Η Δύση έχει πάθει εγκεφαλικό με την Τουρκία και καλά να πάθει!

Όσοι περίμεναν καταδίκη της Τουρκίας και το ρίξιμο της στα Τάρταρα, θα πρέπει
να προσγειωθούν στην πραγματικότητα. Τρέμουν μην φύγει από το ΝΑΤΟ, η
Τουρκία το ξέρει και βρήκε μια ιδανική κατάσταση στην οποία τσιμπολογάει απ’ όλους προσέχοντας μόνο ένα πράγμα, να διατηρηθεί πάση θυσία το καθεστώς αυτό. Και αυτός που μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα για να διατηρηθεί το καθεστώς της πολιτικής Ερντογάν είναι ο Πούτιν, ο οποίος τώρα κοιτάει ψυχρά τα δικά του συμφέροντα. Ο μόνος που μπορεί να προστατέψει πραγματικά τον Ερντογάν είναι ο Πούτιν, και ξέροντας το αυτό ο Ερντογάν είναι αποφασισμένος να τηρήσει αυτή την στάση ξεφτίλας έναντι των ΗΠΑ, έως ότου αυτό να είναι δυνατόν. Και η στάση των ΗΠΑ δείχνει ότι υπάρχουν ακόμα περιθώρια και για περαιτέρω ξεφτίλα. Τα F-35 φυσικά δεν θα τους τα δώσουν. Αλλά η Τουρκία όμως θ’ αγοράσει αμέσως άλλα προερχόμενα εκτός ΝΑΤΟ. Για τη Δύση η Τουρκία δεν είναι ακόμα καμένο χαρτί όσο και αν ωρύονται κάποιοι, αλλά για την Τουρκία η Δύση μάλλον φαίνεται να είναι καμένο χαρτί. Η Δύση έχει πάθει εγκεφαλικό με την Τουρκία και καλά να πάθει! Όταν Δύση-Τουρκία συνεργάζονταν μαζί για το πως θα ρίξουν τον Ασαντ με συμμάχους τα…….Τζιχαντοειδή, τότε όλα ήταν επιτρεπτά! Τώρα η Δύση προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ρήγμα στην εξουσία Ερντογάν, εκ των έσω, παριστάνοντας τον Κινέζο που….διαμαρτύρεται ευπρεπώς.
Όσο για την αναβάθμιση τη δική μας, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να ξέρουμε ότι:
Ο Δούλος δεν αναβαθμίζεται ποτέ αν αυτό δεν είναι επ’ ωφελεία του αφέντη. Θα τον αναβαθμίσει ο αφέντης όπως θέλει αυτός, και σχεδόν πάντα ΠΟΤΕ όπως θάπρεπε ν’ αναβαθμιστεί ο δούλος (με το να παύει να είναι δούλος, φυσικά για αρχή…)
Για το είδος της σχέσης μας, ευθυνόμαστε εμείς και κανένας άλλος.

αναγνωστης

loading...

1 thought on “Η Δύση έχει πάθει εγκεφαλικό με την Τουρκία και καλά να πάθει!

  1. ΕΣΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ! ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ! ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ, ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΕΧΟΥΝ ΛΙΝΤΖΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΕΙ Ή ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΤΙΣ ΥΠΕΔΥΝΑΜΕΙΣ?????

Comments are closed.