Οι προβλέψεις των στοιχηματικών για τις εκλογές: Αυτοδύναμη ΝΔ και προέλαση της Ελληνικής Λύσης – Επτακομματική Βουλή

Φτάσαμε στο «παρά 1’». Οι δημοσκόποι βλέπουν ΝΔ «δαγκωτό». Τι δίνουν όμως οι στοιχηματικές για την σημερινή μάχη; Ποιες είναι οι προβλέψεις τους;
Για τη ΝΔ το μόνο ερώτημα των στοιχηματικών είναι αν θα συγκεντρώσει ποσοστό άνω ή κάτω του 37,5%. Η νίκη θεωρείται κλειδωμένη και το αποτέλεσμα δεν γυρίζει.

Η μεγάλη εκλογική και στοιχηματική μάχη πάντως αναμένεται να δοθεί στη διαφορά που θα έχει η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί η νίκη της ΝΔ με 10,5% μονάδες διαφορά και πάνω δίνει μόλις 1,55, ενώ η αντίστοιχη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ προσφέρεται στο 2,35.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ το ερώτημα είναι αν θα ξεπεράσει το 27%. Στην τρίτη θέση φιγουράρει το Kίνημα Aλλαγής με ένα ποσοστό πέριξ του 7,5%. Το ΚΚΕ θα κινηθεί κοντά στο 5% ενώ η Χρυσή Αυγή θα είναι οριακά κάτω απ’ το 4%, βάσει αυτού που δίνουν οι στοιχηματικές.

Οι στοιχηματικές επίσης βλέπουν Γιάνη Βαρουφάκη σίγουρα στη Βουλή ενώ η έκπληξη έρχεται απ’ το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, την Ελληνική Λύση, η οποία παίζει δυνατά για να ξεπεράσει ακόμα και την Χρυσή Αυγή και να πλασαριστεί στην 5η θέση.

loading...