Έρχεται «δρακόντεια» εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου

Η πλήρης εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου με καθολική απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους δημόσιους κλειστούς χώρους αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες της νέας ηγεσίας του
υπουργείου Υγείας.

Ανάμεσα στα μέτρα που πρόκειται να ληφθούν ώστε να ελέγχεται η εφαρμογή του νόμου είναι η εντατικοποίηση των ελέγχων, στους οποίους θα εμπλέκεται πιο ενεργά η αστυνομία, καθώς και η λειτουργία τηλεφωνικής γραμμής για αναφορά παραβάσεων.

Βασικοί στόχοι του υπουργείου είναι η αναβάθμιση και ψηφιοποίηση του συστήματος υγείας, η σύγχρονη και αποτελεσματική διοίκηση στην υγεία, η ενημέρωση και πρόληψη για όλους και οι ανθρώπινες και αξιοπρεπείς συνθήκες περίθαλψης για όλους.

loading...

3 thoughts on “Έρχεται «δρακόντεια» εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου

  1. Elenxoi,elenxoi, elenxoi….apo ti mia diktatoria stin alli.Sta tsakidia oloi tous gia na isuxasoume.

  2. Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ 'ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ'' ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ? ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΝΑ ΚΥΡ ΑΣΤΥΝΟΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΝΑΣ ΔΥΟ ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ?
    ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ? ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΘΕΡΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΙ'ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΘΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ….

  3. lysaxan me to tsigaro.tous logous tous xeroume,to thema einai kaneis den antidra.

Comments are closed.