Η ΝΔ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΥΠ.ΑΜ. ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΔΩΣΕ ΚΑΙ Η ΝΔ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ




ΒΙΝΤΕΟ

Η προδοτική ΝΔ φιλοδοξεί να αποτελειώσει τη χώρα Οι περιπτώσεις δύο υπουργών, του Δένδια και του Παναγιωτόπουλου

Γράφει ο Σταύρος Καλεντερίδης

Βρίσκω τον εαυτό μου να μοιράζεται πολλά κοινά ιδεολογικά στοιχεία με διάφορα κόμματα. Με τον ΣΥΡΙΖΑ για παράδειγμα τα κοινά στοιχεία, είναι η κοινωνική προστασία των ευπαθών ομάδων, τα πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα, κ.ά. Με την ΝΔ δεν βρίσκω ούτε ένα. Θεωρώ ωστόσο και τα δύο κόμματα εθνομηδενιστικά και εχθρικά προς την πατρίδα μας την Ελλάδα.

Πιστεύω δε, πως η ΝΔ είναι το πιο επικίνδυνο και εθνοβόρο κόμμα εκ των δύο, διότι αν η ιδεοληψία και ο ανθελληνισμός του ΣΥΡΙΖΑ τον καθιστά πρόδηλα προδοτικό κόμμα και δίχως υποκρισίες, η πατριδοκαπηλεία και η κίβδηλη εθνική ευαισθησία της ΝΔ την αναδεικνύει σε ύπουλο και υποβολιμαίο προδότη – στον κρυφό εχθρό της χώρας μας.

Η πολιτική ατζέντα και των δύο κομμάτων είναι κοινή, και είναι ο αφανισμός του Ελληνισμού εντός και εκτός Ελλάδος.

Η κυβέρνηση όμως δυστυχώς καταλήφθηκε, αντιδημοκρατικώ τω τρόπω, από την ΝΔ, λαμβάνοντας μόλις το 22,6% των ψήφων των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων. Γνωρίζουμε όλοι πως η δεξιά, όπως άλλωστε και η αριστερά και οι λοιπές πολιτικές ιδεολογίες, έχουν ταυτιστεί με προδοτικά κινήματα στην Ελλάδα.

Η γαλάζια κυβέρνηση ωστόσο που κατέλαβε την εξουσία στις 7 Ιουλίου, φιλοδοξεί να προδώσει τη χώρα και τους πολίτες σε όλα τα ανοιχτά εθνικά ζητήματα.

Τα «θα δούμε πως θα τα πάνε», «ακόμα αρχή είναι», και «πρέπει να στηρίξουμε μια νέα κυβέρνηση», πλέον τα λένε μόνο οι παλαιοκομματικοί και οι απατεωνίσκοι, καθότι έχοντας δοκιμάσει κυριολεκτικά τα πάντα, γνωρίζουμε το πολιτικό βιογραφικό όλων και έτσι, η «εποχή του χρυσόψαρου» έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Όπως λοιπόν ήταν αναμενόμενο, ούτε εβδομάδα δεν πέρασε και η κυβέρνηση της ΝΔ ξεμπροστιάστηκε ως ανάξια και βουτηγμένη στην οικογενειοκρατία και την εθνική μειοδοσία.

Οι όποιοι υποστηρικτές της, εξαφανίστηκαν μετά τις θλιβερές απόπειρες νομιμοποίησης της προδοσίας των Πρεσπών, ενώ όσοι παρέμειναν να την υποστηρίζουν πλέον αποδεικνύονται ξεκάθαρα ως γραφικοί, ή ως στρατευμένοι υπέρ της ΝΔ, και άρα εναντίον της πατρίδας τους.

Αξίζει να αναφερθεί κανείς σε δύο πρόσφατα περιστατικά για να αναδείξει το φαύλο επίπεδο των σηψαιμικών γαλαζοαίματων υπουργών, καθώς και το τι προμηνύεται για την Ελλάδα.

Αρχικά, ο υπουργός άμυνας Παναγιωτόπουλος συμμετείχε στο συνέδριο του Economist, και συγκεκριμένα σε πάνελ στο οποίο δίπλα του κάθισε, για να τον έχει από κοντά, ο Βορειοαμερικανός πρέσβης Πάιατ.

Η ντροπή του έθνους ήταν τεράστια, όταν αντικρίσαμε στο βίντεο που κυκλοφόρησε, τον υπουργό των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας να δηλώνει πως «αν τηρήσουμε τη συμφωνία των Πρεσπών, τότε αυτή θα παράξει (εννοεί θα παραγάγει) θετικά αποτελέσματα και έτσι θα πάμε σε ένα καλύτερο μέλλον».

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

2 thoughts on “Η ΝΔ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΥΠ.ΑΜ. ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ!!!

  1. Με τις 105 πυραμίδες-ορόσημα, που ξήλωσαν οι Σκοπιανοί από τα σύνορά μας (τέλη Νοεμβρίου 2018), τί έγινε;… Ξαναμπήκαν στη θέση τους;…., θα ξαναμπούν;…. ή θα τις μεταφέρουμε στα σύνορα των Βορείων προαστίων των Αθηνών;…… …Ε.

  2. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΜΟΝΗ ΤΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ,ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΛΑΥΩΝ,ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ?ΛΕΓΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ?ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ Η ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ.ΚΑΙ ΔΥΟ ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΡΕΑΤΕΣ.ΥΠΗΡΧΕ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ,ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΒΙΕΤΝΑΜ.Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΥΜΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΕΚΕΙ ΓΕΝΝΗΘΞΚΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΥΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ.ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ,ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΑΡΔΑΣΚΑΣ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ?ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.ΓΙΑΤΗ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΤΗ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΩΝ ΤΗΣ ΝΔ.ΓΙΑΤΙ????????????????????????………………….

Comments are closed.