Κ.Χατζηδάκης: «Τα μισά λεφτά που πρέπει να εισπράξει η ΔΕΗ τα χρωστάνε κάποιοι που είναι στρατηγικοί κακοπληρωτές»

Θα ξεχωρίσουμε τα «μεγάλα ψάρια» από τους φτωχούς ανθρώπους, όσον αφορά στις οφειλές στην ΔΕΗ, υποσχέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης.

«Η κατεύθυνση είναι να ξεχωρίσουμε τα “μεγάλα ψάρια” από τους φτωχούς ανθρώπους, προσπαθούμε να τους στηρίξουμε και εφαρμόζοντας ειδική πολιτική», υποστήριξε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1.

Ο κύριος Χατζηδάκης μάλιστα, σε έντονο ύφος, δήλωσε πως δεν παίρνει μαθήματα συμπόνιας από κανέναν και πως πρώτος εκείνος θα συμπαρασταθεί με όποιον τρόπο μπορεί στους φτωχούς ανθρώπους που υποφέρουν.

Ανέφερε εξάλλου και την περίπτωση μιας γυναίκας που με το ανάπηρο παιδί της δίπλα, εκληπαρούσε για επανασύνδεση στο ρεύμα της. Μου πόνεσε η καρδιά, είπε ο υπουργός.

Επιφυλάχθηκε πάντως να απαντήσει λεπτομερώς για το πώς θα ξεχωρίσουν οι «στρατηγικοί κακοπληρωτές» από τους πραγματικά ανήμπορους να πληρώσουν πολίτες, καθώς αυτή την στιγμή δεν έχει ορισθεί η νέα διοίκηση της ΔΕΗ, ενώ δεν έχει οριστικοποιηθεί το συγκεκριμένο πλάνο που θα ακολουθήσει η νέα κυβέρνηση. «Θα μου δώσετε μια μικρή πίστωση χρόνου, να ορισθεί η νέα διοίκηση της ΔΕΗ και να χαραχθεί ένα συγκεκριμένο πλάνο», είπε χαρακτηριστικά.

Τα μισά λεφτά που πρέπει να εισπράξει η ΔΕΗ, τα χρωστάνε 60.000 άνθρωποι, που είναι στρατηγικοί κακοπληρωτές και σε αυτούς θα στοχεύσουμε, ξεκαθάρισε ο υπουργός.

Δεν θα έχουν μείωση οι καταναλωτές, αλλά η αύξηση θα εξισορροπηθεί από την μείωση του ΦΠΑ από το 13% στο 6% και από την μείωση του ποσού που πληρώνουν για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. «Όπως έχει η κατάσταση, αν ερχόμουν εγώ και έκανα και μείωση στο ρεύμα, δεν θα με έλεγαν Χατζηδάκη, θα με έλεγαν Χουντίνι», είπε ο υπουργός!

loading...

11 thoughts on “Κ.Χατζηδάκης: «Τα μισά λεφτά που πρέπει να εισπράξει η ΔΕΗ τα χρωστάνε κάποιοι που είναι στρατηγικοί κακοπληρωτές»

  1. Ρε καράφλα, μην λες πολλά λόγια. Μου έκοψαν το ρεύμα όταν έφτασαν οι 3 απλήρωτοι λογαριασμοί τα 1258 ευρώ. Ποιος είναι ετούτος με βίλλα 1000 μ2 που οι απλήρωτοι λογαριασμοί του έφτασαν τις 23.000 ευρώ για να προβείτε (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!) σε κατάσχεση; Τι "δόντι" είχε για να μην του κόβεται το ρεύμα ρε; ΕΔΩ και ΤΩΡΑ κοψε τους το ρεύμα τους κωλομπαταχτσήδες. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια!

  2. 11,58 .Γιά όλλα φταίει ο Χατζηδάκης που είναι και καράφλας Εσύ μπορείς να παίζεις το πουλί σου στο διαδίκτυο και αφού ο άλλος είναι μεγάλος μπαταχτζής να προσπαθείς να τον φτάσεις . Ούτε που ξέρεις ποιός κυβερνούσε όταν φέσονες τη ΔΕΗ εξυπμάκια που βρήκες τη λύση . Είσαι κι εσύ του κινήματος δεν πληρώνω του μαλάκα που κυβερνούσε μέχρι χθές ? αλλά έκανε κολοτούμπα κι εσύ ο ηλιθιος δεν το κατάλαβες !

  3. ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΛΛΗΝΑ,ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜ,ΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ,ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ,ΕΛΕΟΣ,ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΑ ΜΑΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ.Ε,ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΛΕΟΣ.ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ…………………………….

  4. ΡΕ ΜΟΥΝΟΜΑΛΑΚΑ ΚΑΡΙΟΛΗ 11.58 ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΧΑΜΑΜ ΚΑΙ ΤΖΑΚΟΥΖΙ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ 1258 ΕΥΡΩ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΛΕΩ ΠΑΛΙ? ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ ΤΡΟΜΠΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΨΩΦΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ… ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΕ ΑΛΛΟ …..

  5. Πηγαινετε να μαμησεε στο μπουρδελο που διατηρει ο 11.58 και δεν πληρωνει τον λογατιασμο της ΔΕΗ..Μολις μαμησετε σηκωθειτε αδραξτε τα μεζεα σας με την δεξιαν χειρα σας δειξτετα του επιδεικτικα και πειτε του αντι αμοιβης της ''κοπελας'' της θεραπαινιδας του ερωτα λαβε τα τρια μου!! τελειωσε !!!

  6. Σαίνια Ελλην-αρά 12:33 και 1:35, που πρέπει πρώτα να μάθετε να διαβάζετε σωστά, εγώ πλήρωσα τα 1258 ευρώ κανονικά, μου επανασύνδεσαν το ρεύμα και κανένα μπαταχτσή δεν προσπάθησα να μιμηθώ. Τις μαλακίες που γράφετε αμφιβάλλω αν τις καταλαβαίνετε και οι ίδιοι. Και επειδή έπιασαν και οι ζέστες προσοχή στις μαλακίες λοιπόν…

  7. 12:33, 1:35 και 1:41, πόσο χρονών είστε και βαράτε ακόμα ομαδική μαλακία;

  8. Γιατί ρε βλάκα δεν τους πλήρωνες στην ώραα τους να έχεις και έκπτωση .Πήγες να κάνεις τον ξύπνιο κι όταν σε βάλαν χέρι καισφίξαν οι κώλοι έβαλες την ουρά στα σκέλια ? Αντε και μαμήσου ηλίθιε που θα μας πεις ότι δεν ξέρουμε να διαβάζουμε ,καραγκιόζη .

  9. Από τότε που έγινε ο κώ@ος σου γήπεδο ,ξεφωνισμένη παλιαδερφή

  10. Μεγαλομαλάκα με περικεφαλαία 10:12 που νομίζεις πως είσαι και έξυπνος. Δεν πληρώθηκε ρε πανηλίθιε στην ώρα του ο λογαριασμός γιατί ο πρώτος χάθηκε (διαμέρισμα σε πολυκατοικία) και μετά έλλειπα σε ταξίδι. Καλά έκανε η ΔΕΗ και μου έκοψε το ρεύμα. Τι δεν καταλαβαίνεις επιτέλους ρε αρχιπανίβλακα;

  11. Επαναλαμβάνω μαλακοπίτουρα με περικεφαλαία 10:15 που νομίζεις πως είσαι και έξυπνος μπας και καταλάβεις τι έγινε. Δεν πληρώθηκε ρε πανηλίθιε στην ώρα του ο λογαριασμός γιατί ο πρώτος χάθηκε (διαμέρισμα σε πολυκατοικία) και μετά έλλειπα σε ταξίδι. Καλά έκανε η ΔΕΗ και μου έκοψε το ρεύμα. Τι δεν καταλαβαίνεις επιτέλους ρε χαζούλη; Ανοιξε τα μάτια σου να δεις τι εννοώ στο σχόλιο… Και κάτι ακόμα: Στην ομαδική μαλακία που χτυπάς τελικά είσαι πρώτος ή δεύτερος;

Comments are closed.