Καραγιαννίδης (ΣΥΡΙΖΑ): Δέχομαι απειλές ότι θα με βρουν στο χαντάκι

Απειλητικά μηνύματα δέχεται ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Δράμα, Χρήστος Καραγιαννίδης.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Live Άλλη Διάσταση», «δέχομαι απειλητικά μηνύματα ότι θα με βρουν στο χαντάκι».

Σημειώνεται ότι την Τρίτη 2 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων στη Δράμα, ο υποψήφιος βουλευτής δέχθηκε αποδοκιμασίες, συνθήματα και απειλές. Συνολικά επτά άτομα οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα.

loading...

3 thoughts on “Καραγιαννίδης (ΣΥΡΙΖΑ): Δέχομαι απειλές ότι θα με βρουν στο χαντάκι

  1. Αν είναι αλήθεια αυτό που λες μεσιε καραγιαννίδης τότε δεν κάνεις για εκπρόσωπος του κοινοβουλίου για τον εξής απλό λόγο . Αν σκούζεις με απειλές τότε φαντάσου να σε απειλήσουν ξένες μυστικές υπηρεσίες. Σκέψου το λίγο και ίσως βρεις το θάρρος να αποσυρθείς από την πολιτική. Αλήθεια ο επικεφαλής αστυνομικός που έδωσε εντολή να προσαχθούν οι πολίτες που σε γιούχαραν με ποια αιτιολογία το έκανε ? Αν έκανες μήνυση πάει καλά είναι η σωστή και νόμιμη διαδικασία αν όχι τότε πως δέχθηκε εντολές από εσένα και προχώρησε σε προσαγωγές και δεν έχει παραιτηθεί ακόμα. Αλίμονο αν ο καθένας διατάζει τους αστυνομικούς να κάνουν οποιαδήποτε πράξη χωρίς να τηρούνται τα νόμιμα μέσα. Είναι σαν να με βρίσει κάποιος στο δρόμο γνωστός η άγνωστος δεν έχει σημασία και να είναι παρόν ένας αστυνομικός και να του πω να τον συλλάβει η απάντηση που θα πάρω είναι στερεότυπη περάστε από το τμήμα να κάνετε μήνυση εσύ με ποιο δικαίωμα έδωσες εντολές ? εκτός και αν έκανες όντως μήνυση οπότε πάω πάσο ο αστυνομικός με ποια διαδικασία έδωσε εντολή να εκτελεστεί η εντολή σου ?
    Πολλά τα ερωτήματα στην περίπτωση σου αλλά στάσου μόνο στην πρώτη παράγραφο αν σε πιάνει πανικός με αόριστες απειλές τότε σκέψου σοβαρά αν εκλεγείς να παραιτηθείς διότι μόνος σου ομολογείς πως έχεις μια εντερική ανωμαλία και ψάχνεις για τουαλέτα που δημιουργείται όταν σου ασκούν πίεση.

  2. Καλά σού κάνανε, έτσι πρέπει στους προδότες.

Comments are closed.