ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΧΙΑΣΤΙ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ…


ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ (ΠΡΟΣΦΑΤΟ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑΚοινοποιεί ο Γεωκών


Σύντομα θα πλημυρίσουν όσοι θελήσουν να πειράξουν την Ελλάδα…


…εάν ξεκινήσουν να έρθουν με τα πλοία τους εναντίον σας (Ελλάδα και Κύπρο) Ο Χριστός θα τους καταστρέψει, εάν οι ξένοι δεν αλλάξουν πολιτική απέναντι στην Ελλάδα θα έχουν να κάμουν με Τον Χριστό .


Να προσέξουν πολύ την συμπεριφορά τους (οι ξένοι) διότι ακόμη και τα πουλιά στην χώρα τους δεν θα γνωρίζουν που θα κρυφτούν, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ… τα νερά θα φτάσουν έως την χώρα του Πόντου και εκεί θα σταματήσουν…

Εσείς να μην αγωνιάτε για τίποτα μόνον να προσεύχεστε διότι η προσευχή θα σας προφυλάξει

Πριν από μήνες Ο Γέροντας έστειλε ένα άλλο μήνυμα : «μεγάλος σεισμός θα γίνει στην ΤΟΥΡΚΙΑ, +7 ρίχτερ, (δεν αναφέρει χρόνο)   ο σεισμός θα είναι χιαστί (εννοεί ότι θα είναι διαγώνιο το ρήγμα) θα υπάρχουν μεγάλες καταστροφές στην Άγκυρα.

Στην Κωνσταντινούπολη, η Αγία Σοφία δεν θα πάθει τίποτα, μετά από αυτό θα γίνει πόλεμος και θα βρεθούν εκεί στην περιοχή της Τουρκίας πολλά στρατεύματα, η Τουρκία θα καταστραφεί…»

Σημείωση του  Γεωκών

Μην ξεχνάτε το κείμενο

17 /8/1999, ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ


Το σχέδιο τους ήταν η κατάληψη ενός η δυο νησιών τα οποία όμως θα επέστρεφαν στην Ελλάδα, αλλα με όρους: διαμερισμός του Αιγαίου, το κατεχόμενο έδαφος της Κύπρου να ενωθεί με την Τουρκία, να μπει στη Ε.Ε. η Τουρκία, διαπραγμάτευση για την Θράκη .

Η απόφαση των τούρκων θα έμπαινε σε εφαρμογή στις 17 /8/1999, μια μέρα προηγουμένως στην τότε μεγαλύτερη ναυτική βάση των τούρκων Gölcük, από την οποία θα ξεκινούσε η επίθεση εναντίον των Ελληνικών νησιών,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑloading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :