα 2370 μόνιμοι γιατροί, 3300 επικουρικοί από 500, 4233 λοιπό μόνιμο προσωπικό, 898 από τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, 9000 συμβασιούχοι και άλλοι 4000 διώχνοντας τους εργολάβους.

Στη συνέχεια, διερωτήθηκε αν θα ανανεωθούν οι συμβάσεις 4000 και των υπολοίπων του επικουρικού προσωπικού και αν θα ολοκληρωθεί ο εν εξελίξει διαγωνισμός. Επιπλέον, αν το "Ερρίκος Ντυνάν" θα επανέλθει στο Δημόσιο και αν θα διατηρήσει τον νέο κανονισμό παροχών Υγείας του ΕΟΠΥΥ και με αύξηση του ορίου ετησίως.

Τέλος, απευθυνόμενος στον υπουργό Εσωτερικών, ρώτησε αν θα προχωρήσει σε μόνιμο διαγωνισμό για τους 3300 εργαζόμενους του "Βοήθεια στο Σπίτι".

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

 1. Ρίξτε του φόλα ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ας εισαι ετοιμος εσυ ετσι χαλαρος και τα περικλανιδια σου σε καλη κατασταση μαχαλομαγκα εκ του ασφαλους χα χα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τότε γιατί δεν έκανες άρση ασυλίας τόσο καιρό που σε κυνηγούν ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...