Η ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Της Λέττας Καλαμαρά
Τον επανέλεγχο της Εθνικής Άμυνας από το “Βαθύ Κράτος” της ντροπής επιδιώκει το γνωστό δίδυμο της εθνικής καταστροφής. Η απώλεια ελέγχου μετά από δεκαετίες του σκληρού πυρήνα της φυλής μας μετά τις γενναίες επιλογές Μητσοτάκη, Παναγιωτόπουλου και Στεφανή, είναι ανεπίτρεπτη για αυτούς που κατάντησαν τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να βρίσκονται δεκάδες θέσεις πίσω από τις συμμαχικές Τουρκικές και 10 θέσεις πίσω από τις Πολωνικές οι οποίες πριν από λίγα χρόνια λοιμοκτονούσαν.


Η θέση του Συμβούλου Εθνικής Άμυνας εντός του Μαξίμου δείχνει να είναι η χρυσή ευκαιρία για τους εχθρούς της Ελλάδας που φρόντισαν τόσο μεθοδευμένα να απογυμνώσουν τις Μονάδες του Στρατού μας, με σιωπηλούς Στρατηγούς-πιόνια, παραμυθάδες του military lifestyle και πολυφωτογραφισμένους ταξιδιώτες. Τις έφθασαν ανύπαρκτες όπως συνέβη επί ηγεσίας του ειδήμονα και εξαίρετου κατά τα άλλα Στρατηγού Κωσταράκου να έχουν επάνδρωση 30% όπως και είχε αποκαλύψει τότε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας δίνοντας χαρά και ασφάλεια στους εχθρούς της Ελλάδας. Αυτό μάλιστα παρά τα δισεκατομμύρια ευρώ των φορολογουμένων πολιτών που αιμοδοτούν την άμυνα μας ετησίως. Σήμερα, σε μία ειρωνία της τύχης μας μάλλον, ο παρουσιαζόμενος Στρατηγός εν αποστρατεία εμφανίζεται σεδημοσιεύματα και ως η ιδανικότερη και πιο αξιοκρατική λύση για αυτή τη θέση. Αν αυτά είναι τα αξιοκρατικά κριτήρια της νέας Κυβέρνησης Μητσοτάκη τα λόγια είναι περιττά.

Κατ’αρχάς αυτή η θέση δεν έχει κανένα νόημα χωρίς καταγεγραμμένη εθνική στρατηγική που πρωτίστως να ξεκαθαρίζει ποια είναι η πρώτ πραγματική σύγχρονη απειλή της Ελλάδας. Ενώ για δεκαετίες κάποιοι πλάσαραν την σύμμαχο Τουρκία επικοινωνιακά κάποιοι άλλοι βλέπουν πλέον τα καράβια των εφοπλιστών και τα κυκλώματα διακίνησης ανθρώπων και ναρκωτικών ως την ύπουλη απειλή που διαφθείρει και διαβρώνει την εθνική συνοχή, ασφάλεια και ευημερία. Απειλή που πέρα από τη νάρκωση της νεολαίας χρησιμοποιείται για το χρηματισμό πολιτικών, δημιουργία ανύπαρκτων επιχειρηματιών και απόλυτο έλεγχο της ενημέρωσης για την ύπνωση του λαού.

Οι πρώτοι που βολεύονται επικοινωνιακά μέσα από ένα σύστημα προώθησης από παράκεντρα εξουσίας αγωνίζονται για να αποκρύψουν κατά τους δεύτερους την πραγματική απειλή της Ελλάδας και τη δύναμη της Μαντάμ “Ο” και του Έλληνα “Γκιουλέν”. Εκτός και αν ο σκοπός του νέου Συμβούλου Ασφαλείας είναι να δίνουν εντολές στον νέο Υπουργό γνωστοί κύκλοι, υπό το πρόσχημα του Μεγάρου Μαξίμου, για αμυντικές προμήθειες που συμμετέχουν ευπατρίδες επιχειρηματίες και να διατηρούν το πλέγμα αναξιοκρατίας στην ιεραρχία των Ενόπλων Δυνάμεων εις όφελος των εχθρών μας. Είναι αλήθεια ότι η πρόσφατη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας εντυπωσίασε και τάραξε λιμνάζοντα νερά δεκαετιών. Αυτό θεωρήθηκε απειλή από τους πρώτους που έρχονται να την εξουδετερώσουν με τη μία νέα εξωθεσμική θέση ελέγχου της ‘Αμυνας της χώρας η οποία με τον κατάλληλο άνθρωπο θα εκτρέψει την προσοχή από τις νέες σύγχρονες απειλές και θα συμπλεύσει με τη γνωστή μεταναστευτική πολιτική της Ούρσουλα.

Κατά δεύτερον το όποιο πρόσωπο που θα επιλεγεί οφείλει να μην έχει σκιές όπως οι σχέσεις του με τη Μαντάμ “Ο” που τοποθετεί ένα-ένα τα πιόνια της σε καίριες θέσεις και τον Έλληνα “Γκιουλέν” που απολάμβανε τιμές από πρώην Έλληνα Α/ΓΕΕΘΑ. Τα υπόλοιπα περί αξιοκρατίας και πολεμικής εμπειρίας είναι για τους ιθαγενείς που δεν βαστάνε όπλα σκοπίμως για να απονευρώνονται εθνικά.


Τελικά ο μόνος “Βρυξελλιώτης” που δεν μας ήρθε ακόμα εγκάθετος χωρίς καμία ψήφο του λαού είναι ο αποτυχημένος Επίτροπος Μετανάστευσης κ.Αβραμόπουλος που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει την εποχή της εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας. Άντε να τριτώσει το κακό να χαρεί και η αφεντικίνα τους, που τόσο σκληρά εργάζεται για την καταστροφή της Ελλάδας με τα έμφορτα βαπόρια της.

Ευχή παραμένει ακόμα να τελειώνουμε το χθες, να κοιταχθούμε όλοι στα μάτια και να ευημερήσουμε επιτέλους με τους πολλούς πραγματικούς και όχι τους λίγους κατασκευασμένους άξιους. Εκτός και αν θέλουμε να είμαστε φτωχοί ραγιάδες για πάντα. Το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 έδειξε ότι δεν θέλουμε να μείνουμε φτωχοί ραγιάδες για πάντα…

loading...