Σαρωτικές αλλαγές στην ΕΡΤ: Τέλος Ακριβοπούλου, Λαμπρίδη, Χαρίτος και Κοτρώτσος


Εκτός της ΕΡΤ αναμένονται να βρεθούν οι δημοσιογράφοι Κατερίνα Ακριβοπούλου, Φωτεινή Λαμπρίδη και Σεραφείμ Κοτρώτσος.


Και οι τρεις είναι παρουσιαστές σε εκπομπές στην Δημόσια Τηλεόραση («Δεύτερη Ματιά»,«Άλλη Διάσταση» και «Επόμενη Μέρα» αντίστοιχα ) και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι συμβάσεις λήγουν τους στο τέλος του Ιουλίου και δεν αναμένεται να ανανεωθούν.

Παράλληλα λήγουν και οι συμβάσεις δημοσιογράφων που είχαν προσληφθεί ως σύμβουλοι της διοίκησης.

Έτσι εκτός της δημόσιας τηλεόρασης θα βρεθεί ο Πάνος Χαρίτος που είχε σύμβαση ως σύμβουλος του Λευτέρη Αρβανίτη αλλά και ο Σπύρος Χαριτάτος που είχε προσληφθεί ως σύμβουλος του διευθύνοντος συμβούλου Γιάννη Δρόσου.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Δρόσος έχει ήδη παραιτηθεί και του έχει ζητηθεί να παραμείνει στη θέση του έως ότου οριστεί η επόμενη διοίκηση της ΕΡΤ, καθώς επίσης ότι εκκρεμούν και οι παραιτήσεις των υπολοίπων μελών του ΔΣ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

2 σχόλια :

  1. Τέρμα η στραβόστομη και οι άλλοι σαρσέμηδες; Δεν είναι δυνατόν, κάποιο λάθος θα έγινε... Αφού οι καλοί (για τα καλάθια) και ανεξάρτητοι (;)δημοσιογράφοι σπανίζουν όπως ξέρουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ''ΝΤΑΒΑΖΟΥΣ'' ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΠΡΟΣΚΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ...ΟΥΥΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΠΟΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΑ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΧΙ ΕΤ 1 2 3 4 5 ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΓΥΑΛΑΜΠΟΥΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΚΛΑΝΕΣΙΑΝΟ ΣΥΖΥΓΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΗΝ ΕΤ3!!! ΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ!!! ΟΞΩΩΩΩΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή