Λόγια του Ιησού Χριστού που Εξαφάνισαν από Παντού

Ιστορικά είναι αποδεδειγμένο, πως πολλά λόγια του Χριστού, δεν συμπεριελήφθησαν στα 4 ευαγγέλια που όρισαν ως επίσημα και «θεόπνευστα», συγκεκριμένοι εντεταλμένοι μεγαλοιερείς τον 4ο αιώνα μ.Χ. στη σύνοδο της Λαοδικείας.

Θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε παρακάτω μερικά λόγια του Χριστού που κάνουν μια πολύ σημαντική αποκάλυψη. Λόγια που κάποτε ήταν γνωστά στους πρώτους Χριστιανούς. Λόγια που δεν «έδεναν» με τη θρησκεία του Εβραιοχριστιανισμού που κατασκεύασε η Μαύρη Αδελφότητα τον 4ο αιώνα, και γιαυτό τα εξαφάνισαν από παντού. Έπειτα μας παρουσίασαν το Χριστό ως θρησκεία όπως ήθελαν εκείνοι, και απέκρυψαν την πεμπτουσία της διδασκαλίας Του, εξαφανίζοντας τα αρχαία χειρόγραφα που την περιείχαν. Ευτυχώς όμως δεν μπόρεσαν να τα κάψουν όλα.

Ακολουθεί το αρχαίο κείμενο :

Είπε ο Χριστός :

Ο Αβραάμ ήταν περίγελως, όπως και ο Ισαάκ και ο Ιακώβ, δεδομένου ότι είχαν αποκληθεί πατριάρχες με πλαστό τρόπο από τον άρχοντα του έβδομου βασιλείου, Γιαλνταμπαόθ,λες και είχε γίνει ισχυρότερος από μένα και από τους συγγενείς μου. Είμαστε αθώοι σε σχέση μ’ αυτούς, και δεν έχουμε αμαρτήσει.

(σ.σ : Όταν λέει ο Χριστός «συγγενείς μου», μιλά για πνευματικούς συγγενείς.)

(σ.σ : Ο Γιαλνταμπαόθ είναι ο Γιαχβέ Σαμαέλ Σατανάς, ο λεγόμενος Διάβολος. Τον ονομάζει «άρχοντα του «εβδόμου βασιλείου», διότι λίγο πιο πρίν, ο Χριστός είχε αποκαλύψει ότι το βασίλειο της ύλης που έχει δημιουργήσει ο Διάβολος, είναι χωρισμένο σε 7 επίπεδα, με το 7ο, να το έχει ο ίδιος ο Σαμαέλ Σατανάς)

Ο Δαβίδ ήταν περίγελως, δεδομένου ότι ο υιός του αποκλήθηκε Υιός του Ανθρώπου και του δόθηκε ισχύς από τον άρχοντα του εβδόμου βασιλείου, Γιαλνταμπαόθ,λες και είχε γίνει ισχυρότερος από μένα και από τους συγγενείς μου. Είμαστε αθώοι σε σχέση μ’ αυτόν, και δεν έχουμε αμαρτήσει.

Ο Σολομώντας ήταν περίγελως,δεδομένου ότι έγινε αλαζόνας μέσω του άρχοντα του εβδόμου βασιλείου, Γιαλνταμπαόθ και πίστεψε ότι ήταν χρισμένος, λες και είχε γίνει ισχυρότερος από εμένα και από τους συγγενείς μου. Είμαστε αθώοι σε σχέση μ’ αυτόν, και δεν έχουμε αμαρτήσει.

Οι δώδεκα προφήτες ήταν περίγελως, δεδομένου ότι εμφανίστηκαν ως απομίμηση των αληθινών προφητών. Προήλθαν από πλαστό τρόπο μέσω του άρχοντα του εβδόμου βασιλείου, Γιαλνταμπαόθ, λες και είχε γίνει ισχυρότερος από μένα και από τους συγγενείς μου. Είμαστε αθώοι σε σχέση μ΄αυτόν και δεν έχουμε αμαρτήσει.

Ο Μωυσής, που αποκλήθηκε πιστός υπηρέτης και φίλος, ήταν περίγελως. Η μαρτυρία σχετικά με τον εαυτό του ήταν εσφαλμένη, δεδομένου ότι ποτέ δεν με ήξερε. Δεν με ήξερε, ούτε αυτός ούτε και οι άλλοι πριν απ αυτόν, απ’ τον Αδάμ μέχρι τον Μωυσή, ούτε εμένα ούτε τους συγγενείς μου.

Είχαν οδηγίες απ’ τους αγγέλους του Γιαλνταμπαόθ, ( σ.σ : εδώ αναφέρεται στους εκπεσόντες αγγέλους του Σατανά) να επιβλέπουν διαιτητικούς νόμους (σ.σ αναφορά στα σιμιγδάλια που επιβάλει ο μωσαϊκός νόμος) και να υποβάλλουν σε πικρή δουλεία. Ποτέ δεν γνώρισαν την αλήθεια και ποτέ δεν πρόκειται να την γνωρίσουν, διότι οι ψυχές τους είναι σκλαβωμένες, και δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρουν και να γνωρίσουν έναν νου με ελευθερία, μέχρις ότου γνωρίσουν τον Υιό του Ανθρώπου.

(σ.σ : Όλο αυτό το πακέτο για τις μεγάλες προσωπικότητές της Παλιάς Διαθήκης  αφιερώνεται σε εκείνους που επί 40 περίπου Χρόνια μαγείρευαν τα κείμενα που θα  ονόμαζαν ιερά και θα τα έβαζαν μέσα στην Αγία Γραφή. Αφιερώνεται επίσης σε όσους με δαιμονικό μένος επιμένουν στο ότι ο Γιαχβέ είναι ο Χριστός, ενώ είναι ο Σατανάς. Τόσο τα Ευαγγέλια, όσο και οι  πράξεις και οι Επιστολές των Αποστόλων, αλλά και η Αποκάλυψη, έχουν δεχθεί εμβόλιμους στίχους που εξυψώνουν τους Προπάτορες των Εβραίων που λάτρευαν τον Γιαλνταμπαόθ.

Τώρα καταλαβαίνετε γιατί για όλα τα άλλα κείμενα, βγάλανε αυτοκρατορικά φιρμάνια για να τα κάψουν, ώστε κανείς να μην μπορεί να αντικρούσει την εβραιολαγνεία των μεγαλοθεολόγων του Θεοδόσιου. Λέει το κείμενο για αυτούς: «Ποτέ δεν γνώρισαν την  αλήθεια και ποτέ δεν πρόκειται να την γνωρίσουν, διότι οι ψυχές τους είναι σκλαβωμένες και δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρουν και να γνωρίσουν έναν νου με ελευθερία, μέχρις ότου γνωρίσουν τον Υιό του Ανθρώπου.»)

Εξαιτίας του Πατέρα μου, εγώ ήμουν εκείνος, τον οποίο ο κόσμος δεν γνώριζε και για τον λόγο αυτό ο κόσμος εξεγέρθηκε εναντίον μου και εναντίον των συγγενών μου. Αλλά είμαστε αθώοι σε σχέση με αυτόν. Δεν έχουμε αμαρτήσει.

Ο άρχοντας (σ.σ : ο Γιαχβέ Σατανάς) ήταν περίγελως,διότι είπε «Εγώ είμαι Θεός, και δεν υπάρχει άλλος μεγαλύτερος από μένα. Εγώ και μόνον εγώ είμαι ο Πατέρας, ο Κύριος, και δεν υπάρχει κανένας άλλος εκτός από εμένα. Είμαι ένας ζηλόφθων θεός και παραδίδω τις αμαρτίες των πατέρων στα παιδιά τους επί τρεις και τέσσερις γενιές.», λες και είχε γίνει ισχυρότερος από μένα και από τους συγγενείς μου. Είμαστε αθώοι σε σχέση με αυτόν και δεν έχουμε αμαρτήσει.
(σ.σ : Ορίστε τα λόγια του ίδιου του Γιαχβέ. δεν τα έβγαλε απ το μυαλό Του ο Χριστός  :

Ησαΐας κεφ 45:5-7

Ησ. 45,5  ὅτι ἐγὼ Κύριος ὁ Θεός, καὶ οὐκ ἔστι πλὴν ἐμοῦ Θεός, ἐνίσχυσά σε καὶ οὐκ ᾔδεις με,

μτφ : Εγώ είμαι ο Κύριος ο Θεός και δεν υπάρχει εκτός απο εμένα Θεός· εγώ σε περιέζωσα, αν και δεν με γνώρισες

Ησ. 45,6   ἵνα γνῶσι οἱ ἀπ᾿ ἀνατολῶν ἡλίου καὶ οἱ ἀπὸ δυσμῶν, ὅτι οὐκ ἔστι Θεὸς πλὴν ἐμοῦ· ἐγὼ Κύριος ὁ Θεός, καὶ οὐκ ἔστιν ἔτι·

μτφ :δια να γνωρίζουν (όλοι) που κατοικούν στην ανατολή και στη δύση, οτι δεν υπάρχει άλλος Θεός εκτός απο εμένα. Εγώ είμαι ο Κύριος ο Θεός και δεν υπάρχει άλλος.

Ησ. 45,7  ἐγὼ ὁ κατασκευάσας φῶς καὶ ποιήσας σκότος, ὁ ποιῶν εἰρήνην καὶ κτίζων κακά· ἐγὼ Κύριος ὁ Θεὸς ὁ ποιῶν πάντα ταῦτα.

μτφ : · Εγώ, που κατασκεύασα το φως και έφτιαξα το σκοτάδι. Εγώ που φέρνω ειρήνη και δημιουργώ δεινά,· εγώ ο Κυριος ο Θεός τα κάνω όλα αυτά.

Εξοδος, κεφ 20 : 5-6

«Εγώ γαρ ειμί Κύριος ο Θεός σου, Θεός ζηλωτής, αποδιδούς αμαρτίας πατέρων επί τέκνα, έως τρίτης και τετάρτης γενεάς τοῖς μισοῦσί με. «
μτφ: Εγώ είμαι ο Κύριος ο Θεός σου, θεός ζηλόφθων, ο οποίος επιβάλλει τιμωρίες εις τα παιδιά δια τις αμαρτίες των γονέων των μέχρι τρίτης και τετάρτης γενεάς, εις όσους με μισούν.
Να θυμίσουμε όμως τι μας είπε ο Χριστός για τους εχθρούς μας :

Ματθ. 5,43 Ἠκούσατε ὅτι ἐῤῥέθη (Απο το Γιαχβέ στην εβραϊκη «παλαιά διαθήκη»), ἀγαπήσεις τὸν πλησίον σου καὶ μισήσεις τὸν ἐχθρόν σου.

Ματθ. 5,44 Ἐγὼ δὲ λέγω ὑμῖν, ἀγαπᾶτε τοὺς ἐχθροὺς ὑμῶν, εὐλογεῖτε τοὺς καταρωμένους ὑμᾶς, καλῶς ποιεῖτε τοῖς μισοῦσιν ὑμᾶς καὶ προσεύχεσθε ὑπὲρ τῶν ἐπηρεαζόντων ὑμᾶς καὶ διωκόντων ὑμᾶς.

Ο ίδιος ο Χριστός λοιπόν ξεκαθάρισε, οτι αυτός που έδινε τις οδηγίες αυτές στους Εβραίους, και που εκείνον λάτρευαν και τον είχαν για θεό, είναι ο άρχοντας της ύλης, ο Γιαλνταμπαόθ Σατανάς Σαμαέλ.

και συνεχίζει ο Χριστός :

Έτσι με την φιλία μας ξεπεράσαμε την διδασκαλία του (σ.σ: του Γιαχβέ),
δεδομένου ότι είναι αλαζόνας και φαντασμένος και δεν συμφωνεί με τον Πατέρα μας. Ήταν περίγελως όσον αφορά την κρίση του και τις ψευδοπροφητείες του.

(σ.σ : Ο ίδιος ο Χριστός, λοιπόν, αποκάλυψε για την αποστασία του Σαμαέλ-Γιαχβέ από τον Πατέρα των Πάντων. Επίσης ξεκαθαρίζει πως αυτός (ο Σαμαέλ) είναι που κρίνει. Δεν κατα-κρίνει ο Χριστός, παρότι οι εβραιολάγνοι του φόρεσαν το προσωπείο αυστηρού δικαστή και κριτή, ο ίδιος μας είπε :

Κατα Ιωάννην κεφ 8:15 Εσείς κρίνετε κατά τη σάρκα, εγώ δε, δεν κρίνω κανένα.

Κατα Ιώαννην κεφ 12:47 Και αν κάποιος ακούσει τα λόγια μου και δεν τα φυλάξει, εγώ δεν τον κρίνω. Επειδή δεν ήρθα για να κρίνω τον κόσμο, αλλά για να σώσω τον κόσμο.

Πως γίνεται ακόμη να μην μπορούν κάποιοι να δουν την απλή μαθηματική λογική αλήθεια ; Αυτά που ο Χριστός λέει στη συνέχεια αφιερώνονται σε εκείνους που δεν θέλουν να δουν :

Ώ! εσείς που δεν μπορείτε να δείτε. Εξαιτίας της τύφλωσής σας δεν καταλαβαίνετε ότι Εκείνος (σ.σ: Ο Αγαθός Τριαδικός Δημιουργός των Πάντων) είναι κάποιος που δεν είναι γνωστός ; Ούτε και ποτέ οι άνθρωποι αυτό το κατάλαβαν ή το αντιλήφθηκαν. Δεν πρόκειται να ακούσουν κάποια ακριβή περιγραφή γι Αυτόν και ως εκ τούτου προχώρησαν στην άσκηση της άνομης δικαιοσύνης τους και εξύψωσαν την αχρειότητά τους, τα δολοφονικά τους χέρια εναντίον Του, σαν να χτυπούσαν στον αέρα. Αυτοί οι άμυαλοι και οι τυφλοί είναι πάντα άμυαλοι, πάντα σκλάβοι του νόμου και του επίγειου φόβου.

Εγώ είμαι ο Χριστός, ο Υιός του Ανθρώπου. Για εσάς έχω περιφρονηθεί,για να μπορέσετε εσείς  να αποβάλλετε αυτό που είναι μη μόνιμο.

Τέλος κειμένου του κώδικα VII.

Πόσο μεγάλη αλήθεια !!! Άμυαλοι, τυφλοί και πάντα σκλάβοι του νόμου, της τυπολατρίας και του επίγειου φόβου. Τότε, που ο Χριστός είπε τα λόγια αυτά, να θυμίσουμε πως δεν υπήρχε η λεγόμενη ορθοδοξία, ούτε υπήρχε οργανωμένη εβραιοχριστιανική εκκλησία που έφτιαξαν οι εντεταλμένοι άνθρωποι της μαύρης μασονίας φέροντες την προβιά του Χριστιανού ιερέα. Ούτε την παράδοση της εκκλησίας όρισε ο Χριστός, ούτε τα ιερά βιβλία της εκκλησίας, ούτε ήθελε και ζήτησε ποτέ οργανωμένη θρησκεία. Όλα αυτά τα όρισαν άνθρωποι.

Το κείμενο που διαβάσατε, βρέθηκε στο Νάγκ Χαμμάντι. Για όσους δεν γνωρίζουν περί των κειμένων που βρέθηκαν εκεί, να κάνουμε μια μικρή αναφορά. Μέσα σε όλο το χάος του 4ου αιώνα, όταν οι εβραιοχριστιανοί έκαιγαν και κατέστρεφαν τα πάντα για να αφανιστεί κάθε διαφορετική άποψη που δεν συμφωνούσε με το δόγμα του Εβραιοχριστιανισμού που είχαν κατασκευάσει, ένας συλλέκτης χειρογράφων ειδοποιήθηκε ότι ερχόταν και στην πόλη του οι σκοταδιστές για να κάψουν τα πάντα.

Χωρίς να χάσει χρόνο πήρε όσα χειρόγραφα μπόρεσε απ την συλλογή του, τα έβαλε μέσα σε ένα πιθάρι και τα έθαψε κάπου έξω απ την πόλη με το όνομα Ναγκ Χαμμάντι. Τα έθαψε για να σωθούν με την ελπίδα ότι κάποτε, κάποιος, θα τα βρει και να μάθει τι πραγματικά έγινε την εποχή εκείνη. Και αυτό πράγματι έγινε 1.600 χρόνια μετά, στα τέλη του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου από δύο φτωχούς αγρότες που σκάβοντας «τυχαία», «έπεσαν» πάνω στο πιθάρι. Τα κείμενα βγήκαν στο φως και είναι γνωστά ως «Κείμενα του Νάγκ Χαμμάντι» ή «Βιβλιοθήκη Ναγκ Χαμμάντι». Δεν σημαίνει πως όλα όσα λένε τα διαφορετικού περιεχομένου κείμενα αυτά ισχύουν όλα, όμως όλα τα ερευνούμε έχοντας φωτεινή πυξίδα μας το Χριστό.

Αυτό το σύνολο κείμενων, το έβγαλε πρόσφατα ο Δημοσθένης Λιακόπουλος στα Ελληνικά, ενώ φυλάσσονται επίσημα στο Κοπτικό Μουσείο του Καϊρου στην Αίγυπτο. Ο Χριστός όπως ξέρουμε, δίδασκε 3 χρόνια, όμως η διδασκαλία Του που έχουμε σήμερα στα 4 κουτσουρεμένα και πλήρως εξεβραϊσμένα ευαγγέλια δεν περνά τις 3 ώρες σε διάρκεια. Πού πήγαν τα υπόλοιπα; Δεν καταγράφηκαν; Δεν θεωρήθηκαν σημαντικά ώστε να γραφτούν ή κάποιοι τα θεώρησαν επικίνδυνη γνώση και τα πέταξαν έξω άρον-άρον, κατά τη συρραφή των τεσσάρων ευαγγελίων στην σημερινή μορφή τους; Τα συμπεράσματα δικά σας.

ο Χριστός μας είπε, ερευνάτε τας γράφας και γνώσεσθε την αλήθεια, και η  αλήθεια ελευθερώσει υμας.

Στοιχεία πληροφορίων : Τριλογία Νάγκ Χαμμάντι :
Το ένοχο μυστικό – Δ,Λιακόπουλος.

loading...

5 thoughts on “Λόγια του Ιησού Χριστού που Εξαφάνισαν από Παντού

  1. Ο Χριστός μας είπε, ερευνάτε τας γράφας και γνώσεσθε την αλήθεια, και η αλήθεια ελευθερώσει υμας.

    http://sfrang.blogspot.com/2006/12/blog-post_12.html

    Ιησούς Χριστός, υπήρξε ποτέ; (μέρος α')

    http://sfrang.blogspot.com/2006/12/blog-post_14.html

    Ιησούς Χριστός … υπήρξε ποτέ; (μέρος β')

    https://www.pare-dose.net/536

    «Ιστορικά, είναι πολύ αμφίβολο ότι ο Ιησούς υπήρξε. Αλλά και να υπήρξε, το σίγουρο είναι ότι δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα γι’ αυτόν».
    Μπέρτραντ Ράσελ (Βρετανός φιλόσοφος).

    Για τη ζωή του Ιησού δεν υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες, εκτός των Ευαγγελίων, τα οποία όμως, όπως όλα τα ιερά βιβλία των θρησκειών, δεν θεωρούνται έγκυρα ιστορικά συγγράμματα.

    Για περισσότερα από 200 χρόνια μια μειονότητα θαρραλέων μελετητών έχει τολμήσει να αμφισβητήσει την ιστορία του Ιησού. Παρά τους κινδύνους των φυσικών επιθέσεων, της επαγγελματικής καταστροφής και κοινωνικής κατακραυγής, έχουν αμφισβητήσει σοβαρά την ειλικρίνεια του ευαγγελικού έπους, έχουν απομακρύνει τα στρώματα της απάτης και ψεύδους και έχουν τελικά προκαλέσει την ίδια την ύπαρξη του θεανθρώπου.

  2. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ
    ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΗΤΕ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ
    ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΟΣ ΣΑΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ
    ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ

  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΛΛΟ..ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΟ..ΣΑΝ ΤΟ ΤΖΕΙΣΟΝ-ΑΝΤΙΓΟΝΗ Η ΣΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ ΤΟ ΤΕΟ…

    ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΤΕΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ..
    ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΚΛΗΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΧΑΖΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΙΒΑΔΕΣ!!

    ΤΥΧΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ-ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ-ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…

    ΑΝ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ Π@Π@ΡΙ@ ΜΟΥ ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΙΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΙΟΥΛΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ!!

  4. ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΣ ΜΟΤΟ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ : * ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ * ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΤΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥΝ . ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΡΑΔΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ (ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ) ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΘΑ ΞΕΣΑΛΩΣΟΥΝ ! ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ! ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΛΑΟ .

Comments are closed.