Μ.Βορίδης: «Ο λαός είπε όχι στην ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών» (βίντεο)

“Η θέση της Νέας Δημοκρατίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι ξεκάθαρη και συνεπής από την αρχή μέχρι το τέλος. Η στάση αυτή εγκρίθηκε από τον ελληνικό λαό και αυτήν τη στάση θα τηρήσουμε», διεμήνυσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης, με αφορμή παρέμβαση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, ο οποίος έκανε λόγο για «πολιτική κωλοτούμπα».

Ο κ. Βορίδης, αφού ανέφερε πως η ΝΔ ό,τι έλεγε προεκλογικά λέει και σήμερα, απευθύνθηκε στον Κυριάκο Βελόπουλο λέγοντας πως το κόμμα του που ζητούσε την ακύρωση της Συμφωνίας έλαβε 3% στις εκλογές, η θέση της ΝΔ είναι αυτή που κρίθηκε και εγκρίθηκε από τον ελληνικό λαό.

«Λέγαμε ότι η ακύρωση -έτσι όπως μας έχουν παγιδεύσει από αυτή την κάκιστη συμφωνία- θα οδηγήσει σε ακόμη χειρότερα και δυσμενέστερα αποτελέσματα. Και λέμε ότι θα προσπαθήσουμε να απαμβλύνουμε τις συνέπειες της Συμφωνίας. Στα όρια των δυνατοτήτων μας, συνδέοντας δηλαδή την ευρωπαϊκή τους πορεία με την απάμβλυνση αυτών των δυσμενών συνεπειών» είπε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

 «Η θέση της ΝΔ για εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών κρίθηκε από τον Ελληνικό Λαό. Εσείς ζητάγατε την ακύρωση και πήρατε 3%».

loading...

9 thoughts on “Μ.Βορίδης: «Ο λαός είπε όχι στην ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών» (βίντεο)

  1. ΡΕ ΤΥΠΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ ΛΑΟΣ,ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.ΑΛΛΟΙΩΣ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Η ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΕΡΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΤΥΠΟΙ…………

  2. Τον κακο σου το καιρό παιχνιδιάρη απατεωνίσκο,
    τα ίδια σκατά είστε με τους νεοσυμμορίτες.

  3. Ο ΛΑΟΣ, ΟΣΟ ΕΙΠΕ "ΝΑΙ" ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΠΕ "ΝΑΙ" ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ!
    Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΩΣ ΑΞΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΔ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ.
    Η ΝΔ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ Η ΤΗΝ "ΕΜΕΣΗ" ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΚΟΝΤΖΙΑ.

  4. Ρέ αυτοί μάς δουλεύουν ψιλό γαζί, αχ, μαλάκα ελληνικέ λαέ.

  5. Τσεκουροφόρε φαντασμένε, πότε ρωτήθηκε ο λαός και είπε όχι ρε;

  6. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΡΧ….ΔΙΑ ΜΑΣ ΑΛΗΤΗ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑ….ΛΑΚΑΣ

  7. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΠΛΥΤΟΥΣ… ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΑΠΛΥΤΟΥΣ … ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ …

  8. Ξεχνάςνα πεις ότι το 42,1% των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους δεν πήγε να ψηφίσει κανένα κόμμα. Διότι πρώτον, κάποιοι το έκαναν για διαμαρτυρία για το ΣΚΟΠΙΑΝΟ και την συναίνεση σχεδόν όλου του πολιτικού συστήματος στην προδοσία. Δεύτερον, κάποιοι το έκαναν από απάθεια, αδιαφορία και αηδία(για τα ρουσφέτια και τα προεκλογικά ταξίματα χωρίς αντίκρισμα-ανεφάρμοστα) γιατί πλέον δεν βλέπουν να αλλάζει τίποτα ουσιαστικό στην ζωή τους ακόμα και με αλλαγή κομμάτων στην εξουσία.
    Όσο για τα δεξιά μικρότερα κόμματα όπως ξέρεις και εσύ δεν συμμετείχαν στις εκλογές άλλα λόγω οικονομικής δυσχέρειας, άλλα λόγω εξυπηρετήσεων στην ΝΔ. Η προδοσία όμως δεν χωνεύεται εύκολα. Όσο για τα κόμματα που τα παίρνουν από σιωνιστικά χρηματικά κεφάλαια γιατί να μην βοηθήσουν και αυτά να γίνει η Θεσσαλονίκη η νέα Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων. Προσκύνησες το Ισραήλ πρόσφατα, καταλαβαίνεις τι θέλουν.

  9. τα χειροτερα ερχονται με το Αιγαιο, περιμενετε!

Comments are closed.